- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Çok mu tüketin acaba? Tuzu çok katmış olabilirsin.dün et ağırlıklı beslendim bugun tartıda +300 gördüm feci moralim bozuldu
ben ondan olduğunu zannetmiyorum pazartesi nin etkisi canım cumaya bi şey kalmaz insdün et ağırlıklı beslendim bugun tartıda +300 gördüm feci moralim bozuldu
Çok mu tüketin acaba? Tuzu çok katmış olabilirsin.
ben ondan olduğunu zannetmiyorum pazartesi nin etkisi canım cumaya bi şey kalmaz ins
Detoks suyu içiyor musun? İcmiyorsan bugün iç.olabilir. inşallah canım bugun ve yarın çok dikkat edeceğim
Detoks suyu içiyor musun? İcmiyorsan bugün iç.
Insallah canimamin canım.inşallah sadece soğuk algınlığıdir.çocukların hasta olması çok kötü oluyor
En iyisini yapiyordun. Vakit buldukca dinlen degilse insan hasta olur.aynen o uyiyunca hemen uyuyorum
Hosgeldin canim. Ins beraber zayiflayalim.Slm benv yeni katiliyirum araniza. Neler yapacagim henuz bilmiyorum. Kilom 74, bucuk civarlarinda. 60 ile hamile kaldim hamilelik ve sonrasi kilo 74 yavas yavas da oksa zayiflamak istoyorum. Buarada boyum 1,58
Gunaydin canim. Nasil Ankara hala yagmurlu mu? Burasi da dunden beri ara ara yagmur atistiriyor. Buzz gibi hava.Günaydın kızlar
Gunaydin canim. Gece de gec yatiyorsun masallah erken kalkmissin sabahKoğuşşşşşşşşşşş kalkkkkkkkkkk
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn nn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bayildiim bu emojiyeSağdan başlayın saymaya kalkın hadiii öğlen oldu ben yatmıyom sizede uyku yohhh
Ohh mis. Aynen canim hep kh yuzunden ben de bugun tartilsam kesin artidir. O kadar spor yaptim ama ahh o khBiz kalktık bacım sen yeni kalktın sanırsam. Lorumu tuzladim, yumurtami haşladım, ekmeğimi kestim ama daha kizartmadim soğumasın diye. Çocukları yedirdim. Akşam yemememe rağmen +100 çıktım. Kh in faydası işte.
Gunaydin canim. Rahatlamissindir yaklasinca sislik oluyorgün aydın canlar çok sukur regl olabildim
Super yuruyusunu de yaparsin zatensabah hazırladım maydonoz nane limon zencefil ve soda.
akşama kadar ara ara içeceğim. öğle arası da hafif yerim.
Gunaydin canimGünaydın herkese
GinaydinGünaydınnnnnn
Gorusuruz canim.Günaydın kizlaraksam yazilanlarin tamamini okuyamadim. Ben okula gider. Görusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?