Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bana saydir saydirabildigin kadar
Ne bicim o.menu
Dotunu kaldir iki zipporr yappp
Vs vs diye.
Keyfine buradayiz.
Gerginligine degil kuzum.
Ama tabii o boirincilik gelecekkk bu takimaa

2 yemek kaşığı pekmez mi

kilo verme yavasladiysa Semiz otu tekrar harekerlendirirmiş

Bacım 12 parmak galeta fazla, 3 karnıyarık da fazla olmuş sanki. Bu karniyariklarin büyulugu nasildi acep? Sabah daha düzenli olup akşam azaltabilirsen iyi olur bence.sabah yumurta peynir zeytin domates koyup ekmek yememeyi dene. Doyacaksın garanti veriyorum. Akşamlar böyle olmaz diyette. Yarın sabah aç karna tartilmayi unutma. Eksi geleck mi merak ettim.

haklısın fazla oldu.inşallah eksi gelsin ya.

karniyarik lar küçüktü

Tamm canm tesekkur ederim. Dedigin gibi yaparim. Zaten yiyeceklerden genelde tadiyorum. Sutum felan cekilir die korkuyorum. Biara gogsum agrimisti. Ama cok kotu olmustu. Sitma tuttu . hasta oldum sandim.Bir sey ummussun dediler. O gun bugun hep tadarim yerim.

şimdi bir sorum olacak ben dün katıldım ama cuma tartı günüymüş ama yarın benim de 7. günüm bende söyliyim olur mu
sizleri görünce heveslendim
Tabikide yazıcaksın yarışmada resmiyette kilon yüzdeye sayılmasada ilk 15gün sen bizim takımımızın bir üyesisin herşeye katılıcaksın hiçbir şeye çekinme

Evet canim sebepsiz. Destegin icin cok sağol. Bu ay akisina bıraktım bakalim Allah büyük hayırlısı insallah

Afiyet olsun ama benim gözüme çarpan karnıyarıklar oldu 1 veya 2 olsa daha iyi olurmuş.
İnşallah artı getirmez :)

kilo verme yavasladiysa Semiz otu tekrar harekerlendirirmiş

Öylemi bilmiyodum..annem salatasını yaptı bugün ama geç saatti bide yağ yaktı üstüne yoğurtlayıp yani yiyemezdim

Insallah bacımhayirlisiyla bebişine kavuşursun insallah. Seni o kadar iyi anliyorum kikilolar da gitti ohh kilo pco nun bir numarali dostu zaten.olacak olacak insallah stres yapma yeter ki. Çok da dusunme

Ay canim cok sagol. Zayıflamaya odaklandim zaten. Allah ne zaman ol derse bekliyoruz artik bebegimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…