Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

haniyim bennnn
haniyimmmmm

Canım çok geçmiş olsun Allah gücünü arttırsın

nur topu gibi de yumurtam oluşmuş bu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
Canım saraçoğlunun bi kürü var yumurta büyüten çatlatan yanlış hatırlamıyorsam kuru incir ve havuçla yapılıyordu onu denesene büyür çatlatır.
Bi de bal çörek otu tarçın kürü vardı bence kullan

Kız sen nerelerdesin

Canım günü yaklaşırken soğan suyu kekik çayı falan içsene olmasına yardım eder
Ne bilim bacım geçen ay 20günde oldum bu ay 5gün geçti düzen yokki günümü bileyim 2gün sonra 4ayım bitiyor amaliyat olalı inş bundan sonra düzene girer

8 mart menü

Kahvaltıdan önce saat 12.00

1 muz
3 fındık

Kahvaltı öğle beraber saat 13.00

2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates

Ara saat 15.10

1 küçük kase chialı yalancı puding

Akşam saat 17.45

2 tane sebzeli enginar
1 kase yoğurt

Su 2lt

karamelli_turta bu popi üye nasıl olunuyo yawru?ne yaptin ne ettin de populer oldun
Hiçbirşey yapmadım canım
Çok aktif olup mesaj yazarsan kk yapıyor bunu tamamen orjinal benim popülerlik
Nörecen gııı bende seni bizim takımın popüler üyesi ilan ediyorum
Ay teşekkür ederim
Alışmaya çalışıyorum canım
Ama sen yoktun

Çok mesaj yazcan canım. Ama boşver popüler üyeyi inşallah çekilişte sen çıkarsan pro olursun
Ama o kilonu falan yazdığın yere popüler üye yazarsan da olur
Öyle yazınca da oluyor mu
Orjinal değil yan sanayi olur o öyle
Anaaa cidden ben oraya popi üye yazayım dur

Sağol yawruBu gidişle populer uye degil popolu üye olacamacilen şu kiloları verip hepinizi geçip popüler olmam lazım
Verirsin canım
Ne zaman kilo bildirimi yapılacak?

Kek pasta orasını unuttuğum için kek pasta yazdım canım. Doğrudur tabi senin altına yazdım ama bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli. Emeğini bilmiyorum illaki çabalıyorsundur yoksa burda olmazsın şuan için konuştum. İnsallah eksi olmasada sabit olsun. Ki daha öncesinde pek takip etmedim seni o yüzden eksi gel de şaşırayım ben vay be diyeyimde kusura bakma diyeyim yazdıklarım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…