- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Saçma sapan şeyler boşver. Karataya mı başladın . Alabilirsen balık yağı da al canım
Senin oglani gözüne kestirmis onlar.Kulis kurmuşlar belliki.yoksa birden fazla kişi yapma etme demez.boşver bu tipler her yerde varKendi kızlar heryeri yıkıyor benim oğlum bişeye dokununca oraya dokunma onu yapma falan uyarıp duruyorlar. Daha benim oğlumun ne kendi evimizde ne başkasının evinde bişeye zarar verdiğini bilmem. Sinir oldum geldim ben de
Et yemiyorsan mutlaka b12 takviyesi de al canım. Et yemeden karatay nasıl olur ki. Karaty demek et crviz fındık badem yumurta demekSaçma sapansa konuşmayada takmayada değmez gerçekten bozma sen moraliiniii
Balık yağı aslında iyi olur hem et yiyemiyorum ya hiç ordanda eksiğimi tamamlamış olurum bi derece. Sağolasın:)
Onlar kaybetti benim gibi komşu bulamazlar bi dahaSenin oglani gözüne kestirmis onlar.Kulis kurmuşlar belliki.yoksa birden fazla kişi yapma etme demez.boşver bu tipler her yerde var
Bencede hıhOnlar kaybetti benim gibi komşu bulamazlar bi daha
Kaptanim aranmışım galibaOnlar kaybetti benim gibi komşu bulamazlar bi daha
Yaaa kaç saat bekledik seni gelmedin.Kaptanim aranmışım galiba
Beni görsen kaptanim resmen obsesif olma yolundayım yatılı misafir sorunsaliYaaa kaç saat bekledik seni gelmedin.
Tmm o zmn bu hafta kapısıyoruz2 hafta önce 83 tu bugün 81 kilo çıktım. Yok kiz yalan olmadı senden ses çıkmadı
Ins rakipAynen aynen ben aldim 200 gram. Ama haftaya baya guzel verecegiz buna inaniyorum.
Aa karataya mi basladin canim? Dur bakayim menuneSaçma sapansa konuşmayada takmayada değmez gerçekten bozma sen moraliiniii
Balık yağı aslında iyi olur hem et yiyemiyorum ya hiç ordanda eksiğimi tamamlamış olurum bi derece. Sağolasın:)
Menun gayet guzel rakip. Afiyet olsun. Sen de ben gibi kuru meyve seviyorsun16 mart menu
Sabah 07.30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalik
1 avuc cig kuruyemis
Ogle 12.30
1 adet levrek
Kereviz corbasi
Bol salata
Ara 15.00
1 elma
1 avuc kuru uzum
Aksam
1 tabak domates corbasi
2 kasik pırasa yemegi
Tam hic sebze yok diyecektim ki karnibahari gordum. Guzel menu.16 mart cuma
08.00
2 dilim.kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
13.00
Tavuk izgara
1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 dilim kepekli ekmek
17.45
1 porsiyon karnibahar yemegi
Yarim kase yogurt
19.00
1 armut
Gayet guzel olmus canim. Begendim menunu16 mart cuma menü
Kahvaltı saat 11.30
2 porsiyon karnabahar pizza
1 muz
1 avuç içi ceviz
Ara saat 15.30
2 avuç beyaz leblebi
Akşam saat 17.45
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran
21.00
Sütlü şekersiz kahve
Su 2lt
Agzi olan konusuyor bosver. Ben de sinirimi bozan hosuma gitmeyen insani hemen cikaririm hayatimdan ya da mesafe koyarim. Gunden cikmakla en iyisini yapmissin. Seni mutlu edecek sana huzur verecek insanlarla beraber ol kaptanimİyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım
Seni kurabiye canavari seni16.03.2018 cuma
Sabah 11.30
Bir orta boy ğatates kızartması
İki çatal biber salçası
Az çökelek
5parça keçi peyniri
3-4 fincan çay
5-6 zeytin
1çatal ayva reçeli
1 kurabiye
Akşam 15.40
Yarım kase baharatlı yoğurt
3 yulaflı diyet bisküvi
2lt su
Et yemiyorsan mutlaka b12 takviyesi de al canım. Et yemeden karatay nasıl olur ki. Karaty demek et crviz fındık badem yumurta demek
Aa karataya mi basladin canim? Dur bakayim menune
Bulgur haftada 3 kaşık canım.Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...
Tabi yumurta köy yumurtası diye alıyoruz ama ne kadar doğru bilmiyorum paketli ürünleri çıkarttım zaten tamamen. Bulgur serbestmiş ama ona sevindim :)
Alışırsın inşallah zamanla canımKaptan öyle deme yaaa..köfte canım istiyor bi onu yerim artık napıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?