Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öncelikle spor ve menü listelerini şimdilik ben yaptığım için bazı karışıklıklara çözüm getirmek istiyorum.
Anka Anka @innuk @gulenyuzumsunsen Gulumse24 Gulumse24 @lemonade17 @florence_N @Gamzemdwf @soffty @tmrlnk @compeng elifff_9595 elifff_9595 @Derya60kilo @Edebiye 006 H Hamzakifzulal mrv2855 mrv2855 Z zeynepazra1013 (etiketlemediklerim varsa aktifliği 0 olanlardır)

1. Menüleri 'Takım Menülerimiz' topiğinde ve burada paylaşıyoruz. Takımın ilk sayfasındaki ilk link menü topiği linkidir. O topiğe yazmayan menü yazmamış sayılıyor.
  2. Menülerin başına tarih yazmalısınız. Sebebi ise bazen menülerinizi 00'dann sonra veya sonraki gün yazıyorsunuz bu karışıklığa sebep oluyor.
  3. Menülerinize saat yazmalısınız sebebi biz yorum yaparken saatine göre değerlendiriyoruz ve bu sizin için daha faydalı olacaktır. Yediğiniz bir meyve bile ara portakal yazdın ama o ara 20.00 da mı yoksa 23.00da mı. Bu çok önemli.
  4. Menü başına emziren anne veya diyetisyen destekli gibi bilgilendirme yazabilirsiniz. Daha bilgilendirici olur.
  5. Spor listesi dendiği gibi artık Takım Menüleri topiğinde yazılacak. Aynı burdaki gibi en son yazanınki kopyalanıp altına yazılacak. Baktınız karışıklık olmuş düzenleme süreniz bitmeden düzenleyebilirsiniz olmadıysa beni bilgilendirirsiniz burda.
  6. Spor listesi aynı zamanda iki topiktede yazılsın derseniz oylarız burdada ordada paylaşılır.
  7. Spor listesine sonraki gün sabah 11.00 a kadar ekleme yapabilirsiniz.
  8. Haftada 250 puanlık spor yapılmalı kuralına uyulduğunu sanmıyorum artık. Bunun daha sıkı tutulması gerekiyor. Ne kadar spor o kadar eksi demek.
  9. Spor, menü ve aktifliğiniz ne kadar azsa takıma resmi olarak girişiniz o kadar geç olur. Ve bizim size etkimiz o kadar az olur.
  10. Eklemek istedikleriniz varsa bekliyorumm.
Çok sağol canım ellerine sağlık :9: :9:

Bu sabah tartıldım 70 kiloydum ;)
Hastayım boğazım lenf bezim şişmiş bişey yiyemiyorum
Biraz et
Bükme yedim
Yürüyüşte yapamadım kar ❄️ yapıyor
Dr a gittim serum taktı

Gülümse başlatmış ben devam ettireyim.

20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.

20 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Anne adıyaman baba malatyalı malatyalı sayılırım. Okumuyorum bitti okulum çalışmıyorum iş arıyorum evli değilim erkek arkadaşım var ciddi düşündüğüm 84le başladım yaklaşık 80le takıma girdim şuan 70kiloyum 60hedefim, şimdilik 65.
Sana niyeuse bahar doyesom geliyo:)))
İstanbulun neresi :))

Merhaba ben meriii:))
Tam tamina 75.9 kiloyum..hedefim 60 kilo olmak..
Dogma buyume istanbul..ama giresunluyum..esimden dolayi kutuk samsun havzada olsa ben giresunluyum:))
27 yasinda uc cocuk anasiyim(ezberlediniz artikin):D
İstanbulda oturirim..(bSaksehir)

39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Küçüğüm 22 aylık onunla beraber 94 ü gördüm
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum

Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum

39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim
Günlüklerde Karatay zayıflama topiğinde önce takip sonra katılımla yirmi kilo verdim kasımda da burada devam ederek son beş kilodan kurtuldum

Ya sonra
Hedefe ulaşmanın şımarıklığı ile geri almaya başladım burdan kopmamaya ve tekrar yetmşin altına düşmeye çalışıyorum
Hamza akif zulal kuzularin ismi cok guzelmis

Bende Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68..75 kiloyu görünce tartıda takıma girmeye karar verdim şu anda 72 kiloyum hedefim 60a düşmek:)
60ı görürsem bi gün tartıda o gazla 57-58 de olmak isterim eminim:) Allahım hayal değil gerçek olsun bunlar inşallah.

İstanbulda yaşıyorum evli değilim çalışmıyorum..
Gezmeyi çok seviyorum :))))
Annem manisa babam sivaslı ama sivasa pek gitmeyiz yani 40 yılda bir anca..
Her yaz annemin memlektinde geçirirz manisalı sayılırım heralde:)

İnşallah burdaki herkes en kısa zamanda hedefine ulaşır..inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır:)

Annem Sivas babam karslıyım ben doğma büyüme İstanbullu malesef hiç sevmiyorum bu şehri (kalabalığından dolayı) 10 yıllık evliyim 28 yaşındayım 8 ve 4 yaşında iki kızım var 82 ile 2 şubatta başladım şuan 77.8 im ev hanımıyım ele işte daha önce başardım yine başarıcam ilk hedef 59

D7B85D26-0E35-42EB-9239-BEC5382F8E2B.webp

mrv2855 mrv2855

İzindeyim bulut. Umarim senin basardigini basarabirim.

39 yaşındayım
Evli üç çocuk annesiyim

Ya sonra
Kız sen nerdesin hamza bulut anka gülenyüzümsünsen gamzem olmasa nereye geldim ben dşyorum kimsecikler kalmamış takım kendini yenilemiş bi ev taşıdım geldim takımda taşınmış :KK70::KK70:

Back
X