Kolay gelsin canımBuradayım canım, arasıra geldim çıktım çalışıyorum 4.30 A kadar..
Adet zamanım bugün yarın olurum.yusyuvarlak hissediyorum kendimiben de oyleyim bir ara bir de ajyri bir sis hissediyorum kendimi
YahniSen karamelli turta mısın yahu... senden olsa olsa yahni falan olur kemikli
Ya buralarda gezme paylaşıma bi baksana referans lazım.
Benim adet zamanim taa haftaya ama ben de yusyuvarlagimAdet zamanım bugün yarın olurum.yusyuvarlak hissediyorum kendimi
Aa sinava mi gec kaldi? Ne sinaviydi canim?Off yaa benim oğlanın sınavı vardı bu gün yetiştirememiş çok moralim bozulduçok heveslenmişti
Yok canım soruları yetiştirememiş. Gerçi hiç bi çocuk yetiştirememişAa sinava mi gec kaldi? Ne sinaviydi canim?
Bilmiyorum canım çok başım dönüyor arada sinirlerim laçkaAnka kaptanim nasıl oldum ilaçların iyi geldi mi
Erken mi yedin ki ayran falan iç bariacıktım içim kaziniyor
erken yedim 2bucuk 3 gibi ama yemiycem bu hafta gram oynamadi yarıni kara kara dusunuyorumErken mi yedin ki ayran falan iç bari
Kafanıza takmayın kimse yetiştiremiyor çok zorluyorlar çocukcağızlarıYok canım soruları yetiştirememiş. Gerçi hiç bi çocuk yetiştirememiş
Akıl oyunları sınavıydı canım
O değil ki biz bütün okul girecek sanıyorduk. Sınav nisanda sanıyorduk. Her sınıftan 2 öğrenci seçmiş öğretmenler önceden. Teneffüste gelmişler benim oğlanlq beraber bir çocuğu çağırmışlar haydi sınava diye. Ne kadar saçma değil mi. Bir de 2 kibrit oyunu 2 su doku 2 abc bağlama 8 kelime tamamlama 2 örüntü sormuşlar 20 dk vermişler. Ne hakları var böyle çocuklarla dalga geçer gibi.Kafanıza takmayın kimse yetiştiremiyor çok zorluyorlar çocukcağızları
İçli köfte nerden çıktı. Öğlen de bulgur14.03.2018 çarşamba
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
3 kızarmış sosis (ziyan olcak diye yedim)
Az çökelek
3-4yk süzme ev yoğurdu
3-4fincan çay
5-6zeytin
Öğlen 15.30
1 sıkım bulgur köfte
Akşam 19.00
1 içli köfte
2 tahta kaşık sul köfte
1kepçe de suyundan
Hic iyi degilim deryacim her tarafim ağrıyor nezle bas agrisi var. Sen nasilsinB bibliyofil_k slm rakip nasil oldun? daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?