- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
öğle vakti ancak varabildik eve.eve girilmiyorr
Anka kaptanim özel mesaj atılamıyor sana bana ulaşırmısın özelden önemli bir konu varOlsun canım bu kontrol tartısı zaten cumaları çok önemli ama onu unutma
Kilo tartılmıyorum valla canımAnaa temizlik yapayım derken orayımı bozmuşsun
Kolay gelsin ne diyim..valla herşey bi şekilde halloluyoda usta denildimi akan sular duruyo nefret ediyorum ustalık işlerden bi tane düzgününe rastlamadım.
Seninkiler iyi iş yapıyodur umarım.
Kilolardan ne haber kaptanım asıl onu sormak istemiştim :)
Sıkıntıdan olmuştur cnm ya da enfeksiyon kaptın. Ama ucuk genelde sıkıntı veya korkudan çıkiyor bildigim kadarıyla. Neyse bununla geçmiş olsun ew dediğin temizlenir boşveröğle vakti ancak varabildik eve.eve girilmiyorraltı üstü 3 gün yoktum savaş alanına dönmüş ağzımın içi yara doldu dudağımda koca bir uçuk çıktı hastanede enfeksiyon kaptım sanırım.
Çok geçmiş olsun canım ya tühöğle vakti ancak varabildik eve.eve girilmiyorraltı üstü 3 gün yoktum savaş alanına dönmüş ağzımın içi yara doldu dudağımda koca bir uçuk çıktı hastanede enfeksiyon kaptım sanırım.
Hayırdır inşallahAnka kaptanim özel mesaj atılamıyor sana bana ulaşırmısın özelden önemli bir konu var
şuan iyi çok şükür de çok yorgun o da.ilaçlarına devam edecez tam temizlemesi için.çok şükür ateş düştü en azındanÇok geçmiş olsun canım ya tüh
Bebiş nasıl peki
Hayırdır inşallah
Yorulur tabii hastanelerde kuzumşuan iyi çok şükür de çok yorgun o da.ilaçlarına devam edecez tam temizlemesi için.çok şükür ateş düştü en azından
Beynimizde bitirmiyoruz canımkızlar ben birşey söylicem size.sizce ben abartıyormuyum bu diyet işini.objektif eleştirin beni.1 hafta düzenli gitti.ama sonra hastaneye yatınca mesela kıtlıktan çıkmış gibi oldum.sanki az gitsin ama daha mı zamana yaysam ki kalıcı olsa.bir şeyler ters gidiyor yani
sağol bacım ya vallahi şu son 6 aydır noldu benim hayatıma bilmiyorum.Allah beterinden korusun yine buna şükürYorulur tabii hastanelerde kuzumtekrar geçmiş olsun canım
ablamın yaptığı şey gururumu çok kırdı.ben ertesi günü şeker orucuna başladım.freni patlamış kamyon gibi oldum.sonra krizler tutuyor.zayıflamayı artık şu kilodan kurtulmayı öyle çok istiyorum ki ama 1 hafta düzenli gidiyor sonra bozuyorum.sanki daha sakin ve kontrollü gitsem daha iyi sonuç alacamBeynimizde bitirmiyoruz canımbende de var o. Hedef koyuyorum hedefe ulaşıyorum tamam eski yemeye devam. Beyinde bitirmek lazım.. bir tatlıyla bir tepsi tatlının arasında fark yok aslında. Bir tane yiyip durmak lazım.
Aynen canım bi anda herşeyden vazgeçme. Aniden herşeyi bırakınca beyin bocalıyor. Yavaş yavaş azalt. Mesela kiloları aniden almıyoruz. Sabah kalkınca 15 kilo fazlamız olmuyor. Yavaş yavaş aldığımız için farketmiyoruz bile kilo aldığımızı beyin alışa alışa gidiyor. İki tabak yiyorsan 1 tabak yemeye alış 1 hafta pilav yiyorsan pilavsız yemeye alış sonra. Yavaş yavaş beynini eğite eğite git. Ben de böyle yapmaya çalışacağım inşallahablamın yaptığı şey gururumu çok kırdı.ben ertesi günü şeker orucuna başladım.freni patlamış kamyon gibi oldum.sonra krizler tutuyor.zayıflamayı artık şu kilodan kurtulmayı öyle çok istiyorum ki ama 1 hafta düzenli gidiyor sonra bozuyorum.sanki daha sakin ve kontrollü gitsem daha iyi sonuç alacam
evet canım haklısın.Ara öğün de yapmayı düşünüyorum sağlıklı atıştırmalık falan.o da önler açlık krizini diyorum.ben tam gaz dalıyorum sonucu hüsran oluyor.Aynen canım bi anda herşeyden vazgeçme. Aniden herşeyi bırakınca beyin bocalıyor. Yavaş yavaş azalt. Mesela kiloları aniden almıyoruz. Sabah kalkınca 15 kilo fazlamız olmuyor. Yavaş yavaş aldığımız için farketmiyoruz bile kilo aldığımızı beyin alışa alışa gidiyor. İki tabak yiyorsan 1 tabak yemeye alış 1 hafta pilav yiyorsan pilavsız yemeye alış sonra. Yavaş yavaş beynini eğite eğite git. Ben de böyle yapmaya çalışacağım inşallah
Ben ara öğün yapamıyorum. Çok denedim olmadı. Ben iki öğün arasını ne kadar çok açarsam o kadar az yiyorum sonraki öğünde. Bu yüzden Karatay tam bana göre. Oruca başlayacağım ben de inşallah. O zaman bir deri bir kemik kalıyorumevet canım haklısın.Ara öğün de yapmayı düşünüyorum sağlıklı atıştırmalık falan.o da önler açlık krizini diyorum.ben tam gaz dalıyorum sonucu hüsran oluyor.
kızlar ben birşey söylicem size.sizce ben abartıyormuyum bu diyet işini.objektif eleştirin beni.1 hafta düzenli gitti.ama sonra hastaneye yatınca mesela kıtlıktan çıkmış gibi oldum.sanki az gitsin ama daha mı zamana yaysam ki kalıcı olsa.bir şeyler ters gidiyor yani
işte her vucut farklı tepki veriyor.şuda var senle aramızda belki 20 kilo var bende insülin direnci de var.kilo verdikçe daha doğrusu beynimi alıştıra alıştıra yol almam lazım.ama firen bende olmalı yoksa 1 hafta sonra elimde patlıyor.az gitsin ama kalıcı olsun diyorum.Ben ara öğün yapamıyorum. Çok denedim olmadı. Ben iki öğün arasını ne kadar çok açarsam o kadar az yiyorum sonraki öğünde. Bu yüzden Karatay tam bana göre. Oruca başlayacağım ben de inşallah. O zaman bir deri bir kemik kalıyorum
şu kilodan psikolojim alt üst canım yaa.artık tak etti canıma.eşim askere gidecek kafası bozuk maddi sıkıntılardan dolayı kafası dolu.ameliyat mı olsam dicem artık o raddedeyim de eşim kıyamet koparır tırsıyorum.insülin direnci şeker var.artık çok yoruldum.tükenmişlik sendromu galiba diyorum.Ne yaparsan yap kalıcı diye bir şey yok bence ben az verdim hele son dönemde gr gr ama kaşıkla gidsede kepçe ile geliyor ömür boyu dikkat edeceğiz başka çaresi yok koruma başka türlü olmuyor
Menülerin gayet güzel gitöezww dağıtmak da var lütfen devam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?