Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlarrr AVM ye goturduk oglani oyun parkina eşim yemek yiyelim dedi hamburger falan.tutturdu burda yiyelim evde uğraşma diye. İkna ettim eve geldik evde hazırladım.orda yeseydim vicdan azabı cekerdim resmen.Tuttum kendimi son zamanlarda bu menüleri falan abarttim çünkü

Süpersin canım işte buuuu sen busun içindeki asyayı çıkar artık

Selam kızlar
ben bugün 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
çoktandır paylaşımlarını okuduğum instagramda biri vardı .kilo verirken uyguladıklarını kurallar halinde yazıyordu. Hepsini telefonuma aldım ve uygulamaya başladım .

Sürekli yiyorum bu yüzden de hiç bişiye saldırmadım ama bakalım akşam nasıl bulacaksınız.

Akşam yemeklerim 16:30 da 17:30 arası oluyordu ve sonra birşey yemiyordum . Artık 18:00 de yiyeceğim ve 9 gibi de bi ara öğün olacak . Biraz değişiklik olur belki dedim .

Dene bakalım yapabilirsen ben yapamıyorum yediğim zaman içimdeki aç canavar uynıyor durduramıyorum kendimi kimmiş o kişi kızlar da faydalansın

Valla tebriklerben olsam böyle bir teklifi asla reddetmezdim

Kızlar ben de yarışta mıyim artik?deneme süresini geçmedim mi dahayarın ben de tartılip degerlendirmeye alınmak istiyorum@anka_misali duy sesimi kaptanım

11 gün once üye olmuşum. Üye olunxa direk buldum bu takimi diye hatirliyorum ama 10 gundur yaziyorum heralde. Tam da hatirlamiyorum yalan olmasın. Ögrenmem de biraz zamn aldi çunkü
10 gün olduysa alamam maalesef. 15 gün olanların mesaj sayısı menüleri ve sporları kontrol edilip alınıyor canım.

Kahvaltı 08:30 2 mantar 1 yumurtayla omlet
1 ortaboy greyfurt
Ara 10:30. 3 kuru erik 2 kuru kayısı 5 badem

Öğle 12:30 3 yk yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran yarım dilim tb ekmeği
Ara 15:30 2 yk yoğurt yarım muz 1 çk kakao

Akşam 18:00 2 köfte 2 yk yoğurt
1 küçük kase tarhana çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
Ara 21:00 1 bardak tarçınlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…