5 kare çok gerçekten ama sen biraz diyet biraz koruma modunda ilerle zaten acelen yokÇilek reçeli ve 5 kare çikolata yı yedikten sonra baya çok geliyor kaptanım
Beslenmenin yanında spor da çok önemli canım. Bakalım bu hafta da spor kraliçeliğin devam edecek mi... benim adımın altında senin adın yazıyor gördün değil mi.Sağol kaptanım dikkat etmek gerek en iyisi.
Karatayı araştırayım birazda :)
Aynen canım onla avutuyorum kendimi ama5 kare çok gerçekten ama sen biraz diyet biraz koruma modunda ilerle zaten acelen yok
Beslenmenin yanında spor da çok önemli canım. Bakalım bu hafta da spor kraliçeliğin devam edecek mi... benim adımın altında senin adın yazıyor gördün değil mi.
Geçmiş olsun. Ben de sabah yemek temizlik hepsini hallettim öğlen yürüyeceğim diye, benim koca kişisi sabah işten geldi, yürüyüş bandının önündeki cekyatta uyuyakaldi..Hastayim canim usutmusum
Oyy canim yaa oksuruk cok zor olur tabiki. Ve ona bagli olarak da uykusuzluk. Insallah kisa sureede iyilessin yavrularin.İkindi den sonra bi kaos ortamı başlıyor ve ertesi gün sabaha kadar devam ediyor canım .
Öksürükten uyuyamıyor öyle idare ediyoruz işte
Aynen kaptanım
Sabah kahvaltıyı yaptım öğlen yan komşum çağırdı orda yedim .
Genelde hep 2 kahvaltı gibi oluyo zaten bu sebepten .
haşlamanın yanına salata yoğurt da hazırlamıştım ama o kadar acelece yedim ki onlara dokunamamıştım.
Akşam da midem kazındı .
Ben de salata ve yoğurdu yedim
Çilek reçeli ve 5 kare çikolata yı yedikten sonra baya çok geliyor kaptanım
Teşekkürler sizden uzak olsun kaptanım
İnşallah canım sağol
Buradayım canım, arasıra geldim çıktım çalışıyorum 4.30 A kadar..karamelli_turta nerdesin bu gün gelmedin mi ben mi görmedim
ben de oyleyim bir ara bir de ajyri bir sis hissediyorum kendimiayy aynaya bakmak istemiyorum yaaher yerim şiş yusyuvarlak olmuşum be yaa
Sen karamelli turta mısın yahu... senden olsa olsa yahni falan olur kemikligeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?