Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Direk söyledim kusura bakmayın ama watsap şimdilik bana daha iyi geliyo telefon kasıyor ve resim eklemek zor

Bacım ben tam anlamadım ya. Sen takıma girmekten vaz mı geçtin simdik?

Allahım yaabacım lotus ben bilmem isteyen varsa gelir ben paranoyak bi deli oldugum için gelemem heralde watsapa

17 mart cumartesi menum

Sabah 11
1 dilim (20gr) sucuk
1 dilim ekmek (40gr)
1 haşlanmış yumurta
10 çubuk kızarmış patates
100gr süzme peynir
1 çay kaşığı şekeri çay

Ara Nescafe 3ü bir arada

Akşam 19
10 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yarım porsiyon (3.5 YK kadar) bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 ince dilim ekmek (25gr)
Toplam 1100 kalori, 108 Gr karbonhidrat)

canım whatsapp grubumuz yok.
Sen polis mi olacaktın başkasıyla mı karıştırıyorum

Afiyet olsun canim.2 öğün mu yapıyorsun

Ben de tam aksine disardayken diyet yapmam dha kolay oluyor Buguh ve yarin sabahtan aksama kadar derslerim var okuldayim eminim ki pazartesiye eksiyle gelcem

İnşallah canım:)

Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyor biraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)

elifff_9595 sen görev istemiştin dimi al sana görev her gün ceza alanların sporunu kontrol edeceksin yapmayanı ertesi gün 11 den sonra bana bildireceksin ne dersin yapar mısın

Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?

Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..

Özel mesajlarımı açtım canım ama gerek yok burdan etiketleyebilirsin. Ceza alanları yazmıştım az önce onları spor listesinde bakacaksın yoklarsa etiketi yapıştıracaksın cezalar çoğalacak

canım whatsapp grubumuz yok.
Sen polis mi olacaktın başkasıyla mı karıştırıyorum
aynem canım o kişiyim 4 gün oldu boşandım çok şükür polis olamadım boy yetmedi hemşire veya sağlık lisesinde öpretmenlik yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…