Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

BEnim şekerim yüksekti zaten tip 2 benimki. Karatayla geçmişti ama belki yine yükselmiştir. Metformin falan kullanmıştım çok oldu.
Aa bak o yüzden işte. Dr resmen yaşadığım şeyleri özet geçti bana. Geç gittim aslında anneme öncelik verdim.ağustosta n bu yana gece yememi durduramiyorum

Günaydın herkese

Kan şekerimi ölçtürdüm 95 çıktı.
Ama şöyle bişey oldu..bana telefonda 12 saati geçmemesi gerektiğini söylememişlerdi. Labaratuardaki adamda senin açlık 14 saat olmuş tam doğru sonuç çıkmaz dedi. İstersen başka zaman gel dedi. Bende yakın bi zamanda girme ihtimalim yok diye istedim yinede sonucu.
12 saatten sonra vucut daha fazla şekermi harcıyomul bişeyler dedi 90 sa 70 çıkabilir dedi.
Şimdi de şüphelendim normalde 115 olupta 95 çıktıysa diye...
Ay işlerim hep ters gidiyo ne biliyim..

95 te sinyal veriyor zaten canım masum değil. Sen yine de dikkatli olmaya devam et. İnsülin kaç çıktı

Aa bak o yüzden işte. Dr resmen yaşadığım şeyleri özet geçti bana. Geç gittim aslında anneme öncelik verdim.ağustosta n bu yana gece yememi durduramiyorum
Ben o zamanlar var ya bir oturuşta 1 kilo lokum yediğimi biliyorum içime canavar kaçmıştı sanki. Çok şükür geçti sen de ilaçlarını düzenli kullan canım. Geçmiş olsun.

Ben o zamanlar var ya bir oturuşta 1 kilo lokum yediğimi biliyorum içime canavar kaçmıştı sanki. Çok şükür geçti sen de ilaçlarını düzenli kullan canım. Geçmiş olsun.
Dün gece yerken kendime geldim ya sanki biri bir ilaç veriyor yiyorsun ama hissetmiyorsun gibi.sabah vicdan azabından ölecek tim.hemen gittim dr. A.emegime yazık.inşallah yoluna girer artık.

95 te sinyal veriyor zaten canım masum değil. Sen yine de dikkatli olmaya devam et. İnsülin kaç çıktı

Kaptanım sadece açlık şekerimi ölçtürdüm poliklnikte. Kan grubumu öğrenmek için bile ayrı para istiyor. Şu anda sıkıntılı bi dönemdeyiz o yüzden geniş bi vakitte bütün ölçümleri yaptırcam inşallah. Adet düzensizliğide var bende iki senedir gidiyorum doktor herşey normal hiçbişey yok diyo ama düzelmedi bi türlü şimdi bu şekerdende şüphelenince araştırdım pco’yla bağlantılıymış oda.
O kadar cok bilgi varki şeker konusunda hangisine inanacağını şaşıyo insan.
Senin dediğin gibi bi yerde okudum birçok labaratuar 65-110 aralığını normal değer olarak kabul ediyo halbuki 85 ve üstüyse prediyabetik kabul edilir diyor. Eee nereye güvencem ben o zaman

Biz karataya göre gidiyoruz canım 95 sinyal demek. Henüz bir sorun yok ama insülin dengesi bozulmaya başlıyor diye sinyal veriyor sana.

Hahahah ben bu adamın hastalığından bıktım kaptanım ikibucuk aenede ömrümü yedi
Öyle deme canım. Ben doktor yüzü görmeden büyüdüm. Eşim her hafta hastaydı evlenmeden. 3 senedir burnumu doktordan çıkaramadım ne oldum dememeli eşim de maşallah eskisi gibi hastalanmıyor artık.

Öyle deme canım. Ben doktor yüzü görmeden büyüdüm. Eşim her hafta hastaydı evlenmeden. 3 senedir burnumu doktordan çıkaramadım ne oldum dememeli eşim de maşallah eskisi gibi hastalanmıyor artık.
Ya dimi haklısın onada diyorum hani allah beterinden saklasın. Çokta nazlı

Cok az icmissin canim. Nasil yavrularin bugun daha iyi ler mi?
İkindi den sonra bi kaos ortamı başlıyor ve ertesi gün sabaha kadar devam ediyor canım .
Öksürükten uyuyamıyor öyle idare ediyoruz işte
2 kere kahvaltı 2 kere akşam yemeği mi yedin
Aynen kaptanım
Sabah kahvaltıyı yaptım öğlen yan komşum çağırdı orda yedim .
Genelde hep 2 kahvaltı gibi oluyo zaten bu sebepten .
haşlamanın yanına salata yoğurt da hazırlamıştım ama o kadar acelece yedim ki onlara dokunamamıştım.
Akşam da midem kazındı .
Ben de salata ve yoğurdu yedim
Abartma canım yaa neresi çok. Sen bulutun menüsünü görmedin herhalde
Çilek reçeli ve 5 kare çikolata yı yedikten sonra baya çok geliyor kaptanım
Size de çok geçmiş olsun canım benim
Teşekkürler sizden uzak olsun kaptanım

Çok geçmiş olsun canım kuzuna ..
Çocuklar hasta olmasın .
İnşallah canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…