- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Akşam olmamış bence. Sebze yeseydin keşke.sabah
2 yumurta beyazı
1.5 dilim tb ekmeği
1 dilim light süzme peynir
söğüş
ara
1 bardak laktozsuz sütlü kahve
3 yk kadar nar
öğlen
roka ve nane salatası
3 köfte kadar ev yapımı et döner(dışarıda yağlı oluyodu kendim yaptım)
akşam
4 yk yoğurt ve salata
gece kefir içerim
1.30-2 saate yakın yürüdüm
Sen de akşama sebze ekleseniz iyi olurdu.12 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
5 ceviz 3 fındık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Ara saat 16.00
Elmalı portakallı smoothie
Akşam saat 17.40
Büyük tabakda domates çorbası
Su 2lt
sağol canım kuzum mahfoldu hastanedeBir anda her şeyi hayattan çıkarınca olmuyor. Ben de yapamadım. Perşembe günleri hariç canımın istediğini günlük almam gereken kaloriyi geçmemek kaydıyla yiyorum. Geçen gün fıstıklı tahin helvası yedim mesela. Tatlı isteğimi bastırdığı için neskafe içiyorum mesela. Bıraktığım zaman kacirdigimi farkettim. Ekmeği bile yavaş yavaş azalt. Kendindeki değişimi görmeye başlayınca kendine güvenin de artacak. Kuzuna da geçmiş olsun.
antalya canım.hava ısınıyor burda.akşam soba yanınca terliyor insan artık.gece elektrikli yakıyoruzKız martta soba mı kalkar bebekli evde. Nerdeydin sen. Bizim mayısın ortasına kadar yanıyor kaloriferler konyada
Ben diyete ilk başladığımda ekmeği birden kestim. Her gün öğlen saatinde üşüme ve baş dönmesi oluyordu. Bir anlam veremedim. Sonra bilen bir kaç kişiye sorup ekmeği azaltarak yeniden başladım.sağol canım kuzum mahfoldu hastanedeevet canım bende aynen öyle yapıcam bundan sonra vucudu kıtlık psikolojisine sokuyorum.bir açlık krii geliyor elim ayağım titriyor bir bakıyorum 1 ekmek bitmiş sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş verecem inşallah kiloları.
kız hiçbişey yememişsin ya sen12 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
5 ceviz 3 fındık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Ara saat 16.00
Akşam saat 17.40
Su 2lt
Akşam olmamış bence. Sebze yeseydin keşke.
Canım ana yemek bugün yok sanırım.12 mart menü
Kahvaltı saat 12.00
5 ceviz 3 fındık
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Ara saat 16.00
Akşam saat 17.40
Su 2lt
Sen de akşama sebze ekleseniz iyi olurdu.
kız hiçbişey yememişsin ya sen
Canım ana yemek bugün yok sanırım.
Ben bir anda kestim ekmeği gerçi etimek ekmek sayışıyormu bilmiyorum ama sabah 1 ondan yemeye başladım safeceBen diyete ilk başladığımda ekmeği birden kestim. Her gün öğlen saatinde üşüme ve baş dönmesi oluyordu. Bir anlam veremedim. Sonra bilen bir kaç kişiye sorup ekmeği azaltarak yeniden başladım.
Senin annenle imtihanın bitmeyecek galibaMoralim bozuk çok. Annemle tartışma halindeyiz sürekli diyet yapmamdan memnun değil zaten yemek saatlerimizde uymuyor ama normal saatlerde beslenen ben olduğum halde sucluda ben oluyorum.
O yüzden yemek yapmadım bugün çorba vardı dünden onu içtim.
Yarın sebze veya salata düşünüyorum inşallah..
sayılıyor tabi arkasına bak bakalım kaç kaloruymisBen bir anda kestim ekmeği gerçi etimek ekmek sayışıyormu bilmiyorum ama sabah 1 ondan yemeye başladım safece
Öyle yüksek birşryi yok biliyorum da ekmeği insanın yedikçe yiyesi geliyor bu doyuyor bir tane yetiyor hemdesayılıyor tabi arkasına bak bakalım kaç kaloruymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?