- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
8 mart menü
Sabah 1 bardak sut
1 avuc cig kuruyemis
Ogle
Balik
Salata
Yarim kase sebze çorbası
Ara 1 portakal
Aksam bir kase salata
2.5 lt su
inşallah arti kilo olmaz.dayanamıyorum yiyorum.yediğim anda pişman oluyorumAfiyet olsun ama benim gözüme çarpan karnıyarıklar oldu 1 veya 2 olsa daha iyi olurmuş.
İnşallah artı getirmez :)
Öylemi bilmiyodum..annem salatasını yaptı bugün ama geç saatti bide yağ yaktı üstüne yoğurtlayıp yani yiyemezdim
Valla bacım gozetmen olarak gidiyom sinavlara ama sorulardan hiç haberim yok.bence bakmakta fayda var.ya arkadaslar forumda konu actim ama kimse cevap vermedi.
acikögretim sinavlari var haftaya ilk kez giricem dogru duzgun calisamadim. internette cikan sorular var test seklinde onlari cozsem fayda getirir mi sizce. o sorulardan cikiyormu sinavda bilgisi olan var mi acaba?
Dedi kodu yokya kimse Yazmaz cazip degilya arkadaslar forumda konu actim ama kimse cevap vermedi.
acikögretim sinavlari var haftaya ilk kez giricem dogru duzgun calisamadim. internette cikan sorular var test seklinde onlari cozsem fayda getirir mi sizce. o sorulardan cikiyormu sinavda bilgisi olan var mi acaba?
Afiyet olsun bacımSabah kahvaltım saat12. 00
1bardak şekersiz çay
3tane parmak galeta
1tane çeri domates
1küp peynir
Öglen yemegi hastaneden geldim yemek yoktu saat 15.30
3kaşık patlıcan salata
1tane patates çanagı
2tane çeri domates
1dilim tam bugday ekmegi
1kaşık fellah köftesi
2bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 21.00
1çorba kasesi karışık limonlu salata
1.5litre su
Bu ara canım istemiyo nedense ama dönem dönem oluyo bende bazen doymuyorum bazende yemek yemeyi unutuyor açlık aklıma gelmiyo şuan aklıma gelmeyen zamandayım kıymetini bilimAfiyet olsun bacımçok begendim. Şu aksam yememe işini yapana kadar ben de kilo veremeyecem bunu anladim artik
aynen bende akşam yemeden duramıyorumAfiyet olsun bacımçok begendim. Şu aksam yememe işini yapana kadar ben de kilo veremeyecem bunu anladim artik
Valla bacım gozetmen olarak gidiyom sinavlara ama sorulardan hiç haberim yok.bence bakmakta fayda var.
Dedi kodu yokya kimse Yazmaz cazip degil
Sabah kahvaltım saat12. 00
1bardak şekersiz çay
3tane parmak galeta
1tane çeri domates
1küp peynir
Öglen yemegi hastaneden geldim yemek yoktu saat 15.30
3kaşık patlıcan salata
1tane patates çanagı
2tane çeri domates
1dilim tam bugday ekmegi
1kaşık fellah köftesi
2bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 21.00
1çorba kasesi karışık limonlu salata
1.5litre su
Yok canım. Sen yapmıyon kikaptanim ben mi oo
Sagol canim.Afiyet olsun mhhmm trileceye bayılırım aylar oldu yemeyeli :)
Afiyet olsun çok guzel :)
Doydum doydum cok şükür :) teşekkür ederim..
Afiyet olsun cok güzel menü:)
Afiyet olsun cok güzel akşam hafif olmuş :)
Afiyet olsun guzel menü:)
Afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım cok guzel:)
Onu instagramda bir grup yaptı baya faydasını gördüğünü söylediler. Ben de 3-4 gün yaptım sonra unuttum:)diyet topiginde karsima bel basen gobek yaglarini eritmek icin sumak yogurt kürü cikti.
sumaga bayilirim yarindan itibaren yapcam insallah faydasi olur.
ben 3 ay oncesi kadar spor salonuna gdiiyodum suriyelilere ait bi yerdi ama sastim kaldim valla cogusuda zayif ama saglik icin geliyolardi zumba aerobik hepsinide yapiyolardi mis gibi.
bizim millette anca yesin icsin otursun o zaman bi utanma geldi kendime.
bide hoca vardi yani nasil anlatiyim. 56 yasinda 3 cocugu varmis ama bi fizik vardi kadinda gormeniz lazim. arkadasla biz 40-45 civari dusunuyoduk sonra ogrenince sok gecirdik resmen.
20 yildir spor hocaligi yapiyomus. cok imrenmistim kadina..yok bu sporu kilo verene kadar yapmak marifet degil kesinlikle ölene kadar yapilmali.
sumak yoğurt kürü nasıl oluyor merak ettim.bi tarif eder misindiyet topiginde karsima bel basen gobek yaglarini eritmek icin sumak yogurt kürü cikti.
ben 3 ay oncesi kadar spor salonuna gdiiyodum suriyelilere ait bi yerdi ama sastim kaldim valla cogusuda zayif ama saglik icin geliyolardi zumba aerobik hepsinide yapiyolardi mis gibi.
bide hoca vardi yani nasil anlatiyim. 56 yasinda 3 cocugu varmis ama bi fizik vardi kadinda gormeniz lazim. arkadasla biz 40-45 civari dusunuyoduk sonra ogrenince sok gecirdik resmen.
20 yildir spor hocaligi yapiyomus. cok imrenmistim kadina..yok bu sporu kilo verene kadar yapmak marifet degil kesinlikle ölene kadar yapilmali.
Reglidendir canim. Ben de kkya baslayinca anladim regli ve yumurtlama donemimde arti 1 cikiyorum veya sabit ama sonradan gidiyir o.Benim kilo vermem yavaşladı galiba ya
Birisi demişti ilk geldiğimde gün gelir gr vermeye bile sevinirsin diye. Kendi kendimemi nazar değdirdim anlamadım.
Adet dönemim yaklaşıyo belkide ödem topluyorum bilmiyorum.
Umarım yarına guzel bişeyler görürüm tartıda..
Aynen canim haklisindiyet topiginde karsima bel basen gobek yaglarini eritmek icin sumak yogurt kürü cikti.
Canim beni o sutun tadini pekmezin tatli yaptigini sanki kim dediyse yanlis demis alakasi yokya bebis küçük. sütün tadı biraz tatlı olsun diye şerbet yapıp içiyorum
Onu instagramda bir grup yaptı baya faydasını gördüğünü söylediler. Ben de 3-4 gün yaptım sonra unuttum:)
sumak yoğurt kürü nasıl oluyor merak ettim.bi tarif eder misin
Reglidendir canim. Ben de kkya baslayinca anladim regli ve yumurtlama donemimde arti 1 cikiyorum veya sabit ama sonradan gidiyir o.
Bebisin saglikli mutlu gunlerde tatli yemeden buyut insya bebis küçük. sütün tadı biraz tatlı olsun diye şerbet yapıp içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?