- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Yok bacim buyuk degildi de ben kızarsiniz diye şeyettiydim. Insllah yarin eksi çıkarımSaya saya yemişsin. Akşama kadar nasıl düşün yaw. Perşembe için güzel. Patates büyük değilse sorun yok bence.
Tarifi vercen mi bize de bacı?un yosksa bence yiyebilirsin bencepirasali börek yaptim ta 3 yedim bi dilim daha yesemmi ama sadece börek yiyorum önünde arkasında bi şey yok
un var ama 1 kilo pirasaya 3 yk un koydum 1 patates 1 havuç 1yumurta 3 yk tulum peyniri 1yk zeytin yagi var tuz baharatTarifi vercen mi bize de bacı?un yosksa bence yiyebilirsin bence
Benim mesajıma yazdığın için cevap da benden geldi.Kek pasta orasını unuttuğum için kek pasta yazdım canım. Doğrudur tabi senin altına yazdım ama bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli. Emeğini bilmiyorum illaki çabalıyorsundur yoksa burda olmazsın şuan için konuştum. İnsallah eksi olmasada sabit olsun. Ki daha öncesinde pek takip etmedim seni o yüzden eksi gel de şaşırayım ben vay be diyeyimde kusura bakma diyeyim yazdıklarım için
Kız yok olurmu öyle şey. Böyle alınacak birşey demedim ki benHerkes bir emek veriyor sonuçta. Ki bende ilk kez yapmaya başladım.
Anka ile önceden tanışıyoruz o yüzden bu takıma geldim ama sakıncası varsa gidebilirim tabikide.
Canım sakin ol bulut kötü bişey dememiş. Alışma haftasındasın zaten hem diyete hem takıma. Hevesini kıracak bişey yok kısa sürede hedeftesin inşallahBenim mesajıma yazdığın için cevap da benden geldi.
Herkes için diyorsan ortaya demen lazım.
Bilmediğin kişiler ve durumlar için de yorum yapmak ne kadar doğru orası tartışılır .
Kimse kimsenin hevesini kırmasa iyi olur.
Göreceğiz bakalım yarın senin sonuçları da.
Kuculmus canim obur ay tamamen gecerse aşılama yaptiracagiz insallahSlm canim. Ne dedi doktor? Ins kistin kuculmustur hattabelki dusmustur kendiliginden
Afiyetler olsun bacım yarin da ben yapiyim tarif guzelmiş yumurtayi 2 yaparim heralde. Bi de yogurt eklerim ben.hosuma gitti sagolasinun var ama 1 kilo pirasaya 3 yk un koydum 1 patates 1 havuç 1yumurta 3 yk tulum peyniri 1yk zeytin yagi var tuz baharat
sebzeleri 1 yi yagla pisirdim sonra diğer malzemeleri ekleyerek firinda üstü kızaramada kadar pisirdim
Yine gezmeler gezmeler Kız dün misafirim vardı 15çeşit vardı yine bu kadar çok yemedim Ohhh götür anam götürKahvaltı 09:00
5 yk yumurtalı kavrulmuş ıspanak
2 dilim tb ekmeği
10:30 1 portakal
Öğle 12:30
3 yk patlıcan musakka
2 yk yoğurt 1 bardak ayran
El ayası kadar yufka ekmek
15:00
2 kase karnabahar kısırı
2 çatal triliçe
3 bardak çay
18:00 1 kase yoğurt
Alışma haftası ama hevesim geldi de çabucak kaçacak bu gidişle Anka.Canım sakin ol bulut kötü bişey dememiş. Alışma haftasındasın zaten hem diyete hem takıma. Hevesini kıracak bişey yok kısa sürede hedeftesin inşallah
Hiç bir sebep yoksa aşılama yaptırma vakti zamanı dolmadıysa tüp bebekte yapsan nafile kuzum zamana bırak kimseye de güvenme Prof dedim gittim canımdan oluyodum gamzem le ortak arkadaşımız var aşılama yaptıracağı ay hamile kaldı kimyasal oldu ama yinede demekki vakti saati dolmamış nasip olmadı 14.takımda bi arkadaşım var nickini degişmiş etiket yapamıyorum tüp bebek yaptırdı olmadı şimdi kendiliginden hamile sende bekle Rabbim büyüktür elbet bizimde yüzümüzü güdürecektirKuculmus canim obur ay tamamen gecerse aşılama yaptiracagiz insallah
Insallah bacımKuculmus canim obur ay tamamen gecerse aşılama yaptiracagiz insallah
Teşekkür ederim canımCanım menün çok güzel
Hmmm. Seni de beğendim. Trilece gözüme batmadi.
Menün çok güzel canımsabah
1 yumurta beyazı
1.5 dilim tb ekmeği
rezene çayı
bol salata
1 kk süzme peynir
geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim
ara
1 laktozsuz süt
1 yeşil elma
akşam
6yk kıymalı kabak
2yk yoğurt
ara kiraz sapı çayı
yatmadan yoğurt-limon kürü
Kız ne götürmüşümmmmmmYine gezmeler gezmeler Kız dün misafirim vardı 15çeşit vardı yine bu kadar çok yemedim Ohhh götür anam götür
Ohooooo erken pes ediyorsun bacım olmaz bele bize geleni biz bi deri bi kemik bırakmadan bırakmayız haberin olaAlışma haftası ama hevesim geldi de çabucak kaçacak bu gidişle Anka.
Kaçmasın canım kaçmasın tut kolunsan. Ben toparlanayım yarışalım senle kilolarımız yakın nasılsaAlışma haftası ama hevesim geldi de çabucak kaçacak bu gidişle Anka.
Ben pes etmiyorum tam aksine çok da hevesim var canım.Ohooooo erken pes ediyorsun bacım olmaz bele bize geleni biz bi deri bi kemik bırakmadan bırakmayız haberin ola
Belki ilk günler olduğu için mesajımız fazla gelmiştir amaOhooooo erken pes ediyorsun bacım olmaz bele bize geleni biz bi deri bi kemik bırakmadan bırakmayız haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?