- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Dikkat et de alttan vurmasınlar sopayla, yavaş zıplaBiri Jumping jack mi dedioram buram ağriyana kadar yaparim kaptanım
Hoşgeldin canım.Slm benv yeni katiliyirum araniza. Neler yapacagim henuz bilmiyorum. Kilom 74, bucuk civarlarinda. 60 ile hamile kaldim hamilelik ve sonrasi kilo 74 yavas yavas da oksa zayiflamak istoyorum. Buarada boyum 1,58
Bak yaaDikkat et de alttan vurmasınlar sopayla, yavaş zıpla
Okuma boşver. Can sikiyor anca.Ben BDV nin oralardayım. Bugün okumadım daha. Azcık sinir krizi geçirip geliyom
cokkk Teşekkür ederim canim hoşbuldum gerçekten. ayyy ne guzel ilk ayda darisi benimde başıma cok heyecanlandim vallaHoşgeldiniz H hayrisfatih vedeyno ularım tez zamnda hedeflediginiz kiloya ulaşirsiniz. Ben bu kızlar sayesinde 5.5 kilo verdim 1 ayda Ben de yeni sayılirim isteyince oluyomuş bunu anladım sayelerinde. uçacaksıniź kemerlerinizi baģlayın simdiden soyleyim
Ben BDV nin oralardayım. Bugün okumadım daha. Azcık sinir krizi geçirip geliyom
1 saat yürüyüş yaptım geldim oyyy çok iyi geldi 8000 adım attım :)
Yok değil yeni bittiregl günlerin mi ben oldum ve pazartesiye göre -400
Supeersin1 saat yürüyüş yaptım geldim oyyy çok iyi geldi 8000 adım attım :)
Masallah koçum1 saat yürüyüş yaptım geldim oyyy çok iyi geldi 8000 adım attım :)
Allah yardimcilari olsun. Cok ic karartici. Ben aglak film bile izlemem. Durduk yere canini sIKMA okuyupta. Sonra benim aklima takiliyor unutamiyirumBdv yi gerçekten iyiyken okumayın. allah hepsine yardım etsin. Ne zaman iyi geliyor moral bozukluğu ne bileyim böyle halsizlik bitkinlik herşeyden bıkma umursuzluk çökünce derdimin dert olmadığını ve bunada şükür demek için girip bir iki okuyorum
Valla katiliyorum.Bdv yi gerçekten iyiyken okumayın. allah hepsine yardım etsin. Ne zaman iyi geliyor moral bozukluğu ne bileyim böyle halsizlik bitkinlik herşeyden bıkma umursuzluk çökünce derdimin dert olmadığını ve bunada şükür demek için girip bir iki okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?