- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Bacım ben tam anlamadım ya. Sen takıma girmekten vaz mı geçtin simdik?Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..
ne oldu ki yanlış bir şey mi söyledim kpss grubum var boşanma grubum var birde diyet grubum olsun istemiştim
evet yaa kasıyo telefon değiştiricem inşallah para gelince kusura bakmayınBacım ben tam anlamadım ya. Sen takıma girmekten vaz mı geçtin simdik?
WhatsApp tan zayıflama grubu kuralım ,oradan devam edelim diyor canımBacım ben tam anlamadım ya. Sen takıma girmekten vaz mı geçtin simdik?
ne oldu ki yanlış bir şey mi söyledim kpss grubum var boşanma grubum var birde diyet grubum olsun istemiştim
canım whatsapp grubumuz yok.Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..
Afiyet olsun canim.2 öğün mu yapıyorsun17 mart cumartesi menum
Sabah 11
1 dilim (20gr) sucuk
1 dilim ekmek (40gr)
1 haşlanmış yumurta
10 çubuk kızarmış patates
100gr süzme peynir
1 çay kaşığı şekeri çay
Ara Nescafe 3ü bir arada
Akşam 19
10 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Yarım porsiyon (3.5 YK kadar) bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 ince dilim ekmek (25gr)
Toplam 1100 kalori, 108 Gr karbonhidrat)
Sabah geç ve kalorili yiyince 2 yaptım bugün. Epey de doyurucu bir kahvaltı oldu.Afiyet olsun canim.2 öğün mu yapıyorsun
Ben de tam aksine disardayken diyet yapmam dha kolay oluyorBuguh ve yarin sabahtan aksama kadar derslerim var okuldayim eminim ki pazartesiye eksiyle gelcem
Niye gina geldi cnaim ? Cok mu dogum gunu filan oluyor|? Ben en cok cocuklara hediye almayi seviyorum. Burda noelde ve simdi 2 hafta sonra paskalya bayrami var gorumcemin cocuklarina hediye aliyoruz, onlari alip paketlemek cok hosuma gidiyor. En guzeli de noelde cocuklar hediyenin noel babadan geldigini saniyor aileden biri her sene noel baba gibi giyiniyorcok eglenceli cocuklar icin
elifff_9595 sen görev istemiştin dimi al sana görev her gün ceza alanların sporunu kontrol edeceksin yapmayanı ertesi gün 11 den sonra bana bildireceksin ne dersin yapar mısın
Özel mesajlarımı açtım canım ama gerek yok burdan etiketleyebilirsin. Ceza alanları yazmıştım az önce onları spor listesinde bakacaksın yoklarsa etiketi yapıştıracaksın cezalar çoğalacakİnşallah canım:)
Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyorbiraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)
Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?
Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..
Ben de bir ramazan programında duymuştumOyy ne der senin dillerin o zaman hurma da oyledir. Ayy kotuymus ya ben severim ikisini de
aynem canım o kişiyim 4 gün oldu boşandım çok şükür polis olamadım boy yetmedi hemşire veya sağlık lisesinde öpretmenlik yapıcam inşallahcanım whatsapp grubumuz yok.
Sen polis mi olacaktın başkasıyla mı karıştırıyorum
Özel mesajlarımı açtım canım ama gerek yok burdan etiketleyebilirsin. Ceza alanları yazmıştım az önce onları spor listesinde bakacaksın yoklarsa etiketi yapıştıracaksın cezalar çoğalacak
Hahahahah faydalanmak nedir çok tatlısın ya hahahahahkız ben konularina bakmadan direk oyle yazdim. Erkek sandım seni bizden faydalanmak icin yapiyon sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?