Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

10 mart
kahvalti
peynir
zeytin
cay
salatalik
domates
1yumurta
2dilim kadar ekmek
oglen
2 3yemek kasigi tadimlik tel sehriye corbasi
aksam
yarim tabak musakka az ekmek
bol karnibahar salatasi
2litre su

Kız kuzenim arkadaşları onların anneleri gün gibi böyle ne ararsan donatmışlar oraya gittim ya bende birde açım açım ona rağmen sadece onu yedim ki ev yapımıydı ondan valla kocamandı de ki ikiye böleydin bölmedim utanmasam iki kerede atıcaktım ağzıma öyle güzeldi
Geç geldim akşam yemeğimde geç oldu

10 mart menu

Sabah
1 yk kadar sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik

Öğle 1 dilim borek
Domates salatalik 5 zeytin

Aksam mantar yemegi
Cacik salata

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

Kızlar merhaba. Anladığım kadarıyla birlikte zayıflamak için takımlar kuruluyor. Peki sonradan dahil olabiliyor muyuz acaba bu takımlara. Ve işleyisiniz nasıl oluyor Acaba?

Kızlar merhaba. Anladığım kadarıyla birlikte zayıflamak için takımlar kuruluyor. Peki sonradan dahil olabiliyor muyuz acaba bu takımlara. Ve işleyisiniz nasıl oluyor Acaba?
Hoşgeldin cnm takima dahil Olabilirsin kaptanimizın izni olursa ve yer vRsa tabi. Kaptanımız gelene kadar istersen kendini tanıt ve 1. Sayfadaki kuralları oku. Kaptan gelene kadar takıl ne diyecek bakalım yer var mi?

Kızlar nasılsınız. Dün temizlikle uğraştım. Gece bulaşık makinesini çalıştırdım suyu gitmemiş geri gelmiş hep mutfak göl olmuş. Bu ikinci oldu. Sabaha kadar onunla uğraştık olmadı tesisatcı gelecek artık off yaa ben işten kaçtıkça iş çoğalıyor

Anaaaamm tüh tüh geçmiş olsun bacim. Kolay gelsin ayrıca. Yıpratma böyle şeyler için kendini

Hoşgeldin canım. Katılabilirsin tabii ki birinci sayfada kurallarımız yazıyor onu okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…