- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kimse paylaşım yapmamış bu hafta bir biz bir takım daha o kadarKızlar baktınız mı paylaşıma ne durumdayız derece var mı derece
Herkesin yüzdesi çok mu yüksek acabaKimse paylaşım yapmamış bu hafta bir biz bir takım daha o kadar
ben de hic sevmedim canim mezuniyetimin ustune neredeyse 4 kilo aldimBen senin için aynı şeyi söyleyemiycem kız kilo almışsın bu hiç olmadı
Sevmedim bu işi dikkat et
Tesekkurler
Insallah guzel gecer canim, bende yok kayinvalide o yuzden nasil birsey oldugunu hic bilmiyorumoh ne güzel vakit geçirin birlikte :) ben de haftasonu için iş çıkışı kayınvalidemlere gideceğim haftasonu nasıl geçecek bakalım
supersin canimTesekkurleryetmişli rakamlara çoook az kaldı
Noeli anladıkta paskalya nee?Insallah guzel gecer canim, bende yok kayinvalide o yuzden nasil birsey oldugunu hic bilmiyorumkayinpederim var ama agzi var dili yok melek gibidir. Gerci uzak bize ancak noelde, paskalyada filan gorusuyoruz. Bayramdan bayrama yani. Bakalim paskalyaya davet ettim insallah gelirler, hep biz gidiyoruz. Gorumcem cok yoruluyor dedim bir kere de bayramda toplasip bize gelin, bekliyoruz bakalim gelecekler mi
Insallah guzel gecer canim, bende yok kayinvalide o yuzden nasil birsey oldugunu hic bilmiyorumkayinpederim var ama agzi var dili yok melek gibidir. Gerci uzak bize ancak noelde, paskalyada filan gorusuyoruz. Bayramdan bayrama yani. Bakalim paskalyaya davet ettim insallah gelirler, hep biz gidiyoruz. Gorumcem cok yoruluyor dedim bir kere de bayramda toplasip bize gelin, bekliyoruz bakalim gelecekler mi
Onlarda o bizde değil. Onun eşi Polonyalı.Noeli anladıkta paskalya nee?
Canım bayramımızın adı paskalyamı
Ne hayırlı komşu maşallah ama sende hep su koyveriyon canım olmaz kiÜst komsum yine iş basinda dün iki isirikla kurtulmustum ama bugunku getirdigini yedim yaaa. Ühüüüüü
Tavuklu erişteli pilav getirdi. Beni can damarimdan vurduNe hayırlı komşu maşallah ama sende hep su koyveriyon canım olmaz ki
Ne getirdi gııı merak ettim bakim
Dün regl günüm dü ama olmadım sanırım o yüzden canım
He iyi kötegi yiyecektin az kalsınnDün regl günüm dü ama olmadım sanırım o yüzden canım
Sanada iyi akşamlar canım benimiyi akşamlar hatunlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?