- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
En iyisi paketli urun almamak tabikiElimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...
Tabi yumurta köy yumurtası diye alıyoruz ama ne kadar doğru bilmiyorum paketli ürünleri çıkarttım zaten tamamen. Bulgur serbestmiş ama ona sevindim :)
Bulgur haftada 3 kaşık canım.
Yumurtanın üzerinde numaralar var mı?
Hımmm numaralar 0 ile başlıyorsa organik dicektim. 1 de organiğe yakın 2 idare eder 3 tamamen antibiyotik ilaç vs ne ararsan var demekTamam kaptanımm:)
Baktım yumurtaya yok numara falan
Himm numaralarin anlamini yazdigin iyi oldu canim marketten alirken bakarim.Hımmm numaralar 0 ile başlıyorsa organik dicektim. 1 de organiğe yakın 2 idare eder 3 tamamen antibiyotik ilaç vs ne ararsan var demek
Bizim yumurtalarda çamur var. Onlar ne oluyor peki?Hımmm numaralar 0 ile başlıyorsa organik dicektim. 1 de organiğe yakın 2 idare eder 3 tamamen antibiyotik ilaç vs ne ararsan var demek
Hımmm numaralar 0 ile başlıyorsa organik dicektim. 1 de organiğe yakın 2 idare eder 3 tamamen antibiyotik ilaç vs ne ararsan var demek
Merhabalar kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Zayıflama yarışmalarının mantığı çok hoşuma gitti. Gruba katılmak için ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım. Kilom çok fazla değil fakat üniversiteye geçtiğimden beri derslerimin çok ağır olması sebebiyle hızla kilo alıyorum. Kısa bir sürede 10kg civarında kilo aldım. Bu artık beni çok rahatsız ediyor. Yarışmaya nasıl katılabilirim ?
Kahvaltıyı accık fazla kaçırmışımSeni kurabiye canavari seni. Biraz fazla kh olmus menun ama cuma diye oldu galiba
Ay elif çok güzel anlatmış takımda yer var diye biliyorum. Aynen ilk sayfadaki kuralları okuyarak başlayabilirsin. Kabul ediyorsan bize kendini tanıtırsın şimdi ya da sabah :))Merhabalar kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Zayıflama yarışmalarının mantığı çok hoşuma gitti. Gruba katılmak için ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım. Kilom çok fazla değil fakat üniversiteye geçtiğimden beri derslerimin çok ağır olması sebebiyle hızla kilo alıyorum. Kısa bir sürede 10kg civarında kilo aldım. Bu artık beni çok rahatsız ediyor. Yarışmaya nasıl katılabilirim ?
Eki Görüntüle 2124754
Bu sizce kalorili mi
yurt dışında nasıl bilmiyorum canım.Himm numaralarin anlamini yazdigin iyi oldu canim marketten alirken bakarim.
Çamur mu çok ilginç başka bişey olması lazımBizim yumurtalarda çamur var. Onlar ne oluyor peki?
Öylemi kaptan hiç bilmiyodum bunu ilk defa duydum. Bi dahakine bakarım inşallah sağol:)
Sabah detox a başlıyor muyuz canımiyi geceler kızlar bugün çok düzensiz yedim onun etksilylemi yoksa vucudun tepkisi mi bilemiyorum 1 çikolatayla kurabiye yi attim.agzima onlarda vücut alışık olmadığı için uyku yaptı etken yapınca bu saatte uyku gitti
Hoşgeldin canım evet yerimiz var kızların da dediği gibi 1. sayfadaki kuralları okuyup kenidini tanıtarak başlıyorsunMerhabalar kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Zayıflama yarışmalarının mantığı çok hoşuma gitti. Gruba katılmak için ne yapmam gerektiğini pek anlayamadım. Kilom çok fazla değil fakat üniversiteye geçtiğimden beri derslerimin çok ağır olması sebebiyle hızla kilo alıyorum. Kısa bir sürede 10kg civarında kilo aldım. Bu artık beni çok rahatsız ediyor. Yarışmaya nasıl katılabilirim ?
başlıyoruz kaptanimyurt dışında nasıl bilmiyorum canım.
Çamur mu çok ilginç başka bişey olması lazım
Sabah detox a başlıyor muyuz canım
Tam uyacağız amabaşlıyoruz kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?