Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah kahvaltım saat 8.00
3tane parmak galeta
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1bardak şekersiz çay

Ara ögün saat 13.00
1tane tatçınlı elma
1tane çörek otlu yaprak galeta

Akşam yemegi saat 15.30
1kase mercimek çorbası
1kepçe nohut
2çk pirinç pilav

Ara ögün saat 19.00
1tane misket kurabiye tadına bakmak için yemek zorunda kaldım

1litre su
1litre dukan birası

6 mart Menum
Sabah: 1 ck tereyagiyla 2 yumurta. Domates. 1 dilim peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz. 5 findik. 1 elma.
Oglen: 1 kase iskembe corbasi. Yesil salata. 2 kofte.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 15 findik. 2 kuru kayisi. 1 kurabiye.
Aksam: 5yk nohut haslama. 2 tane peynirli sandivic

Su: 3lt

06 mart sali
Sabah
Bir kase corba ictim..gece uyuyamiyorum..sabahta bazem gec kaliyorum...
Oyuzden corba alternatif oluyor..
Ara
Rezene ictim
Oglen
Arkadasla lahmacun patlattik..ikitane yedim ama bol yesillikli
2 ayran
Ara
Humana sut artiruci
Aksam
Bir kase yayla corbasi
İki dilim kepek ekm
Ara
İki cay
Spor:1 saat yurudum
Su:2 litre

protein ve kh tamamdir ama hic sebze yememissin canim bugun

Normalde 2 lahmacun cok gibi ama gun icinde guzel dikkat etmissin ve emzirdigin icin eritmissindir. Afiyet olsun canim. Oglen yesillik ve ayrani da cok begendim

Kizlar yaa ben bazen ekmek makarna yedigimde kendimi cook sis ve kotu hissediyorum. Bugun de oyle. Aranizda hic gluten toleransi testi yaptiran var mi? Bakayim bi cok pahali birsey degilse yaptirayim diyorum.

Normalde 2 lahmacun cok gibi ama gun icinde guzel dikkat etmissin ve emzirdigin icin eritmissindir. Afiyet olsun canim. Oglen yesillik ve ayrani da cok begendim
Aynen sabah bi corba ictigim icin cok aciktim
Aksamda laacun yedigim icin sadece corba ictim

Kizlar yaa ben bazen ekmek makarna yedigimde kendimi cook sis ve kotu hissediyorum. Bugun de oyle. Aranizda hic gluten toleransi testi yaptiran var mi? Bakayim bi cok pahali birsey degilse yaptirayim diyorum.
diyete başlamadan önce bende kafamı kaldiramiyordum hep sersem gibiydim vücudum burda ama kafam başka yerde gibi konuşulanları anlamıyordum bazen çok şükür diyetle beraber sorun kalmadı demekki yediğim şeyler bana dokunuyormus ama iki aydır ilk defa dün öyle oldum p pilavindan zannedersem ekmekle beraber ağır geldi ama hep aklımda o test acaba bende de var mi

Kizimin bugunku test sonuclari ne yazik ki kotu cikti. Yarin baska testler yaptiracagiz doktor yeni test gonderdi. Hazir gitmisten gluten tolerans testini de sorayim. Sen de bir arastir bakalim canim orda ne kadarmis

geçmiş olsun canim nesi var
Bilmiyoruz ki son zamanlarda asiri yuksek atesi oldu 2 kere. Ve sanki ayaklarinda sislik var gibi. Bu nedenle gittik dotora arastirsin diye. Bugun idrar ve kan verdik degerleri iyi cikmadi. Baska kan testleri ve ultrason yazip gondermis doktor. Yarin onlari yaptirmaya gidecegiz. Ins sadece soguk alginligi filandir. Rabbim butun hastalara acil sifa versin.

benim bebis 5 buçuk aylık biraz yoğun geçiyor. şimdi uyuturken yaziyorum
Uyuyunca biraz dinlenirsin diyecegim de artik sen de uyumaya gidersin saatgec oldu. Ilk aylar oyle geciyor ne yazik ki. Bebisin uyudukcasen de uyuyup dinlenmeyecalis

Canim baktim internetten de kan testiyle bakiliyormus. Benim burda bir arkadasim da 30 yasindan sonra colyak hastasi oldugunu ogrendi. O da diyir gluteni kestiginden ber hem inceci oldu hem de cok iyi hissediyorum kendimi diyor.

amin canım.inşallah sadece soğuk algınlığıdir.çocukların hasta olması çok kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…