- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Gerçekten öyle ne desen ne düşünsen olmuyor. Birde yardım edemiyorsun sonuçta oda kötüAllah yardimcilari olsun. Cok ic karartici. Ben aglak film bile izlemem. Durduk yere canini sIKMA okuyupta. Sonra benim aklima takiliyor unutamiyirumrabbim yardimcilari olsn
Tmm tmm okumuyom yaAllah yardimcilari olsun. Cok ic karartici. Ben aglak film bile izlemem. Durduk yere canini sIKMA okuyupta. Sonra benim aklima takiliyor unutamiyirumrabbim yardimcilari olsn
Sabah kahvaltım saat 8.00
3tane parmak galeta
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1bardak şekersiz çay
Ara ögün saat 13.00
1tane tatçınlı elma
1tane çörek otlu yaprak galeta
Akşam yemegi saat 15.30
1kase mercimek çorbası
1kepçe nohut
2çk pirinç pilav
Ara ögün saat 19.00
1tane misket kurabiye tadına bakmak için yemek zorunda kaldım
1litre su
1litre dukan birası
6 mart Menum
Sabah: 1 ck tereyagiyla 2 yumurta. Domates. 1 dilim peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 muz. 5 findik. 1 elma.
Oglen: 1 kase iskembe corbasi. Yesil salata. 2 kofte.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 15 findik. 2 kuru kayisi. 1 kurabiye.
Aksam: 5yk nohut haslama. 2 tane peynirli sandivic
Su: 3lt
06 mart sali
Sabah
Bir kase corba ictim..gece uyuyamiyorum..sabahta bazem gec kaliyorum...
Oyuzden corba alternatif oluyor..
Ara
Rezene ictim
Oglen
Arkadasla lahmacun patlattik..ikitane yedim ama bol yesillikli
2 ayran
Ara
Humana sut artiruci
Aksam
Bir kase yayla corbasi
İki dilim kepek ekm
Ara
İki cay
Spor:1 saat yurudum
Su:2 litre
gecen bi konuya takildim 50 sayfa okudum o sırada benim fındık kurdu boş durur mu yemedigi yemeğini almış dökmüş hali ya üstüne başına konuda ebeveyn şiddetiyle aldım karşıma kizamadim bile ben sinirden gülüyorum oda iyi bişey yaptığını zannederek gülüyor güle güle temizledikAllah yardimcilari olsun. Cok ic karartici. Ben aglak film bile izlemem. Durduk yere canini sIKMA okuyupta. Sonra benim aklima takiliyor unutamiyirumrabbim yardimcilari olsn
Aynen.Gerçekten öyle ne desen ne düşünsen olmuyor. Birde yardım edemiyorsun sonuçta oda kötü
Distir muhtemelen canim. Insallah cabucak cisin agrisiz incileriniz. OkumaTmm tmm okumuyom yazaten bebiş uyandi hiç durmuyo.diş mi cikariyo anlamdim hiç düzeni kalmadı
Ins canim kh aksam cok abarttim o yuzden uzun spor yaptim aksam ins yarisi bari erimistirAfiyet olsun çok güzel:)
Kh cok fazla olmuş akşam ama toparlarsın inş sporla ve dikkat ederek:)
Afiyet olsun ama sanki akşam ekmek 1 dilim olsa zarar etmezmiş:)
Lahmacun boyutu nasıldı büyükmüydü
gecen bi konuya takildim 50 sayfa okudum o sırada benim fındık kurdu boş durur mu yemedigi yemeğini almış dökmüş hali ya üstüne başına konuda ebeveyn şiddetiyle aldım karşıma kizamadim bile ben sinirden gülüyorum oda iyi bişey yaptığını zannederek gülüyor güle güle temizledik
Hoşgeldiniz H hayrisfatih vedeyno ularım tez zamnda hedeflediginiz kiloya ulaşirsiniz. Ben bu kızlar sayesinde 5.5 kilo verdim 1 ayda Ben de yeni sayılirim isteyince oluyomuş bunu anladım sayelerinde. uçacaksıniź kemerlerinizi baģlayın simdiden soyleyim
cok tesekkur ederim hoşbulduk. takim menuleri linki nerde canim tam olarak anlamadimHoşgeldiniz yeni gelen herkesYarın sabah tartılırsınız aç karna. Menülerinizi takım menüleri linkine yazarsınız sporumuzuda orda yazıyoruz. Önceki yazanınkini kopyalayıp altına.
Kolay gelsin hepimize
1.sayfada kirmizi renkle yazilmiscok tesekkur ederim hoşbulduk. takim menuleri linki nerde canim tam olarak anlamadim
Teşekkürler canim inşaALLAHYeni gelenler olmuş..hoşgeldiniz arkadaşlar beraber zayıflıcaz inşallah ümitsiz olmak yok
Cok sagolcanim ilgin icin. Gittik tekrar kan verip geldik. Bakalim sonuclari gorunce ne diyecek doktor.DeryaOnDiet naptın kızı goturdunmu dr
Ayy o da guzel olur ya. Ama asiri kalorili. Yanina bolca salata yap. Salata peynir filan yersin bolca olmaz mioff kv hamur yoğurdu kızartmak icin du bakalim nasil atlaticaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?