Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhabalar kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Zayıflama yarışmalarının mantığı çok hoşuma gitti. Gruba katılmak için ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım. Kilom çok fazla değil fakat üniversiteye geçtiğimden beri derslerimin çok ağır olması sebebiyle hızla kilo alıyorum. Kısa bir sürede 10kg civarında kilo aldım. Bu artık beni çok rahatsız ediyor. Yarışmaya nasıl katılabilirim ?

Hımmm numaralar 0 ile başlıyorsa organik dicektim. 1 de organiğe yakın 2 idare eder 3 tamamen antibiyotik ilaç vs ne ararsan var demek

Öylemi kaptan hiç bilmiyodum bunu ilk defa duydum. Bi dahakine bakarım inşallah sağol:)

Hoşgeldin canım öncelikle takımda yer varmı yokmu diye bakılması lazım ona göre kaptanımız Anka tamam derse katılabilirsin:)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorsan başlıyorsun. 15 gün deneme süresi hergün düzenli menü ve spor paylaşımı yapıp mümkün olduğunca aktif olursan listeye kabul edilip yarışmaya başlıyorsun:)

Ay elif çok güzel anlatmış takımda yer var diye biliyorum. Aynen ilk sayfadaki kuralları okuyarak başlayabilirsin. Kabul ediyorsan bize kendini tanıtırsın şimdi ya da sabah :))

iyi geceler kızlar bugün çok düzensiz yedim onun etksilylemi yoksa vucudun tepkisi mi bilemiyorum 1 çikolatayla kurabiye yi attim.agzima onlarda vücut alışık olmadığı için uyku yaptı etken yapınca bu saatte uyku gitti

Himm numaralarin anlamini yazdigin iyi oldu canim marketten alirken bakarim.
yurt dışında nasıl bilmiyorum canım.

Bizim yumurtalarda çamur var. Onlar ne oluyor peki?
Çamur mu çok ilginç başka bişey olması lazım

Öylemi kaptan hiç bilmiyodum bunu ilk defa duydum. Bi dahakine bakarım inşallah sağol:)

Sabah detox a başlıyor muyuz canım

Hoşgeldin canım evet yerimiz var kızların da dediği gibi 1. sayfadaki kuralları okuyup kenidini tanıtarak başlıyorsun

günaydın kızlar ben kendime sıkı yönetim ilan ettim bu hafta kilo veremedim direnç kiloları başladı zaten önceki kilo vermelerimde şimdiye kadar 58 den aşağı hiç dusmemistim bakalim bu hafta ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…