Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

pirasali börek yaptim ta 3 yedim bi dilim daha yesemmi ama sadece börek yiyorum önünde arkasında bi şey yok

pirasali börek yaptim ta 3 yedim bi dilim daha yesemmi ama sadece börek yiyorum önünde arkasında bi şey yok
Tarifi vercen mi bize de bacı?un yosksa bence yiyebilirsin bencesen daha iyi bilirsin tabi ne de olsa şampiyon oldun

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarifi vercen mi bize de bacı?un yosksa bence yiyebilirsin bence
un var ama 1 kilo pirasaya 3 yk un koydum 1 patates 1 havuç 1yumurta 3 yk tulum peyniri 1yk zeytin yagi var tuz baharat
sebzeleri 1 yi yagla pisirdim sonra diğer malzemeleri ekleyerek firinda üstü kızaramada kadar pisirdim

sabah
1 yumurta beyazı
1.5 dilim tb ekmeği
rezene çayı
bol salata
1 kk süzme peynir

geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim
ara
1 laktozsuz süt
1 yeşil elma

akşam
6yk kıymalı kabak
2yk yoğurt

ara kiraz sapı çayı

yatmadan yoğurt-limon kürü

Benim mesajıma yazdığın için cevap da benden geldi.
Herkes için diyorsan ortaya demen lazım.
Bilmediğin kişiler ve durumlar için de yorum yapmak ne kadar doğru orası tartışılır .
Kimse kimsenin hevesini kırmasa iyi olur.
Göreceğiz bakalım yarın senin sonuçları da.

Canım sakin ol bulut kötü bişey dememiş. Alışma haftasındasın zaten hem diyete hem takıma. Hevesini kıracak bişey yok kısa sürede hedeftesin inşallah

Q
un var ama 1 kilo pirasaya 3 yk un koydum 1 patates 1 havuç 1yumurta 3 yk tulum peyniri 1yk zeytin yagi var tuz baharat
sebzeleri 1 yi yagla pisirdim sonra diğer malzemeleri ekleyerek firinda üstü kızaramada kadar pisirdim
Afiyetler olsun bacım yarin da ben yapiyim tarif guzelmiş yumurtayi 2 yaparim heralde. Bi de yogurt eklerim ben.hosuma gitti sagolasin

Yine gezmeler gezmeler Kız dün misafirim vardı 15çeşit vardı yine bu kadar çok yemedim Ohhh götür anam götür

Kuculmus canim obur ay tamamen gecerse aşılama yaptiracagiz insallah
Hiç bir sebep yoksa aşılama yaptırma vakti zamanı dolmadıysa tüp bebekte yapsan nafile kuzum zamana bırak kimseye de güvenme Prof dedim gittim canımdan oluyodum gamzem le ortak arkadaşımız var aşılama yaptıracağı ay hamile kaldı kimyasal oldu ama yinede demekki vakti saati dolmamış nasip olmadı 14.takımda bi arkadaşım var nickini degişmiş etiket yapamıyorum tüp bebek yaptırdı olmadı şimdi kendiliginden hamile sende bekle Rabbim büyüktür elbet bizimde yüzümüzü güdürecektir

Canım menün çok güzel
Teşekkür ederim canım
Hmmm. Seni de beğendim. Trilece gözüme batmadi.

Menün çok güzel canım
Yine gezmeler gezmeler Kız dün misafirim vardı 15çeşit vardı yine bu kadar çok yemedim Ohhh götür anam götür
Kız ne götürmüşümmmmmm
5 çeşit Cıs vardı
Karnabahar kısırını götürdüm kendim yaptım orda
Daha napam gören hepsini yemişim sanar

Ohooooo erken pes ediyorsun bacım olmaz bele bize geleni biz bi deri bi kemik bırakmadan bırakmayız haberin ola
Belki ilk günler olduğu için mesajımız fazla gelmiştir ama
Yeri gelince kızarak
Yeri gelince iterek
Yeri gelince gayretlendirerek
Yeri gelince saçımızı çekiyorlar
Yeri gelince enseye tokat yiyoruz

Yoksa sana karşı birşey yok canım
Bulutun art niyet taşımadığına garanti veririm

Yanlış anlama kal lütfen herşey güzel olacak
karamelli_turta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…