Halledersin sem eminim.becerikli kadinsin sen her konudaKızlar bu arada size söylemediö sanırım geçenlerde benim oğlan sınava girmişti yetiştirememişti demiştim. Sonuçları belli oldu geçmiş çok şükür. Okuldan 12 kişi seçildi. Şimdi bu 12 kişiden 4 kişi seçilecek ve il çapında diğer okullarla yarışacaklar. Diğer okullarda akıl oyunları sınıfı var ama bizim okulumuzda olmadığı için ben kendim evde çalıştıracağım. Bebek uyuduğu sıralarda ona bakıyorum. Tangram skypittiy mangala falan çok iyi de katamino da zorlanıyor. 7. Pentaminodan yarışacaklarmış ki ben bile 7 de zorlanıyorumnapıcam bilmiyorum onunla uğraşıcam nisana kadar.
katamino ne ki ilk defa duydum bu arada maşallah oglanaKızlar bu arada size söylemediö sanırım geçenlerde benim oğlan sınava girmişti yetiştirememişti demiştim. Sonuçları belli oldu geçmiş çok şükür. Okuldan 12 kişi seçildi. Şimdi bu 12 kişiden 4 kişi seçilecek ve il çapında diğer okullarla yarışacaklar. Diğer okullarda akıl oyunları sınıfı var ama bizim okulumuzda olmadığı için ben kendim evde çalıştıracağım. Bebek uyuduğu sıralarda ona bakıyorum. Tangram skypittiy mangala falan çok iyi de katamino da zorlanıyor. 7. Pentaminodan yarışacaklarmış ki ben bile 7 de zorlanıyorumnapıcam bilmiyorum onunla uğraşıcam nisana kadar.
Bir klasik su bardagi 150 ml galiba. Bu hesaptan 1.5 lt ediyorkızlar 10 bardak şu kaç lt ediyor
Benim deAyy şu göbeğim çok sinirimi bozuyor ya
Kız sen hangi dilden konuşuyon yawru? Bu söylediklerini ilk defa duyuyorum lisede böyle şeyler yok AllhtanKızlar bu arada size söylemediö sanırım geçenlerde benim oğlan sınava girmişti yetiştirememişti demiştim. Sonuçları belli oldu geçmiş çok şükür. Okuldan 12 kişi seçildi. Şimdi bu 12 kişiden 4 kişi seçilecek ve il çapında diğer okullarla yarışacaklar. Diğer okullarda akıl oyunları sınıfı var ama bizim okulumuzda olmadığı için ben kendim evde çalıştıracağım. Bebek uyuduğu sıralarda ona bakıyorum. Tangram skypittiy mangala falan çok iyi de katamino da zorlanıyor. 7. Pentaminodan yarışacaklarmış ki ben bile 7 de zorlanıyorumnapıcam bilmiyorum onunla uğraşıcam nisana kadar.
Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.VEE BİRAZ GEÇ OOLSADA MENÜ VE SPOR LİSTELERİNİZİ HAZIRLADIMMM
Ama yorum yapmicam kaptana bırakıyorum yorumlar ondan@anka_misali
SPOR LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124876
MMENÜ LİSTEMİZ
Eki Görüntüle 2124879
Bardağın ml sine bağlı canım.kızlar 10 bardak şu kaç lt ediyor
Aslında ben bu hafta 4 gün yaptım da yazamadım canım .Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty deyno tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Ya ekmeği şunu bunu da keseyim degince bu defa diyet bozuluyor bir ara kendini kaybedip diyeti bozuyor insan.ama bu göbeği gordukcede cinlerim tepeme çıkıyor yaBenim de
He adım yok baci olsun sıkıntı değilEllerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty deyno tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Olur mu ekle sen de işte herkes gibi.He adım yok baci olsun sıkıntı değil
Sen lise öğretmeni miydin? Bunlar proje galiba bilmiyorum. Satranç gibi zeka oyunlarıKız sen hangi dilden konuşuyon yawru? Bu söylediklerini ilk defa duyuyorum lisede böyle şeyler yok Allhtan
Nasıl eklicem ya ben beceremiyorumOlur mu ekle sen de işte herkes gibi.
Alıntı yapıp quateleri sil ekle canım. Ya da erkendeb sporunu yap sen başlat listeyiNasıl eklicem ya ben beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?