Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tekrardan hoşgeldin canım bende elif:)
İnşallah hedefine sağlam adımlarda ulaşırsın kolay gelsin:)

Bende yulaf yiyorum evet sağlıklı ama beni harekete geçirdiği pek söylenemez

Dün attığım sebzeli kreptrn yaptım bende güzel oldu cidden insallah fazla olmamıştır yediklerim.
Yarın yakın bir arkadaşın doğum günü kurabiye yapıcam akiam şimdide hediye bakınıcam çıkıp ne alsam onuda bilemiyorum bakalım

Öyle bir giriş yapmışsın ki 80 kilo yazmanı bekledim valla. Ben de hep iri ve yaşından büyük gösterirdim küçükken. Hoşgeldin.

Hediye almayı sevdiğim halde artık nefret geldi ne alcağımı şaştığım için.
Kolay gelsin inşallah içine sinem bişey bulursun bulutcum:)

Hediye almayı sevdiğim halde artık nefret geldi ne alcağımı şaştığım için.
Kolay gelsin inşallah içine sinem bişey bulursun bulutcum:)
ay insallah elif mum çok seviyor geçen gün renkli mumlar gördüm küçük küçük çok beğendim ondan alıcamama yetmez. Birde bu kız amcamın oğlunun sevgilisi. Çok yakınız çokda iyi bir kız. küçük şeylerlede mutlu olur. Bide kalpli kurabiye yapayım dedim damla çikolatalı. başkada birşey gelmedi aklıma. MEsela ben incik boncuk gereksiz şeylerden paramı çok sakınırım ama o beğendiği herşeyi alır. O yüzden bende seninm gibi düşün düşün kaldım

bu arada canım sen eklemişsin ama önceki günün sporunu dün akşam 6 da eklemişsin o yüzden yazmadım B bibliyofil_k
15 mart spor ve su listesi

1.elifff_9595

45 dk leslie 67
1000 bölgesel 200
500 ip 100
200 mekik 200
50 squat
50plank
50 wallsit

Toplam 717 puan

2.compeng
1 saat yuruyus 60 puan
Toplam 60 puan

Öyle küçük şeylerden bile mutlu oluyosa ne güzel.
Kurabiyede cok güzel olur bence kolay gelsin :))

Hoşgeldiniz :)
Karar vermek başarmanın yarısıdır eminim hedefine ulaşacaksın ,bende yeni sayılırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…