- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bol bol su ic canim gunluk minimum 3lt sart. Ben emzirme uzmanina gitmistim benim kizim erken dogum. Sagolsun cok guzel bilgilendirdi. Ve ustune basa basa dedi sutu yapan sudur diye. Bol su ic.teşekkür ederim. 5 buçuk aylık daha.sütüm az çok dikkat edersem daha da azaliyor
Menune ba yiil dim8 mart menü
Sabah 1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Ogle
Balik
Salata
Yarim kase sebze çorbası
Ara 1 portakal
Aksam bir kase salata
2.5 lt su
Ben hergün spor yapıyorum hemde sabah öğlen akşam üçer set artı salona gidiyorum ve diyetim tam gaz ama 1.si burayı çözemedim 2.si tam adapte olamıyorum iki kere internet gitti en son bugün son düzenleme yapıldı sebepler bunlar artı adapte olup moda giremiyorum kaptandan da ricam bu hafta alması çünkü ne diyetimden nede çıktığım yoldan geri dönmeye niyetim yokCanım listeye girmeni kaptan bilirde.
Spor yapbiliyormuydun bilmiyorum. Spor ve menü sıfır bu hafta senin yani bilemiyorum
teşekkür ederim. ya bende sıvı sumak var onunla yapsam olur mu kitamam kaptanim insallah yapiyim bende:)
bu sekilde tarif etmis canim alintiliyorum ;
Kilo verirken doğal besinlerle zayıflama kürleri yapmanın mucizevi faydaları vardır. Şimdi, iki malzemeyle hazırlanan sumaklı yoğurt kürü tarifini sizlerle paylaşıyorum. Tavsiyelerime göre uygulama yaptığınızda fazla kilolardan kurtulmanın düşündüğünüzden daha kolay olduğunu göreceksiniz.
Sumak zayıflatır mı, faydaları nelerdir?
Sumak, vücuttan toksinleri atmaya yardımcı mükemmel bir baharattır. Düzenli kullanımla birlikte ödem söktürmeye, bağırsakları temizlemeye ve dolaylı olarak kilo vermeye yardımcı olur.
Gaz söktürücü, şişkinlik giderici baharatlardan biri olan sumağın kabızlığa iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanmıştır. Her aktarda bulunan sumak, zayıflamanın ekonomik ve doğal yollarından biridir.
Mayhoş bir tadı olan sumak, iştah kontrolünde etkilidir ve gereğinden fazla yemenin önüne geçer. Çabuk doymaya yardımcı olur ve sonucunda dengeli miktarda kalori aldığınız için zayıflatıcı etkisinden faydalanırsınız.
insallah canim ondandir.
Bebisin saglikli mutlu gunlerde tatli yemeden buyut ins[/QUO
amin canım.inşallah
İsim olsaa ahh nerde... Zugurtluk gunlerimden bi kuble okumak istiyorum...
Özetler vardır illaki internette baktın mı. Benimde hiç bilgim yok . Bende bu sene yks ye giricem açığa yazılcamya arkadaslar forumda konu actim ama kimse cevap vermedi.
acikögretim sinavlari var haftaya ilk kez giricem dogru duzgun calisamadim. internette cikan sorular var test seklinde onlari cozsem fayda getirir mi sizce. o sorulardan cikiyormu sinavda bilgisi olan var mi acaba?
teşekkür ederim. ya bende sıvı sumak var onunla yapsam olur mu ki
Artılarımı veririm ancak :)) pek umudum yok öğretmenim:))Tek kelimeyle Mükemmel bir menü. Hayallerimi süsleyen keşke yapabilsem dedigim menü budur işteyarın bir rekor mu bekliyor bizi compengim
Özetler vardır illaki internette baktın mı. Benimde hiç bilgim yok . Bende bu sene yks ye giricem açığa yazılcam
Tabikide devamı olmalı lesliedeki kadın gibi kesin 60vardır oda.diyet topiginde karsima bel basen gobek yaglarini eritmek icin sumak yogurt kürü cikti.
sumaga bayilirim yarindan itibaren yapcam insallah faydasi olur.
ben 3 ay oncesi kadar spor salonuna gdiiyodum suriyelilere ait bi yerdi ama sastim kaldim valla cogusuda zayif ama saglik icin geliyolardi zumba aerobik hepsinide yapiyolardi mis gibi.
bizim millette anca yesin icsin otursun o zaman bi utanma geldi kendime.
bide hoca vardi yani nasil anlatiyim. 56 yasinda 3 cocugu varmis ama bi fizik vardi kadinda gormeniz lazim. arkadasla biz 40-45 civari dusunuyoduk sonra ogrenince sok gecirdik resmen.
20 yildir spor hocaligi yapiyomus. cok imrenmistim kadina..yok bu sporu kilo verene kadar yapmak marifet degil kesinlikle ölene kadar yapilmali.
8 mart menu
Sabah
Yulaf kepwgi ile yapilmis krep iktane avuc ici kadar
Bir bardak sut tarcinli
Zeytin ,dereotlu ttulum peynir
İki tk pekmez
Ara
Rezene
Oglen
Bir porsiyon ciger sote
Bulgur pilav iki kasik
Yogurt uc kasik
Ara
Turk kahvesi
Aksam
Bir porsiyon ispanak yogurtladim yedim..
6 7 kasik vardir..
Su:2 litre
Spor:45 dakika leslie
Tabikide devamı olmalı lesliedeki kadın gibi kesin 60vardır oda.
Bizdede sumak var anneannem getiriyor köyden nasılmış. Merak ettim birde tozumu ekşisi sıvısı mı
Canım ne güzel ya maşallah çok iyi o zaman herşey sevindim adına. Bir arkadaş daha vardı senin gibi hiç paylaşım yapmıyordu zayıflıyordu ama bu yüzden biraz sorun yaşadı kaptan paylaşım yaparsan sorunlar çözülünce hem biz anltırız yeri geldimi hiç sorun olmaz merak etme senBen hergün spor yapıyorum hemde sabah öğlen akşam üçer set artı salona gidiyorum ve diyetim tam gaz ama 1.si burayı çözemedim 2.si tam adapte olamıyorum iki kere internet gitti en son bugün son düzenleme yapıldı sebepler bunlar artı adapte olup moda giremiyorum kaptandan da ricam bu hafta alması çünkü ne diyetimden nede çıktığım yoldan geri dönmeye niyetim yok
Kıız kıyamam sana benimde bitti paketim evde wifi olmasa yandım kafayı yerdimKiz bulutttt yeminle oku oku bitiremiyom
İsim olsaa ahh nerde... Zugurtluk gunlerimden bi kuble okumak istiyorum...
İnternetim yok,zugurtumm
Paketime gunler kaldi zugurtum
Netsiz hayat bos ,zugurtum..
Ben zugurtum arkadasss
Bende bakayım deneyeyimtoz sumak diyor tarifte..
ic sorma buluttt ..hicc deme oni..ama az kaldi baciko..ayin 10.unda burdayimmKıız kıyamam sana benimde bitti paketim evde wifi olmasa yandım kafayı yerdim
İnternetim olduğu sürece varım menüleri yanlış yere yazıyorum sanırımCanım ne güzel ya maşallah çok iyi o zaman herşey sevindim adına. Bir arkadaş daha vardı senin gibi hiç paylaşım yapmıyordu zayıflıyordu ama bu yüzden biraz sorun yaşadı kaptan paylaşım yaparsan sorunlar çözülünce hem biz anltırız yeri geldimi hiç sorun olmaz merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?