Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

inşallah arti kilo olmaz.dayanamıyorum yiyorum.yediğim anda pişman oluyorum
bi arkadaş baya takintiliydi bu kilo konusunda semizotunu o söylemişti.

ya arkadaslar forumda konu actim ama kimse cevap vermedi.
acikögretim sinavlari var haftaya ilk kez giricem dogru duzgun calisamadim. internette cikan sorular var test seklinde onlari cozsem fayda getirir mi sizce. o sorulardan cikiyormu sinavda bilgisi olan var mi acaba?

Valla bacım gozetmen olarak gidiyom sinavlara ama sorulardan hiç haberim yok.bence bakmakta fayda var.

Dedi kodu yokya kimse Yazmaz cazip degil

Sabah kahvaltım saat12. 00
1bardak şekersiz çay
3tane parmak galeta
1tane çeri domates
1küp peynir

Öglen yemegi hastaneden geldim yemek yoktu saat 15.30
3kaşık patlıcan salata
1tane patates çanagı
2tane çeri domates
1dilim tam bugday ekmegi
1kaşık fellah köftesi
2bardak şekersiz çay

Akşam yemegi saat 21.00
1çorba kasesi karışık limonlu salata

1.5litre su

Afiyet olsun bacımçok begendim. Şu aksam yememe işini yapana kadar ben de kilo veremeyecem bunu anladim artik

Afiyet olsun bacımçok begendim. Şu aksam yememe işini yapana kadar ben de kilo veremeyecem bunu anladim artik
Bu ara canım istemiyo nedense ama dönem dönem oluyo bende bazen doymuyorum bazende yemek yemeyi unutuyor açlık aklıma gelmiyo şuan aklıma gelmeyen zamandayım kıymetini bilim

Valla bacım gozetmen olarak gidiyom sinavlara ama sorulardan hiç haberim yok.bence bakmakta fayda var.

hmm anladim tmm tesekkurler :)

Dedi kodu yokya kimse Yazmaz cazip degil

hee bizim milletin isi gucu o zatennnn

afiyet olsun guzel:)

diyet topiginde karsima bel basen gobek yaglarini eritmek icin sumak yogurt kürü cikti.
sumaga bayilirim yarindan itibaren yapcam insallah faydasi olur.

ben 3 ay oncesi kadar spor salonuna gdiiyodum suriyelilere ait bi yerdi ama sastim kaldim valla cogusuda zayif ama saglik icin geliyolardi zumba aerobik hepsinide yapiyolardi mis gibi.
bizim millette anca yesin icsin otursun o zaman bi utanma geldi kendime.
bide hoca vardi yani nasil anlatiyim. 56 yasinda 3 cocugu varmis ama bi fizik vardi kadinda gormeniz lazim. arkadasla biz 40-45 civari dusunuyoduk sonra ogrenince sok gecirdik resmen.
20 yildir spor hocaligi yapiyomus. cok imrenmistim kadina..yok bu sporu kilo verene kadar yapmak marifet degil kesinlikle ölene kadar yapilmali.

Sagol canim.

Onu instagramda bir grup yaptı baya faydasını gördüğünü söylediler. Ben de 3-4 gün yaptım sonra unuttum:)

sumak yoğurt kürü nasıl oluyor merak ettim.bi tarif eder misin

Reglidendir canim. Ben de kkya baslayinca anladim regli ve yumurtlama donemimde arti 1 cikiyorum veya sabit ama sonradan gidiyir o.

Aynen canim haklisin

ya bebis küçük. sütün tadı biraz tatlı olsun diye şerbet yapıp içiyorum
Canim beni o sutun tadini pekmezin tatli yaptigini sanki kim dediyse yanlis demis alakasi yok emzirenlerin tatli yemesini saglamak icin uydurulmus. Sekerli serbet veya helva vs. gibi

Onu instagramda bir grup yaptı baya faydasını gördüğünü söylediler. Ben de 3-4 gün yaptım sonra unuttum:)

tamam kaptanim insallah yapiyim bende:)

sumak yoğurt kürü nasıl oluyor merak ettim.bi tarif eder misin

bu sekilde tarif etmis canim alintiliyorum ;

Kilo verirken doğal besinlerle zayıflama kürleri yapmanın mucizevi faydaları vardır. Şimdi, iki malzemeyle hazırlanan sumaklı yoğurt kürü tarifini sizlerle paylaşıyorum. Tavsiyelerime göre uygulama yaptığınızda fazla kilolardan kurtulmanın düşündüğünüzden daha kolay olduğunu göreceksiniz.

Sumak zayıflatır mı, faydaları nelerdir?
Sumak, vücuttan toksinleri atmaya yardımcı mükemmel bir baharattır. Düzenli kullanımla birlikte ödem söktürmeye, bağırsakları temizlemeye ve dolaylı olarak kilo vermeye yardımcı olur.

Gaz söktürücü, şişkinlik giderici baharatlardan biri olan sumağın kabızlığa iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanmıştır. Her aktarda bulunan sumak, zayıflamanın ekonomik ve doğal yollarından biridir.

Mayhoş bir tadı olan sumak, iştah kontrolünde etkilidir ve gereğinden fazla yemenin önüne geçer. Çabuk doymaya yardımcı olur ve sonucunda dengeli miktarda kalori aldığınız için zayıflatıcı etkisinden faydalanırsınız.

Reglidendir canim. Ben de kkya baslayinca anladim regli ve yumurtlama donemimde arti 1 cikiyorum veya sabit ama sonradan gidiyir o.

insallah canim ondandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…