Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Misafirim getirmiş gelirken ısrar etti tadına bak diye öyle yedim. Ben pek uğraşmam kurabiyeyle falan :) şekil verilen şeyleri sevmiyorum.

Kahvaltıda hep aynı şeyleri yememek lazımmış değiştirmek lazımmış benim diyetisyen öyle demişti

Selam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canim
Selam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canim
Ay ben 1.5 yasında 22 kiloymuşum lise sonuna kadar anca zayıflayabildim şimdi birden kilo alında korktum daha fazla almadan vereyim diyorum

Sevmemen isabet olmuş canım :)))
Çok kilo yapar kendileri
Çok da severim yapmasını da yemesini de.. Geçen hafta hep haşlanmış yumurta Vs idi, bu hafta yulaf haftası yaptım kendime ,haftaya da yumurta ya geri dönerim tekrar :))

Icine kuru kayisi veya erik koy canim. ben oyle yiyorum ve bagirsaklar tam gazz
Kuru kayısı kan şekerini çok hızlı yükseltip düşürür. Kısa süre sonra kan şekerin normal düzeyin altına düşmese bile çok hızlı düştüğü için acıkmış hissedersin. Diyette tüketmek çok doğru değil sanırım

17 mart cumartesi menü
08.30
2 dilim kepekli ekmek
1 kk süzme peynir

11.00 (2. Kahvaltı)
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta tavada
5 zeytin

16.00
Yarım armut

17.30
1 porsiyon ızgara et
1 poRsiyon salata
Su 1.5 Lt

sabah
2 yumurtalı domatesli omlet (1 tk z.yağı ile)
salatalık
1.5 kk light peynir

akşam
1 tabak bol limonlu haşlanmış brokoli ve karnabahar
2 yk light yoğurt

gece 1 sb kefir ve iki salatalık(10 gibi yenecek)

1 saat yürüyüş

Spor sayfasını bilmiyordum ben, o yüzden menü altına yazmıştım karışık olmuş o zaman kolay gelsin sana da ..
Diyetisyenler genelde ara öğünlerde veriyor aslında kuru kayısı .

Afiyet olsun canım :)
Sende ekmek tüketmiyorsun sanırım.
Yeşil çay falan içmiyor musun?
Ara öğün de göremedim ama.

Bu kaynanam beni çileden çıkarıyor bizi uzaktan kumandayla yönetmeye çalışmasından direktif vermesin den nefret ediyorum ya nefret ediyorum

Afiyet olsun canım :)
Sende ekmek tüketmiyorsun sanırım.
Yeşil çay falan içmiyor musun?
Ara öğün de göremedim ama.

yok ekmek yiyorum 1-2 dilim ama evde kalmamıştı
yeşilçay vs içiyorum ama gün içinde pek takip etmiyorum zaten sürekli oyalanmak için çay kahve bol su içiyorum
ara öğün yapmadım bugun sürekli dısarıda aklıma gelmedi eski menülerime bakarsan yiyorum aslında

17 mart menü

Kahvaltı saat 11.30

1 muz (tarçınlı kakaolu)
1 avuc ceviz
1 büyük tabak kadar yeşillikli limonlu nohut fasulye salatası (değişiklik olsun dedim doyurucuda oldu)

Ara saat 15.00

1 avuc leblebi

Akşam saat 17.30

1 kase mercimek corbası
1 tabak fırında kabak (yoğurtla beraber)

Su 2 lt

Ay ben 1.5 yasında 22 kiloymuşum lise sonuna kadar anca zayıflayabildim şimdi birden kilo alında korktum daha fazla almadan vereyim diyorum
tsbi 1.5 ysdina 22 kilo baya bir tombik bebis olmussun ama simdi masallahin var canim. Kiz 54 olup manken gibi olcam desene

Oyy ne der senin dillerin o zaman hurma da oyledir. Ayy kotuymus ya ben severim ikisini de

Çok iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…