- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
nefes al ver derken sen o topu sisirirsinPilates topumla bantım geldiii
Ama dün spor salonundan pompayı ödünç almayı unutmuşum
Sporu da menuyu de begendim. Ins yarina guzel bir eksiyle gelirsin cankmAçıkçası bende verecek cevap var da ,bana yakışmaz canım .
Herneyse kendim için başladım, kendim için yapacağım.
Seni zaten çok iyi tanıyorum desteğin için sağolyaz gelmeden halletsek iyi olacak.
Bugün menü ,
Öğlen 2 de uyandım
2,30 ılık limonlu elma sirkeli su
5.30akşam yemeği,
Yarım kase susuz yeşil mercimek
4 yk yoğurt
1 tabak yeşil salata turp ve limonlu.
2030 ara,
1 şekersiz türk kahvesi
1 sade soda
1.30 ara,
5 çiğ badem
2 kuru kayısı
1 kayısı form çayı
3.30 kahvaltı ,
Bir dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
5.30 ara,
1 meyve
Sabah 9 uyku saati.. ..
Maalesef gece oldu gündüz, gündüz oldu gece...
He 1saat yürüyüş yaptım
1 lt tarçınlı limonlu su
1,5 su.
Aynen oyle oldu bakalım hepsi devam edeck mi? Bazilarini bir gördum bi daha görmedim ama hayırlisi bakalim.Kız bunlar kim yenimi geldi
2gün gelmedim resmen takım degişmiş maşallah maşallah Rabbim sayımızı artırsın inş hoş geldiniz kızçelerim mmmgüzellerim
Okuya okuya geliyorum canim. Daha 5 sayfam vargormedim.Çıktı bacı yazdım ya 0.1 gebelik yok normalde gebe kalamayan ben korunurken zor ihtimaldi zatin
Yakinlarda benzin istasyonu yok mu orda da pompa var yaPilates topumla bantım geldiii
Ama dün spor salonundan pompayı ödünç almayı unutmuşum
Yeni başladım bu hafta başında ben.menun güzel ben bireyi merak ettim gece den gunduze dönünce çalışma saatleri dengen bozulmuyormu bu ne işi bu baci
Bu güne özel yürüyüş fazla oldu cnm.Yuruyus super olmus. Tabi bir de gece calisinca zor olur ama dikkat et canim. Amacimizbelli zayiflamak
Valla herkes kendine yakışanı yapar biz bu güne kadarAçıkçası bende verecek cevap var da ,bana yakışmaz canım .
Herneyse kendim için başladım, kendim için yapacağım.
Seni zaten çok iyi tanıyorum desteğin için sağolyaz gelmeden halletsek iyi olacak.
Bugün menü ,
Öğlen 2 de uyandım
2,30 ılık limonlu elma sirkeli su
5.30akşam yemeği,
Yarım kase susuz yeşil mercimek
4 yk yoğurt
1 tabak yeşil salata turp ve limonlu.
2030 ara,
1 şekersiz türk kahvesi
1 sade soda
1.30 ara,
5 çiğ badem
2 kuru kayısı
1 kayısı form çayı
3.30 kahvaltı ,
Bir dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
5.30 ara,
1 meyve
Sabah 9 uyku saati.. ..
Maalesef gece oldu gündüz, gündüz oldu gece...
He 1saat yürüyüş yaptım
1 lt tarçınlı limonlu su
1,5 su.
Haklisin canim duzenli yapmak lazimBir arkadaşım vardı spor salonunda aramızda tabi boy farkı vardı bi 7cm falan. Ama kilolarımız ve yağ oranlarımız aynıydı. 2senedir pilates yapıyormuş düzenli. Siz diyin 50 ben diyim 45kilo vücudu öyle güzel ve orantılıydıki şimdi ikimizde zayıfladık tabi en son görmedim. Ama ben onun yanında damacanaydım çok çok fark vardı. Hedefim onun gibi olmak spor salonunu ideal kiloma gelince bırakabilirim belki ama pilatesi seversem bırakmam
Kız ciddimisin şişermi öylenefes al ver derken sen o topu sisirirsin
İnsallahBir arkadaşım vardı spor salonunda aramızda tabi boy farkı vardı bi 7cm falan. Ama kilolarımız ve yağ oranlarımız aynıydı. 2senedir pilates yapıyormuş düzenli. Siz diyin 50 ben diyim 45kilo vücudu öyle güzel ve orantılıydıki şimdi ikimizde zayıfladık tabi en son görmedim. Ama ben onun yanında damacanaydım çok çok fark vardı. Hedefim onun gibi olmak spor salonunu ideal kiloma gelince bırakabilirim belki ama pilatesi seversem bırakmam
Platesin p sini bilmem ama bende topu varBir arkadaşım vardı spor salonunda aramızda tabi boy farkı vardı bi 7cm falan. Ama kilolarımız ve yağ oranlarımız aynıydı. 2senedir pilates yapıyormuş düzenli. Siz diyin 50 ben diyim 45kilo vücudu öyle güzel ve orantılıydıki şimdi ikimizde zayıfladık tabi en son görmedim. Ama ben onun yanında damacanaydım çok çok fark vardı. Hedefim onun gibi olmak spor salonunu ideal kiloma gelince bırakabilirim belki ama pilatesi seversem bırakmam
Aday degil kiz sen de bizim populer uyemizsinAnaaa cidden ben oraya popi üye yazayım dur
Kız ciddimisin şişermi öyle
Olabilir uzun zamandır berabersiniz.Valla herkes kendine yakışanı yapar biz bu güne kadarbulutungokyuzu arkadaştan ne incindik ne kırıldık kimseye incitecek kıracak bi yapıda degil sadece alınganlık etmişsin böyle yerlere gelirken eleştirilere açık olmak gerek yoksa üzülürsün o zaman sen kendi yoluna tek başına devam et yorum yapmayalım biz
Simdi gordum canim. Peki neden adet duzenin bozulmus ki? Birsey dedi mi doktor?0.1gebelik yok gelen gidende yok malesef adet düzenim çok bozuldu yaa
Kız sende kendini gömüp durma plates topu yok popolu üye bizimde popomuz var manken olsak burda ne işimiz var hasta etme adamı ulennnnnnİnsallahAyyy çok ozendim ben de sen yaparsın bulutum hadi bakem. Ben şu an plates topu gibiyim zaten
Aday degil kiz sen de bizim populer uyemizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?