Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Misafir gelecekmiş kızlar bana yine yeni aradılar
sevdiğin insanlarsa iyi de misafirliği amacından saptıranlar var.çok yorucu oluyor mimli mama gibi nasıl rahat ettireceğini şaşıyorsun kimini.inşallah severek karşılicağın insanlardır

16 mart menüm

Sabah kahvaltım saat 11.00
1haşlanmış yumurta
2kaşık köy peyniri
4tane zeytin
2dilim tam bugday ekmegi
1bardak şekersiz çay

Ara ögün saat 14.00
Yarım portakal
1kase yogurt

Akşam yemegi saat 17.00
1kase çorba
1tabak pırasa
Salata
Yogurt

Ara ögün saat 21.00
1kase yogurt içine chia keten tohumu guji beri katıp yedim

1.5litre su

Merhaba tekrar ismim umay
Küçüklükten beri her zaman tombul bir çocuktum. Ortaokul ve lise zamanlarında voleybol oynayarak epey kilo vermiştim. Lisede özellikle bir dönem tenis oynamaya da başladığım için istediğim kiloya düşmüştüm fakat kilo verirken hiçbir şey yemiyordum. Dolayısıyla istedğim kiloya düştükten sonra tekrar yemeye başlamam ve üniversitede lisedeki kadar spor yapmamam çok hızlı kilo almama neden oldu. Üniversitede ailemden ayrı yaşıyorum yemek yapmayı bilmediğim için artı zaten derslerim çok yoğun olduğu için sürekli dışardan hamburger pizza vs tükettim. Şuan 64 kiloyum boyum 169 cm hedef kilom 54 . evde step tahtam pilates için birkaç malzemem var. Haftada 1 kilo vermem sağlıklı olur diye düşünüyorum. İlk amacım şeker içeren her şeyi hayatımdan çıkarmak vücudumuzun günlük şeker ihtiyacı 2 incirler karşılanabilecek kadar düşük fazlası bize kilo olarak dönüyor. Ben de şekeri sadece meyvelerden almayı düşünüyorum. kendimi tanıtmak bu kadar arkadaşlar inş zayıflarız

Kızlar ben kahvaltıda yoğurdun içine fındık yulaf kuru üzüm ya da yaban mersini atarak sabah kahvaltıda bir kase yiyorum. Yaban mersini yab Yulaf hem tok tutuyor hem de bağırsak hareketlerini hızlandırıyormuş. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…