Yaaa cnm çoook geçmiş olsun...kusurumuza bakma. Yeni bir sürü bir sürü arkadaş geldi o yüzden yogunluk oldu. Bi de hafta sonu ya kimse yok buralarda.tekrardan çooooook geçmiş olsun rakibem. Kilo durumu nedir? Aldın mı verdin mi? Dikkat ettin mi?İyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti
Geçen gün mutfak tartısı da olctum, 240 ml lik bir kasenin 3/4ü dolunca 1 porsiyon ediyor. 3 kasıktan fazlası yanı. Yediğin 1 porsiyondur belki.. 120gr i 1 porsiyon.Valla elifcim ne sen sor ne ben söyleyim. Herkesin bir şeye zaafı vardır ya benimki de pilav işte. 1 ayı gckin suredir pisirmiyordum hiç pilav. Esim istedi diye yaptım ve sonuç ortada. Bir daha bu ewde kesinlikle pilav pişmeyecek nokta. Yarın kesin artı getiririm ben. Çok moralim bozuk. Midem tam küculmüşken bunu yapmamin hiç geregi yoktu şu an şişkinlikten oturamiyom bile. Ben ettim siz etmeyin.
Valla hiç edemedim çocuğun aglamasi huysuzlugu hiç bitmedi.genelde şu 3 gün durum yedim hastane yemeği yenmiyör nimet ama Allah ta biliyor yiyemedim.ya ben seker orucundan dolayi da öyle oldum biraz.kriz gibi geldi.sabah öğün une ekmek koyacam.Yaaa cnm çoook geçmiş olsun...kusurumuza bakma. Yeni bir sürü bir sürü arkadaş geldi o yüzden yogunluk oldu. Bi de hafta sonu ya kimse yok buralarda.tekrardan çooooook geçmiş olsun rakibem. Kilo durumu nedir? Aldın mı verdin mi? Dikkat ettin mi?
Geçmiş olsun ne oldu birden ben kötü birşey hatırlamıyorum en sonİyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti
Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfolduGeçmiş olsun ne oldu birden ben kötü birşey hatırlamıyorum en son
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canimGrip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu
Yok bacım iki kase yedim iki porsiyon ediyodur benimki kesin. Ayıcık gibi yedim ya. Eşime de kızdim benden bir daha pilav isteme diye. Ikimiz de diyetteyiz o benden çok yiyo 8 kilo verdi ayar oluyomGeçen gün mutfak tartısı da olctum, 240 ml lik bir kasenin 3/4ü dolunca 1 porsiyon ediyor. 3 kasıktan fazlası yanı. Yediğin 1 porsiyondur belki.. 120gr i 1 porsiyon.
Ahhhh ahhhhhh. Yıkıldı mı karşıki dağlar compengYarın kontrol tartisi umarim bugunu hafif gecirdiniz kizlar.
Gerekirse çay bardağı ile yap, sana kalmasın. Az yaparsan istesen de yiyemezsin.Yok bacım iki kase yedim iki porsiyon ediyodur benimki kesin. Ayıcık gibi yedim ya. Eşime de kızdim benden bir daha pilav isteme diye. Ikimiz de diyetteyiz o benden çok yiyo 8 kilo verdi ayar oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?