Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sporu da menuyu de begendim. Ins yarina guzel bir eksiyle gelirsin cankm

Kız bunlar kim yenimi geldi
2gün gelmedim resmen takım degişmiş maşallah maşallah Rabbim sayımızı artırsın inş hoş geldiniz kızçelerim mmm güzellerim
Aynen oyle oldu bakalım hepsi devam edeck mi? Bazilarini bir gördum bi daha görmedim ama hayırlisi bakalim.

Bir arkadaşım vardı spor salonunda aramızda tabi boy farkı vardı bi 7cm falan. Ama kilolarımız ve yağ oranlarımız aynıydı. 2senedir pilates yapıyormuş düzenli. Siz diyin 50 ben diyim 45kilo vücudu öyle güzel ve orantılıydıki şimdi ikimizde zayıfladık tabi en son görmedim. Ama ben onun yanında damacanaydım çok çok fark vardı. Hedefim onun gibi olmak spor salonunu ideal kiloma gelince bırakabilirim belki ama pilatesi seversem bırakmam

menun güzel ben bireyi merak ettim gece den gunduze dönünce çalışma saatleri dengen bozulmuyormu bu ne işi bu baci
Yeni başladım bu hafta başında ben.
Dönüşlerde yeme düzenimi nasıl ayarlayacağım bilmiyorum .
Uyku düzenim çok bozuluyor dönüşlerde cnm. Özel sektördeyim.
Yuruyus super olmus. Tabi bir de gece calisinca zor olur ama dikkat et canim. Amacimizbelli zayiflamak
Bu güne özel yürüyüş fazla oldu cnm.
Yoksa gecedeyken çıkmıyorum pek en fazla yarım saat.

Valla herkes kendine yakışanı yapar biz bu güne kadar bulutungokyuzu arkadaştan ne incindik ne kırıldık kimseye incitecek kıracak bi yapıda degil sadece alınganlık etmişsin böyle yerlere gelirken eleştirilere açık olmak gerek yoksa üzülürsün o zaman sen kendi yoluna tek başına devam et yorum yapmayalım biz

Haklisin canim duzenli yapmak lazim

İnsallahAyyy çok ozendim ben desen yaparsın bulutum hadi bakem. Ben şu an plates topu gibiyim zaten

Platesin p sini bilmem ama bende topu var

Olabilir uzun zamandır berabersiniz.
Yorum yapıp yapmamak senin tercihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…