Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm benv yeni katiliyirum araniza. Neler yapacagim henuz bilmiyorum. Kilom 74, bucuk civarlarinda. 60 ile hamile kaldim hamilelik ve sonrasi kilo 74 yavas yavas da oksa zayiflamak istoyorum. Buarada boyum 1,58
Hoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Onları okuyarak başlayabilirsin

Biz kalktık bacım sen yeni kalktın sanırsam. Lorumu tuzladim, yumurtami haşladım, ekmeğimi kestim ama daha kizartmadim soğumasın diye. Çocukları yedirdim. Akşam yemememe rağmen +100 çıktım. Kh in faydası işte.

Kizimin bugunku test sonuclari ne yazik ki kotu cikti. Yarin baska testler yaptiracagiz doktor yeni test gonderdi. Hazir gitmisten gluten tolerans testini de sorayim. Sen de bir arastir bakalim canim orda ne kadarmis
ya kiyamam kuzuma ins ıyi çıkacak sonuclar rabbim dr ilacuni rast getirsin
gülten testinde devlette yaptırmaya çalışılan çünkü ozel lere can dayanmaz
Canim baktim internetten de kan testiyle bakiliyormus. Benim burda bir arkadasim da 30 yasindan sonra colyak hastasi oldugunu ogrendi. O da diyir gluteni kestiginden ber hem inceci oldu hem de cok iyi hissediyorum kendimi diyor.
benim burda bi arkadasta öyle ama o aşırı zayıftı colyak olduğunu öğrendiğinde ve dikkat ettiginde kilo almaya basladi sonradan kız kardesinde ve babasında da olduğunu fark ettiler ama ne biliyim ekmeği yiyebiyorum aman az yediğim için mi zarar etmiyor ışte onu bilmiyorum

İnsallah önemli birşey yoktur ya

regl günlerin mi ben oldum ve pazartesiye göre -400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…