Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım menunu begendim ama sabah muz yerine kuru kayisi 2 3 tane 1bardakta şu içerden hem aç olayına fayda var hemde kahvaltıya kadar seni idare eder

canım menunu begendim ama sabah muz yerine kuru kayisi 2 tane 1bardakta şu içerden hem wc olayına fayda var hemde kahvaltıya kadar seni idare eder
bide muz yiyerek gune + 80 kaloriyle başlıyorsun

8 MART PERSEMBE MENÜ
08.00
1 BARDAK TARCINLI SÜT
10 BADEM

11.45
2 KARE SÜTLU CIKOLATA

13.00
3 KK TUZSUZ KOY PEYNIRI
5 BADEM
5 FINDIK

18.00
1/2 MERCIMEK CORBASI
2 TAVUK BUT FIRINDA(DERİSİZ)
1 SOGAN KOZLENMIŞ/2 CERI DOMATES
1 PATATES FIRINDA
1 KASIK YOGURT

1.5 LT SU

bide muz yiyerek gune + 80 kaloriyle başlıyorsun

Hmmm tamam bi dahakine öyle yapayım.
Kayısı sevmiyorum ya..3 gündür kuru incir yedim aralarda bugunde düşündüm incirmi muzmu diye gözümün önünde muz olunca ondan yedim.
Teşekkür ederim

Herkes bir emek veriyor sonuçta. Ki bende ilk kez yapmaya başladım.
Anka ile önceden tanışıyoruz o yüzden bu takıma geldim ama sakıncası varsa gidebilirim tabikide.

YENI GELENLER KİLO/ HEDEF KİLO LİSTESİ

@tomrs 74.5kilo / hedef 55

karamelli_turta 61.5 kilo / hedef 56

H hayrisfatih 90 kilo/hedef ?

A ababab 62 kilo / hedef 56 kilo

ohdude 64 kilo / hedef 57 kilo

deyno 76.6 kilo / hedef 55 kilo

Z zeynepazra1013 77.6 kilo / hedef 59 kilo

zinnia 75.7 kilo/ hedef 68 kilo

(Yanlış veya eksik varsa düzeltip doldurun kizlar ben bunlari bulabildim. Ayrica unuttuğum varsa ekleyebilir mi kendini?)

Tam hani kahvaltı diyordum ki öğlen protein bol olmuş. Perşembeye yakışır bir menü. Doyduysan süper.

Hmmm. Seni de beğendim. Trilece gözüme batmadi.

Saya saya yemişsin. Akşama kadar nasıl düşün yaw. Perşembe için güzel. Patates büyük değilse sorun yok bence.

Hmmm tamam bi dahakine öyle yapayım.
Kayısı sevmiyorum ya..3 gündür kuru incir yedim aralarda bugunde düşündüm incirmi muzmu diye gözümün önünde muz olunca ondan yedim.
Teşekkür ederim
o zaman yarım ye muzu hurmada yiyebilrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…