Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba uzun zamandır takip ediyorum takımı uzaktan kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum. liseye geçişte 25 kilo aldım:) şimdi 76.3 ile başladım ctesiden beri diyetteyim. kabul ederseniz sevinirim. ilk hedefim 69 u görebilmekk

okudum canım yaklasik yarım saattir ilk sayfalari okuyorum
ben izmirden hayriye 2cocuk aannesiyim oglum 7yasinda kizim 1bucuk yasinda ve 8senedir kiloluyum her yeni gün zayifliycam diyerek 8sene gecti artik yeter diyorum ya.
yaşım 27 boyum 1. 60 kilom en son 90 ve 93 arasi gidip geliyordum şimdi son tartilmadim ne zaman tartilin derseniz tartilicam. sizden destek almak istiyorum hep bi gaza ihtiyacim var hep motivasyonum diyete girince düşüyor

Hoşgeldin canım tabii ki katılabilirsin
Kaç yaşındasın peki. 1. sayfada kurallarımız var onları okuyarak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin

Allah bağışlasın canım yavrularını
Yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildirirsen başlamgıç kilonu kaydetmiş oluruz.
Verirsin inşallah canım biz elimizden gelen desteği veririz

Allah bağışlasın canım yavrularını
Yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildirirsen başlamgıç kilonu kaydetmiş oluruz.
Verirsin inşallah canım biz elimizden gelen desteği veririz
ayyy ALLAH razı olsun senden gelen mj a bile cok seviniyorum şuan yanliz degilim inşaAllah sizin sayenizde çok teşekkür ederim. tabiki yarin yazarım ilk iş

ayyy ALLAH razı olsun senden gelen mj a bile cok seviniyorum şuan yanliz degilim inşaAllah sizin sayenizde çok teşekkür ederim. tabiki yarin yazarım ilk iş
Aynen canım yanlız değilsin hepimizin sorunu ortak. Burda 100 lerden 75 e gelen @Gulumse25 arkadaşımız var.
86 dan 69 a grlen gulenyuzumsunsen var.
Diğer arkadaşlar da baya verdiler.. ben de 75 ten 57 e düştüm şimdi azcıkaldım ama neyse

Sen de yapacaksın canım yeter ki iste
Dikkat edip spor yaparsan ramazan bayramına herkesi şaşırtırsın ayyy düşüncesi bile çok heyecanlı. Sadece sabır

ayyy hepinize maşaALLAH yaaa darısı başıma inşaAllah. düsuncesi bile guzel olmax mi yaaa harika ötesi bi 10kilo vereyim de ilk başta asil olmak istedigim ve en son dugunumde oldugum kiloyu istiyorum 63 65 arasi

bu arada okuyorum ailemden ayrı yaşadığım için baya hazır yedim 3-4 yıldır. şimdi diyetisyene gidiyorum kendi yemeğimi kendim yapıyorum artık yani ctesiden beri

Benim oğlum okuldan gelecek kızlar yemek hazırlayıp gelirim inşallah...ben gelene kadar herkes yapabildiği kadar jack yapsa ne güzel

Bu arada soffty sporlar harika

biraz kv gidecem biraz arzi endam edeyim dimi kadin beni bi aydan beri gormuyor da bi kot etek giydim 38 kalçalar çok rahat oldu ama bel oldu ama sıktı korse giymem toparlasın diye ya gitmiyor bel incelmiyor..kalçadan 1 cm incelmisim geçen haftadan beri ama bel duruyor ayni 26 ocaktan beri belden 3 cm gitmiş kalcdan 5 cm

bende eski sevgilime aynısını yapmayı düşünüyorum

Bel dediğin simitler mi göbek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…