Kaç çıkmıştıyok canım 10.gün bugün geciktim. 2 gün geçtiğinde kan testi yaptı doktor olsa çıkardı.
Süpersin canım işte buuuu sen busun içindeki asyayı çıkar artıkKizlarrr AVM ye goturduk oglani oyun parkina eşim yemek yiyelim dedi hamburger falan.tutturdu burda yiyelim evde uğraşma diye. İkna ettim eve geldik evde hazırladım.orda yeseydim vicdan azabı cekerdim resmen.Tuttum kendimi son zamanlarda bu menüleri falan abarttim çünkü
0.1 Mi ne :)) umutsuz vakayım canımKaç çıkmıştı
Bencede baci uyuyan dev uyandiSüpersin canım işte buuuu sen busun içindeki asyayı çıkar artık
Bencede baci uyuyan dev uyandiçatır çatır gidecek o kilolar inşallah
Dene bakalım yapabilirsen ben yapamıyorum yediğim zaman içimdeki aç canavar uynıyor durduramıyorum kendimiSelam kızlar
ben bugün 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
çoktandır paylaşımlarını okuduğum instagramda biri vardı .kilo verirken uyguladıklarını kurallar halinde yazıyordu. Hepsini telefonuma aldım ve uygulamaya başladım .
Sürekli yiyorum bu yüzden de hiç bişiye saldırmadım ama bakalım akşam nasıl bulacaksınız.
Akşam yemeklerim 16:30 da 17:30 arası oluyordu ve sonra birşey yemiyordum . Artık 18:00 de yiyeceğim ve 9 gibi de bi ara öğün olacak . Biraz değişiklik olur belki dedim .
Valla tebriklerKizlarrr AVM ye goturduk oglani oyun parkina eşim yemek yiyelim dedi hamburger falan.tutturdu burda yiyelim evde uğraşma diye. İkna ettim eve geldik evde hazırladım.orda yeseydim vicdan azabı cekerdim resmen.Tuttum kendimi son zamanlarda bu menüleri falan abarttim çünkü
Bencede baci uyuyan dev uyandiçatır çatır gidecek o kilolar inşallah
Geleli 15 gün olduysa girersin listeye canımKızlar ben de yarışta mıyim artik?deneme süresini geçmedim mi dahayarın ben de tartılip degerlendirmeye alınmak istiyorum
Sihir sensin diye bi sayfa canım . Çok sayfayı takip ediyorum ama en güzel bu sayfayı beğendim benDene bakalım yapabilirsen ben yapamıyorum yediğim zaman içimdeki aç canavar uynıyor durduramıyorum kendimikimmiş o kişi kızlar da faydalansın
11 gün once üye olmuşum. Üye olunxa direk buldum bu takimi diye hatirliyorum ama 10 gundur yaziyorum heralde. Tam da hatirlamiyorum yalan olmasın. Ögrenmem de biraz zamn aldi çunküGeleli 15 gün olduysa girersin listeye canım
Umudunu yitirme cancazim..benim arkadasim 2 aylik hamileymis..ondan once ne kanda ne idrarda cikmis..0.1 Mi ne :)) umutsuz vakayım canım
10 gün olduysa alamam maalesef. 15 gün olanların mesaj sayısı menüleri ve sporları kontrol edilip alınıyor canım.11 gün once üye olmuşum. Üye olunxa direk buldum bu takimi diye hatirliyorum ama 10 gundur yaziyorum heralde. Tam da hatirlamiyorum yalan olmasın. Ögrenmem de biraz zamn aldi çunkü
Bayada ısrar etti ama irademize sahip olmamız lazımValla tebriklerben olsam böyle bir teklifi asla reddetmezdim
Sağol canım bakayımSihir sensin diye bi sayfa canım . Çok sayfayı takip ediyorum ama en güzel bu sayfayı beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?