- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Çok sağol canım ellerine sağlıkÖncelikle spor ve menü listelerini şimdilik ben yaptığım için bazı karışıklıklara çözüm getirmek istiyorum.
Anka @innuk @gulenyuzumsunsen
Gulumse24 @lemonade17 @florence_N @Gamzemdwf @soffty @tmrlnk @compeng
elifff_9595 @Derya60kilo @Edebiye 006 H Hamzakifzulal
mrv2855 Z zeynepazra1013 (etiketlemediklerim varsa aktifliği 0 olanlardır)
- Menüleri 'Takım Menülerimiz' topiğinde ve burada paylaşıyoruz. Takımın ilk sayfasındaki ilk link menü topiği linkidir. O topiğe yazmayan menü yazmamış sayılıyor.
- Menülerin başına tarih yazmalısınız. Sebebi ise bazen menülerinizi 00'dann sonra veya sonraki gün yazıyorsunuz bu karışıklığa sebep oluyor.
- Menülerinize saat yazmalısınız sebebi biz yorum yaparken saatine göre değerlendiriyoruz ve bu sizin için daha faydalı olacaktır. Yediğiniz bir meyve bile ara portakal yazdın ama o ara 20.00 da mı yoksa 23.00da mı. Bu çok önemli.
- Menü başına emziren anne veya diyetisyen destekli gibi bilgilendirme yazabilirsiniz. Daha bilgilendirici olur.
- Spor listesi dendiği gibi artık Takım Menüleri topiğinde yazılacak. Aynı burdaki gibi en son yazanınki kopyalanıp altına yazılacak. Baktınız karışıklık olmuş düzenleme süreniz bitmeden düzenleyebilirsiniz olmadıysa beni bilgilendirirsiniz burda.
- Spor listesi aynı zamanda iki topiktede yazılsın derseniz oylarız burdada ordada paylaşılır.
- Spor listesine sonraki gün sabah 11.00 a kadar ekleme yapabilirsiniz.
- Haftada 250 puanlık spor yapılmalı kuralına uyulduğunu sanmıyorum artık. Bunun daha sıkı tutulması gerekiyor. Ne kadar spor o kadar eksi demek.
- Spor, menü ve aktifliğiniz ne kadar azsa takıma resmi olarak girişiniz o kadar geç olur. Ve bizim size etkimiz o kadar az olur.
- Eklemek istedikleriniz varsa bekliyorumm.

iyi olmuş kaldığı
 iyi olmuş kaldığı  

yapıyor
 yapıyor