- 9 Şubat 2018
- 680
- 722
- 18
- 29
Merhaba tekrar ismim umay
Küçüklükten beri her zaman tombul bir çocuktum. Ortaokul ve lise zamanlarında voleybol oynayarak epey kilo vermiştim. Lisede özellikle bir dönem tenis oynamaya da başladığım için istediğim kiloya düşmüştüm fakat kilo verirken hiçbir şey yemiyordum. Dolayısıyla istedğim kiloya düştükten sonra tekrar yemeye başlamam ve üniversitede lisedeki kadar spor yapmamam çok hızlı kilo almama neden oldu. Üniversitede ailemden ayrı yaşıyorum yemek yapmayı bilmediğim için artı zaten derslerim çok yoğun olduğu için sürekli dışardan hamburger pizza vs tükettim. Şuan 64 kiloyum boyum 169 cm hedef kilom 54 . evde step tahtam pilates için birkaç malzemem var. Haftada 1 kilo vermem sağlıklı olur diye düşünüyorum. İlk amacım şeker içeren her şeyi hayatımdan çıkarmak vücudumuzun günlük şeker ihtiyacı 2 incirler karşılanabilecek kadar düşük fazlası bize kilo olarak dönüyor. Ben de şekeri sadece meyvelerden almayı düşünüyorum. kendimi tanıtmak bu kadar arkadaşlar inş zayıflarız
Bende yulaf yiyorum evet sağlıklı ama beni harekete geçirdiği pek söylenemezKızlar ben kahvaltıda yoğurdun içine fındık yulaf kuru üzüm ya da yaban mersini atarak sabah kahvaltıda bir kase yiyorum. Yaban mersini yab Yulaf hem tok tutuyor hem de bağırsak hareketlerini hızlandırıyormuş. Tavsiye ederim
Kararlı olman yeterli herşey içinBugün cok iyi gidiyor. Kayinvalidemler geldi ama bozmuyorum kendi evimdeyim çünkü ve kararliyim:)
TeşekkürleeerTekrardan hoşgeldin canım bende elif:)
İnşallah hedefine sağlam adımlarda ulaşırsın kolay gelsin:)
Öyle bir giriş yapmışsın ki 80 kilo yazmanı bekledim valla. Ben de hep iri ve yaşından büyük gösterirdim küçükken. Hoşgeldin.Merhaba tekrar ismim umay
Küçüklükten beri her zaman tombul bir çocuktum. Ortaokul ve lise zamanlarında voleybol oynayarak epey kilo vermiştim. Lisede özellikle bir dönem tenis oynamaya da başladığım için istediğim kiloya düşmüştüm fakat kilo verirken hiçbir şey yemiyordum. Dolayısıyla istedğim kiloya düştükten sonra tekrar yemeye başlamam ve üniversitede lisedeki kadar spor yapmamam çok hızlı kilo almama neden oldu. Üniversitede ailemden ayrı yaşıyorum yemek yapmayı bilmediğim için artı zaten derslerim çok yoğun olduğu için sürekli dışardan hamburger pizza vs tükettim. Şuan 64 kiloyum boyum 169 cm hedef kilom 54 . evde step tahtam pilates için birkaç malzemem var. Haftada 1 kilo vermem sağlıklı olur diye düşünüyorum. İlk amacım şeker içeren her şeyi hayatımdan çıkarmak vücudumuzun günlük şeker ihtiyacı 2 incirler karşılanabilecek kadar düşük fazlası bize kilo olarak dönüyor. Ben de şekeri sadece meyvelerden almayı düşünüyorum. kendimi tanıtmak bu kadar arkadaşlar inş zayıflarız
Dün attığım sebzeli kreptrn yaptım bende güzel oldu cidden insallah fazla olmamıştır yediklerim.
Yarın yakın bir arkadaşın doğum günü kurabiye yapıcam akiam şimdide hediye bakınıcam çıkıp ne alsam onuda bilemiyorum bakalım
ay insallah elif mum çok seviyor geçen gün renkli mumlar gördüm küçük küçük çok beğendim ondan alıcamama yetmez. Birde bu kız amcamın oğlunun sevgilisi. Çok yakınız çokda iyi bir kız. küçük şeylerlede mutlu olur. Bide kalpli kurabiye yapayım dedim damla çikolatalı. başkada birşey gelmedi aklıma. MEsela ben incik boncuk gereksiz şeylerden paramı çok sakınırım ama o beğendiği herşeyi alır. O yüzden bende seninm gibi düşün düşün kaldımHediye almayı sevdiğim halde artık nefret geldi ne alcağımı şaştığım için.
Kolay gelsin inşallah içine sinem bişey bulursun bulutcum:)
VEE BİRAZ GEÇ OOLSADA MENÜ VE SPOR LİSTELERİNİZİ HAZIRLADIMMM
Ama yorum yapmicam kaptana bırakıyorum yorumlar ondan@anka_misali
SPOR LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124876
MMENÜ LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124877
15 mart spor ve su listesi
1.elifff_9595
45 dk leslie 67
1000 bölgesel 200
500 ip 100
200 mekik 200
50 squat
50plank
50 wallsit
Toplam 717 puan
2.compeng
1 saat yuruyus 60 puan
Toplam 60 puan
menü sonlarına dikkat etmeye çalıştım amasporları listeye almayı unutmuşum sanırım
Eline sağlık ,ben menülerin en altına spor da yazdım ama görünmedi mi acaba bilemedim .VEE BİRAZ GEÇ OOLSADA MENÜ VE SPOR LİSTELERİNİZİ HAZIRLADIMMM
SPOR LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124876
MMENÜ LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124879
ay insallah elif mum çok seviyor geçen gün renkli mumlar gördüm küçük küçük çok beğendim ondan alıcamama yetmez. Birde bu kız amcamın oğlunun sevgilisi. Çok yakınız çokda iyi bir kız. küçük şeylerlede mutlu olur. Bide kalpli kurabiye yapayım dedim damla çikolatalı. başkada birşey gelmedi aklıma. MEsela ben incik boncuk gereksiz şeylerden paramı çok sakınırım ama o beğendiği herşeyi alır. O yüzden bende seninm gibi düşün düşün kaldım
Hoşgeldiniz :)Merhaba tekrar ismim umay
Ben aslinda 16 marti eklemistim tarih yanlış olmus canimbu arada canım sen eklemişsin ama önceki günün sporunu dün akşam 6 da eklemişsin o yüzden yazmadım B bibliyofil_k
Aynen ben evimde cok guzel uyuyorum zaten :)Harikaa:)
İnsan kendi evinde olunca daha iyi sürdürüyor:)
VEE BİRAZ GEÇ OOLSADA MENÜ VE SPOR LİSTELERİNİZİ HAZIRLADIMMM
SPOR LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124876
MMENÜ LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124879
Neyse cumaydi dun haftaya kadar yine guzel bir eksi yaparsin sen :)Kahvaltıyı accık fazla kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?