Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar bu arada size söylemediö sanırım geçenlerde benim oğlan sınava girmişti yetiştirememişti demiştim. Sonuçları belli oldu geçmiş çok şükür. Okuldan 12 kişi seçildi. Şimdi bu 12 kişiden 4 kişi seçilecek ve il çapında diğer okullarla yarışacaklar. Diğer okullarda akıl oyunları sınıfı var ama bizim okulumuzda olmadığı için ben kendim evde çalıştıracağım. Bebek uyuduğu sıralarda ona bakıyorum. Tangram skypittiy mangala falan çok iyi de katamino da zorlanıyor. 7. Pentaminodan yarışacaklarmış ki ben bile 7 de zorlanıyorum napıcam bilmiyorum onunla uğraşıcam nisana kadar.

Halledersin sem eminim.becerikli kadinsin sen her konuda

katamino ne ki ilk defa duydum bu arada maşallah oglana

Kız sen hangi dilden konuşuyon yawru? Bu söylediklerini ilk defa duyuyorum lisede böyle şeyler yok Allhtan

Kahvaltı 11:3
3 yk menemen
2 dilim tb ekmek
3 zeytin 3 parça keçi peyniri yarım salatalık
Marul maydanoz
1 çk çikolata

Akşam 17:00
1 tabak karnabahar kısırı
2 bardak ayran

19:00 3 tk puding

Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.

gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty deyno tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.

Selam kızlar
Akşama kadar çok halsizdim hep yattım
Şimdi biraz iyi gibiyim 4 gözle beni bekleyen çamaşır bulaşık sil süpür katla işlerini yapıyorum .neyim var bilmiyorum çok halsizim ya

Aslında ben bu hafta 4 gün yaptım da yazamadım canım .

He adım yok baci olsun sıkıntı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…