Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saçma sapan şeyler boşver. Karataya mı başladın . Alabilirsen balık yağı da al canım

Saçma sapansa konuşmayada takmayada değmez gerçekten bozma sen moraliiniii

Balık yağı aslında iyi olur hem et yiyemiyorum ya hiç ordanda eksiğimi tamamlamış olurum bi derece. Sağolasın:)

Senin oglani gözüne kestirmis onlar.Kulis kurmuşlar belliki.yoksa birden fazla kişi yapma etme demez.boşver bu tipler her yerde var

Saçma sapansa konuşmayada takmayada değmez gerçekten bozma sen moraliiniii

Balık yağı aslında iyi olur hem et yiyemiyorum ya hiç ordanda eksiğimi tamamlamış olurum bi derece. Sağolasın:)
Et yemiyorsan mutlaka b12 takviyesi de al canım. Et yemeden karatay nasıl olur ki. Karaty demek et crviz fındık badem yumurta demek

16 mart menusu
Sabah: kiymali yumurta. 1 dilim peynir. Domates. 1 dili ekmek
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 2 ceviz. 3 hurma.
Oglen: 1 kase yogurt. 1 dilim ekmek. 3 kofte. Domates.
Aksam: salcali soganli kiyma kavurmasi 1 yt. 2 tabak kereviz salatasi. 1 dilim ekmek.
Ara 19 1 hurma, 2 mandalina

Su: 2.5 lt

Menun gayet guzel rakip. Afiyet olsun. Sen de ben gibi kuru meyve seviyorsun

16 mart cuma
08.00
2 dilim.kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta

13.00
Tavuk izgara
1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 dilim kepekli ekmek

17.45
1 porsiyon karnibahar yemegi
Yarim kase yogurt

19.00
1 armut
Tam hic sebze yok diyecektim ki karnibahari gordum. Guzel menu.

Gayet guzel olmus canim. Begendim menunu

İyi akşamlar kızlr. Gün vardı akşam oraya gittim sinirlerimi bozdular geri geldim. Günden de çıkmış oldum artık. Bu arada 7. Olduk sanırım bakalım
Agzi olan konusuyor bosver. Ben de sinirimi bozan hosuma gitmeyen insani hemen cikaririm hayatimdan ya da mesafe koyarim. Gunden cikmakla en iyisini yapmissin. Seni mutlu edecek sana huzur verecek insanlarla beraber ol kaptanim

Seni kurabiye canavari seni . Biraz fazla kh olmus menun ama cuma diye oldu galiba

Elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...
Tabi yumurta köy yumurtası diye alıyoruz ama ne kadar doğru bilmiyorum paketli ürünleri çıkarttım zaten tamamen. Bulgur serbestmiş ama ona sevindim :)
Bulgur haftada 3 kaşık canım.
Yumurtanın üzerinde numaralar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…