Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

10 mart cumartrsi
Emziren bir anne olarak
Sabah kahvaltimi bolll yesillikli tutuyorum..
Yine oyle yaptim tabiki..
Uc yesil zeytin
Bir haslanmis patates orta boy uzerine biraz kimyon serptim..
Bir kupa kusburnu cayi
Oglen hafif atlattim..
Bir kase tavuk suyuna sehriyeli corba..
Bir kase yogurt tarcinli..
Tarcini kasik kasik yesem doymuyorum..o kadar oldu artik :))))
Aksam kardesime gittim..
Degisiklik olsun hemde bebislsrim teyzesini enistesini ozlemisti..
Aksamda onlarla mangal yaptik
7 tane kanat yedim..boll salata ve birtane kozde patates
Ayran ictim
Ara olarak tabiki kozde kahve miss miss
Spor:dogumdan sonra ilk defa bu kadar yirudum desem yeridir..
Kardesimin kosu bandinda yarim saat orta tempoda yurudum..cocuklari gunduz parka cikardim..tam 1.30 saat bende yuruyus yolunda yurudum omerimi arabaya koyuo 20 dakika park aletleri..cocuklarda bnle spor yaptilar..hem onlari oynattim hem spor yaptim..:)))
Su:2 litreyi gecmistir..hatirlamiyorum

11 mart pazar
Sabah
Uc kasik kadar menemn
Salatalik,havuc birer tane
Dereotlu yogurt
Kusburnu cayi
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Piav ustu doner..
Pilavdan iki kasik aldim..
Ayran
Aksam
Sadece corba ve bol yesillik yicem..yarim saat sonra.
Su:2 litre
Spor:makrkete ciktim..30 dakika

İyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti
Yaaa cnm çoook geçmiş olsun...kusurumuza bakma. Yeni bir sürü bir sürü arkadaş geldi o yüzden yogunluk oldu. Bi de hafta sonu ya kimse yok buralarda.tekrardan çooooook geçmiş olsun rakibem. Kilo durumu nedir? Aldın mı verdin mi? Dikkat ettin mi?

Geçen gün mutfak tartısı da olctum, 240 ml lik bir kasenin 3/4ü dolunca 1 porsiyon ediyor. 3 kasıktan fazlası yanı. Yediğin 1 porsiyondur belki.. 120gr i 1 porsiyon.

Valla hiç edemedim çocuğun aglamasi huysuzlugu hiç bitmedi.genelde şu 3 gün durum yedim hastane yemeği yenmiyör nimet ama Allah ta biliyor yiyemedim.ya ben seker orucundan dolayi da öyle oldum biraz.kriz gibi geldi.sabah öğün une ekmek koyacam.

İyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti
Geçmiş olsun ne oldu birden ben kötü birşey hatırlamıyorum en son

Geçmiş olsun ne oldu birden ben kötü birşey hatırlamıyorum en son
Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu

Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu
Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim

asya_01 geçmiş olsun kuzum benim Allahım şifa versin kuzucuga bende kaç gündür başım kalaba giremiyorum o yüzden kimsenin varlığını yokluğunu farketmedim

Haftasonlari cok yoğun geçiyor ya çamaşırdı utuydu misafirdi. Bir de cocuk olunca düşünemiyorum valla.

Geçen gün mutfak tartısı da olctum, 240 ml lik bir kasenin 3/4ü dolunca 1 porsiyon ediyor. 3 kasıktan fazlası yanı. Yediğin 1 porsiyondur belki.. 120gr i 1 porsiyon.
Yok bacım iki kase yedim iki porsiyon ediyodur benimki kesin. Ayıcık gibi yedim ya. Eşime de kızdim benden bir daha pilav isteme diye. Ikimiz de diyetteyiz o benden çok yiyo 8 kilo verdi ayar oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…