Bana saydir saydirabildigin kadarBen genelde yorum yapmıyorum menülerede bireysel olarakta çünkü en küçüğünüzüm illaki benden daha çok bilginiz vardır diye. Ve sert mizaçlıyım lafıma kırılırsınız veya saygısızlık sayılır diye. Bu son olsun madem benim için bu şekilde yorum yapmam hatam olduysa özür dilerim
8 Mart menü
kahvaltı
biraz ev ekmeği
2 y.k Pekmez
10 zeytin
öğlen
2 kase ayran aşı çorbası
ara
12 tane parmak galeta
1 portakal
akşam
1 küçük kaşe pilav
3 karniyarik
marul
2 litre su
bu gün spor yok dinlenme
ya bebis küçük. sütün tadı biraz tatlı olsun diye şerbet yapıp içiyorum2 yemek kaşığı pekmez mi
ya bebis küçük. sütün tadı biraz tatlı olsun diye şerbet yapıp içiyorum
kilo verme yavasladiysa Semiz otu tekrar harekerlendirirmişBenim kilo vermem yavaşladı galiba ya
Birisi demişti ilk geldiğimde gün gelir gr vermeye bile sevinirsin diye. Kendi kendimemi nazar değdirdim anlamadım.
Adet dönemim yaklaşıyo belkide ödem topluyorum bilmiyorum.
Umarım yarına guzel bişeyler görürüm tartıda..
teşekkür ederim. 5 buçuk aylık daha.sütüm az çok dikkat edersem daha da azaliyorbilmiyordum bebeğiniz olduğunu sağlıkla büyütün inşallah
Bacım 12 parmak galeta fazla, 3 karnıyarık da fazla olmuş sanki. Bu karniyariklarin büyulugu nasildi acep? Sabah daha düzenli olup akşam azaltabilirsen iyi olur bence.sabah yumurta peynir zeytin domates koyup ekmek yememeyi dene. Doyacaksın garanti veriyorum. Akşamlar böyle olmaz diyette. Yarın sabah aç karna tartilmayi unutma. Eksi geleck mi merak ettim.8 Mart menü
kahvaltı
biraz ev ekmeği
2 y.k Pekmez
10 zeytin
öğlen
2 kase ayran aşı çorbası
ara
12 tane parmak galeta
1 portakal
akşam
1 küçük kaşe pilav
3 karniyarik
marul
2 litre su
bu gün spor yok dinlenme
haklısın fazla oldu.inşallah eksi gelsin ya.Bacım 12 parmak galeta fazla, 3 karnıyarık da fazla olmuş sanki. Bu karniyariklarin büyulugu nasildi acep? Sabah daha düzenli olup akşam azaltabilirsen iyi olur bence.sabah yumurta peynir zeytin domates koyup ekmek yememeyi dene. Doyacaksın garanti veriyorum. Akşamlar böyle olmaz diyette. Yarın sabah aç karna tartilmayi unutma. Eksi geleck mi merak ettim.
karniyarik lar küçüktüBacım 12 parmak galeta fazla, 3 karnıyarık da fazla olmuş sanki. Bu karniyariklarin büyulugu nasildi acep? Sabah daha düzenli olup akşam azaltabilirsen iyi olur bence.sabah yumurta peynir zeytin domates koyup ekmek yememeyi dene. Doyacaksın garanti veriyorum. Akşamlar böyle olmaz diyette. Yarın sabah aç karna tartilmayi unutma. Eksi geleck mi merak ettim.
İnsallahhaklısın fazla oldu.inşallah eksi gelsin ya.
Diyet diye düşünürsen çabuk sıkılırsın bırakırsın kararında yersen sıkılmaz ve ertesi gün dengelersin canının istedigi bişey olunca tadımlık ta olsa ye ertesi gün daha çok saldırır yersin bununda telafisi olmaz
Tamm canm tesekkur ederim. Dedigin gibi yaparim. Zaten yiyeceklerden genelde tadiyorum. Sutum felan cekilir die korkuyorum. Biara gogsum agrimisti. Ama cok kotu olmustu. Sitma tuttu . hasta oldum sandim.Bir sey ummussun dediler. O gun bugun hep tadarim yerim.Diyet diye düşünürsen çabuk sıkılırsın bırakırsın kararında yersen sıkılmaz ve ertesi gün dengelersin canının istedigi bişey olunca tadımlık ta olsa ye ertesi gün daha çok saldırır yersin bununda telafisi olmaz
Kız hadi sen bakıyosun sadece ben gidip iltifat ediyorum nasıl yaptın diye hahahahaAh ah sen o kadinlari bana sor canim. Ya kilom cok da degil 67yim suan. Neredeyse her derste en sisko benimspor yaparkensapik gibi onlara bakip ilham aliyom napim
Var pipetler kendimmi üfürücem parmak kadar plastik bişeylerince pipet gibi şeyle şişiyo içinden çıkması lazım
Tabikide yazıcaksın yarışmada resmiyette kilon yüzdeye sayılmasada ilk 15gün sen bizim takımımızın bir üyesisin herşeye katılıcaksın hiçbir şeye çekinmeşimdi bir sorum olacak ben dün katıldım ama cuma tartı günüymüş ama yarın benim de 7. günüm bende söyliyim olur mu
sizleri görünce heveslendim
Ewet bacım galiba. Baya bi nefes egzersizi olurVar pipetler kendimmi üfürücem parmak kadar plastik bişeyler
Hiç bir sebep yoksa aşılama yaptırma vakti zamanı dolmadıysa tüp bebekte yapsan nafile kuzum zamana bırak kimseye de güvenme Prof dedim gittim canımdan oluyodum gamzem le ortak arkadaşımız var aşılama yaptıracağı ay hamile kaldı kimyasal oldu ama yinede demekki vakti saati dolmamış nasip olmadı 14.takımda bi arkadaşım var nickini degişmiş etiket yapamıyorum tüp bebek yaptırdı olmadı şimdi kendiliginden hamile sende bekle Rabbim büyüktür elbet bizimde yüzümüzü güdürecektir
8 Mart menü
kahvaltı
biraz ev ekmeği
2 y.k Pekmez
10 zeytin
öğlen
2 kase ayran aşı çorbası
ara
12 tane parmak galeta
1 portakal
akşam
1 küçük kaşe pilav
3 karniyarik
marul
2 litre su
bu gün spor yok dinlenme
kilo verme yavasladiysa Semiz otu tekrar harekerlendirirmiş
Insallah bacımhayirlisiyla bebişine kavuşursun insallah . Seni o kadar iyi anliyorum ki kilolar da gitti ohh kilo pco nun bir numarali dostu zaten.olacak olacak insallah stres yapma yeter ki. Çok da dusunme
Tek kelimeyle Mükemmel bir menü. Hayallerimi süsleyen keşke yapabilsem dedigim menü budur işte8 mart menü
Sabah 1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Ogle
Balik
Salata
Yarim kase sebze çorbası
Ara 1 portakal
Aksam bir kase salata
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?