- 21 Şubat 2015
- 52
- 56
- 38
- 34
Kız kuzenim arkadaşları onların anneleri gün gibi böyle ne ararsan donatmışlar oraya gittim ya bende birde açım açım ona rağmen sadece onu yedim ki ev yapımıydı ondan valla kocamandı de ki ikiye böleydin bölmedim utanmasam iki kerede atıcaktım ağzıma öyle güzeldiAfiyet olsun bence bulgur pilavı kararında olduktan sonra zarar değil:)
Afiyet olsun:)
Afiyet olsun :)
Oh maşallah kalın dilim trilece
Afiyet olsun canım.
Dondurmalı brownimii o nasıl oluyor sen mi yaptın?
Afiyet olsun pilav daha az olsaymış keşke:)
Valla gözlerim çok ağrıyor artıkGunaydinyine uykusuzluk yine uykusuzluk
Bacım ben baktim yoktun sen paylaşmamiş olmayasın. Iyice goz gezdirip oyle paylastiydim valla. Ben bir şey ypmadım vlla haçi gormedim snin listeni@Edebiye 006 kız ben başlamıştım spor listesini, nettin beni!!!
Tmm kiz tmm gorďum şimdi ee halletmişssin sen. Kusura bakma@Edebiye 006 kız ben başlamıştım spor listesini, nettin beni!!!
Hoşgeldin cnmKızlar merhaba. Anladığım kadarıyla birlikte zayıflamak için takımlar kuruluyor. Peki sonradan dahil olabiliyor muyuz acaba bu takımlara. Ve işleyisiniz nasıl oluyor Acaba?
Anaaaamm tüh tüh geçmiş olsun bacim. Kolay gelsin ayrıcaKızlar nasılsınız. Dün temizlikle uğraştım. Gece bulaşık makinesini çalıştırdım suyu gitmemiş geri gelmiş hep mutfak göl olmuş. Bu ikinci oldu. Sabaha kadar onunla uğraştık olmadı tesisatcı gelecek artıkoff yaa ben işten kaçtıkça iş çoğalıyor
Hoşgeldin canım. Katılabilirsin tabii ki birinci sayfada kurallarımız yazıyor onu okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsinKızlar merhaba. Anladığım kadarıyla birlikte zayıflamak için takımlar kuruluyor. Peki sonradan dahil olabiliyor muyuz acaba bu takımlara. Ve işleyisiniz nasıl oluyor Acaba?
Yaa halı 1 ay oldu yıkamadan geleli maşallah benden fazla yıkamacıda duruyor halılrAnaaaamm tüh tüh geçmiş olsun bacim. Kolay gelsin ayrıca. Yıpratma böyle şeyler için kendini
hoşgeldin canım aramizaKızlar merhaba. Anladığım kadarıyla birlikte zayıflamak için takımlar kuruluyor. Peki sonradan dahil olabiliyor muyuz acaba bu takımlara. Ve işleyisiniz nasıl oluyor Acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?