- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Bizim is yerinin ozel bir klinikle anlasmasi var aylik cuzzi bir ucretle uyelik aliyorum ben herkese. Testler cogu doktor ucretsiz dis diyetisyen haric. Bakalim bugun kizima test yaptirmaya gidince sorayim gluten testi ekstra miymis.ya kiyamam kuzuma ins ıyi çıkacak sonuclar rabbim dr ilacuni rast getirsin
gülten testinde devlette yaptırmaya çalışılan çünkü ozel lere can dayanmaz
benim burda bi arkadasta öyle ama o aşırı zayıftı colyak olduğunu öğrendiğinde ve dikkat ettiginde kilo almaya basladi sonradan kız kardesinde ve babasında da olduğunu fark ettiler ama ne biliyim ekmeği yiyebiyorum aman az yediğim için mi zarar etmiyor ışte onu bilmiyorum
Insallah canim.İnsallah önemli birşey yoktur ya
Tuh kotu olmusGünaydıın bende uyandııım artı bir kilo çıkmanın şerefine yulaf ezmesi yiyorum
Bence su tutmazProtein vucutta su tutarmi kizlar
Saat 10 gibi cikacagiz canim evden. Su ise gidenlerin trafigi azalsin. 12:30 a kadar kan aliyorlarmis.naptiin canim çocuk nasıl oldu gittiniz mi drDeryaOnDiet
Ben o arti dunku proteinden degil de onceki khlardan canim.dün et ağırlıklı beslendim bugun tartıda +300 gördüm feci moralim bozuldu
Ayni fikirdeyim.ben ondan olduğunu zannetmiyorum pazartesi nin etkisi canım cumaya bi şey kalmaz ins
Gunaydin canim. Nasil Ankara hala yagmurlu mu? Burasi da dunden beri ara ara yagmur atistiriyor. Buzz gibi hava.
Ben o arti dunku proteinden degil de onceki khlardan canim.
Tesekkur ederim canm. İns hep beraberHosgeldin canim. Ins beraber zayiflayalim.
Bende de aynısı oldu bol salata bol su artı pretein tüket canım kahvaltı dahil her öğün yeşillik ye geçer inşallahdün et ağırlıklı beslendim bugun tartıda +300 gördüm feci moralim bozuldu
Tesekkur ederimHoşgeldin canım aramıza. 1. sayfada kurallarımız yazıyor. Onları okuyarak başlayabilirsin
bende merak ettim
HAyırdır merak ettim
Ha ha ha haAdeti gecikmiş bikaç kez test yapmış bişey çıkmamış, bizim ısrarımızla bi daha test yapıyo pozitif çıkıyo
Normalde rüyalarım çıkmaz amaAnka dua et hamileyken de çıkmıyor olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?