aynen o uyiyunca hemen uyuyorumUyuyunca biraz dinlenirsin diyecegim de artik sen de uyumaya gidersin saatgec oldu. Ilk aylar oyle geciyor ne yazik ki. Bebisin uyudukcasen de uyuyup dinlenmeyecalis
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Onları okuyarak başlayabilirsinSlm benv yeni katiliyirum araniza. Neler yapacagim henuz bilmiyorum. Kilom 74, bucuk civarlarinda. 60 ile hamile kaldim hamilelik ve sonrasi kilo 74 yavas yavas da oksa zayiflamak istoyorum. Buarada boyum 1,58
Günaydın.Günaydın kızlar
Oooo hayırlı olsun. Darısı bekleyenlerin başına :)gün aydın canlar çok sukur regl olabildim
Teşekkürler bildirdiğin için@Gamzemdwf @zeynepazra1013 vesoffty nin hiç menüsü yok. Gamzeyi artık etiketlemiyorum.
pazar günü @mrv2855
pazartesi günüzinnia
Menüleriniz eksik
Eksikleri unuttuysanız tamamlarsınız kızlar
ya kiyamam kuzuma ins ıyi çıkacak sonuclar rabbim dr ilacuni rast getirsinKizimin bugunku test sonuclari ne yazik ki kotu cikti. Yarin baska testler yaptiracagiz doktor yeni test gonderdi. Hazir gitmisten gluten tolerans testini de sorayim. Sen de bir arastir bakalim canim orda ne kadarmis
benim burda bi arkadasta öyle ama o aşırı zayıftı colyak olduğunu öğrendiğinde ve dikkat ettiginde kilo almaya basladi sonradan kız kardesinde ve babasında da olduğunu fark ettiler ama ne biliyim ekmeği yiyebiyorum aman az yediğim için mi zarar etmiyor ışte onu bilmiyorumCanim baktim internetten de kan testiyle bakiliyormus. Benim burda bir arkadasim da 30 yasindan sonra colyak hastasi oldugunu ogrendi. O da diyir gluteni kestiginden ber hem inceci oldu hem de cok iyi hissediyorum kendimi diyor.
İnsallah önemli birşey yoktur yaBilmiyoruz ki son zamanlarda asiri yuksek atesi oldu 2 kere. Ve sanki ayaklarinda sislik var gibi. Bu nedenle gittik dotora arastirsin diye. Bugun idrar ve kan verdik degerleri iyi cikmadi. Baska kan testleri ve ultrason yazip gondermis doktor. Yarin onlari yaptirmaya gidecegiz. Ins sadece soguk alginligi filandir. Rabbim butun hastalara acil sifa versin.
hiç biliyorum ama sporcular hususi protein alıyor ki vücutları gelişsin diyeProtein vucutta su tutarmi kizlar
hiç biliyorum ama sporcular hususi protein alıyor ki vücutları gelişsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?