ne güzelYedim. Mercimek çorbası ve köfte yedim. Acikmisim aslında.
teşekkür ederim canımSporunu da menunu de cok begendim canim. Afiyet olsn
bende bilmiyorumYok sebzeli düşündüm ama portakal var evde nasıl oluyor güzel oluyormu hiç denemedim o şekilde :)
Anaaa cidden ben oraya popi üye yazayım durÇok mesaj yazcan canım. Ama boşver popüler üyeyi inşallah çekilişte sen çıkarsan pro olursun
Ama o kilonu falan yazdığın yere popüler üye yazarsan da olur
haniyim bennnnYENI GELENLER KİLO/ HEDEF KİLO LİSTESİ
@tomrs 74.5kilo / hedef 55
karamelli_turta 61.5 kilo / hedef 56
@hayrisfatih 90 kilo/hedef ?
@ababab 62 kilo / hedef 56 kilo
@ohdude 64 kilo / hedef 57 kilo
@deyno 76.6 kilo / hedef 55 kilo
@zeynepazra1013 77.6 kilo / hedef 59 kilo
(Yanlış veya eksik varsa düzeltip doldurun kizlar ben bunlari bulabildim. Ayrica unuttuğum varsa ekleyebilir mi kendini?)
Kıskanmayın kızımAllah iyiliğini versin güldürdün beni.
Bi el atmadığın o kalmıştı
Sağol yawruNörecen gııı bende seni bizim takımın popüler üyesi ilan ediyorum
0.1gebelik yok gelen gidende yok malesef adet düzenim çok bozuldu yaaultrason da çıkmaz hemen zaten olacaksa vakti saati gelmistir bekliyorum saat kaçta belli olacak bu çocuk konusunda çok sınandım ya çok heyecan yapıyorum ilk gun ki gibi
Ol kız hele seneSağol yawruBu gidişle populer uye degil popolu üye olacam acilen şu kiloları verip hepinizi geçip popüler olmam lazım
Canım çok geçmiş olsun Allah gücünü arttırsınKızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol
Canım saraçoğlunun bi kürü var yumurta büyüten çatlatan yanlış hatırlamıyorsam kuru incir ve havuçla yapılıyordu onu denesene büyür çatlatır.nur topu gibi de yumurtam oluşmuşbu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
Kız sen nerelerdesinCanım çok geçmiş olsun Allah gücünü arttırsın
Canım saraçoğlunun bi kürü var yumurta büyüten çatlatan yanlış hatırlamıyorsam kuru incir ve havuçla yapılıyordu onu denesene büyür çatlatır.
Bi de bal çörek otu tarçın kürü vardı bence kullan
Kız netim yoktu bacımKız sen nerelerdesin
Canım günü yaklaşırken soğan suyu kekik çayı falan içsene olmasına yardım eder0.1gebelik yok gelen gidende yok malesef adet düzenim çok bozuldu yaa
248 grami 1 porsiyonmuş. Evde bakkal terazisi vardı elektronik, onu aldım mutfağa koydum. 2.5 kepçe etti. 1 su bardağı.ne güzel
iyi yaptın
mercimeği az yeseydin yarım kase gibi
Ne bilim bacım geçen ay 20günde oldum bu ay 5gün geçti düzen yokki günümü bileyim 2gün sonra 4ayım bitiyor amaliyat olalı inş bundan sonra düzene girerCanım günü yaklaşırken soğan suyu kekik çayı falan içsene olmasına yardım eder
Kıskanmayın kızımHepinize göstericeeeemmm nasıl popi olunur
Hiçbirşey yapmadım canım
Ay teşekkür ederimNörecen gııı bende seni bizim takımın popüler üyesi ilan ediyorum
Alışmaya çalışıyorum canımAyyy ben de ilgilenemedim ama kızlar sağolsun yokluğumu aratmamış. Alıştın mı takıma.
Kız parayı yemedim duruyor yatıyor evde
Pazartesi baya büyük sipariş verdim tupperdan kendime de bişeyler aldım da ondan dedimdi
Öyle yazınca da oluyor muÇok mesaj yazcan canım. Ama boşver popüler üyeyi inşallah çekilişte sen çıkarsan pro olursun
Ama o kilonu falan yazdığın yere popüler üye yazarsan da olur
Anaaa cidden ben oraya popi üye yazayım dur
Verirsin canımSağol yawruBu gidişle populer uye degil popolu üye olacam acilen şu kiloları verip hepinizi geçip popüler olmam lazım
Kek pasta orasını unuttuğum için kek pasta yazdım canım. Doğrudur tabi senin altına yazdım ama bu sadece senin için değil hepimiz için geçerli. Emeğini bilmiyorum illaki çabalıyorsundur yoksa burda olmazsın şuan için konuştum. İnsallah eksi olmasada sabit olsun. Ki daha öncesinde pek takip etmedim seni o yüzden eksi gel de şaşırayım ben vay be diyeyimde kusura bakma diyeyim yazdıklarım içinbulutungokyuzu
Ben pes etmedim ki?
Gayet kararlıyım .
Kek yemedim ki???
Nerde yazıyor acaba kek yediğimi yazdığım?
böreğin ve pastanın yarısını yedim sadece dedim .
Arkadaş grubundan ayrılamazdım,oysa kahvaltımı hep hazırlayıp yanımda taşıyorum bunları bilmiyorsun tabi.
Bu hafta sırf işyerinde o poğaça, böreği yememek için .
Kilo miktarını da göreceğiz bakalım cuma günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?