Misafirim getirmiş gelirken ısrar etti tadına bak diye öyle yedim. Ben pek uğraşmam kurabiyeyle falan :) şekil verilen şeyleri sevmiyorum.Ooo süperbende sırf yememek için yapmıyorum. .bak bugün öğlen Kemalpaşa vardı hemde tahinli hafiften gözüm kaldı ama almadım valla, yaza fit olalım diiimi
Ay canım öyle mi dersin hadi inş. Alıştım böyle sanki hele kahvaltıda sütle yulafa bayıldım ben .ki normalde sütle aram yoktur
Selam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canim
Ay ben 1.5 yasında 22 kiloymuşum lise sonuna kadar anca zayıflayabildim şimdi birden kilo alında korktum daha fazla almadan vereyim diyorumSelam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canim
Sevmemen isabet olmuş canım :)))Misafirim getirmiş gelirken ısrar etti tadına bak diye öyle yedim. Ben pek uğraşmam kurabiyeyle falan :) şekil verilen şeyleri sevmiyorum.
Kahvaltıda hep aynı şeyleri yememek lazımmış değiştirmek lazımmış benim diyetisyen öyle demişti
Ay kuru kayısıda kokuyorum tık yok. Benden dolayı yaIcine kuru kayisi veya erik koy canim. ben oyle yiyorum ve bagirsaklar tam gazz
Kız ama benim doğum günü geç sklıma geldi yarın doğum günü ama almadım sonra alıcam aceleye gelmesinKiz mi erkek mi canim? Kizsa bakim seti gibi seyler var ya vucut kremi +parfum bence sever boyle birsey.
Kuru kayısı kan şekerini çok hızlı yükseltip düşürür. Kısa süre sonra kan şekerin normal düzeyin altına düşmese bile çok hızlı düştüğü için acıkmış hissedersin. Diyette tüketmek çok doğru değil sanırımIcine kuru kayisi veya erik koy canim. ben oyle yiyorum ve bagirsaklar tam gazz
Spor sayfasını bilmiyordum ben, o yüzden menü altına yazmıştım karışık olmuş o zaman kolay gelsin sana da ..karamelli_turta canım bazıları spor listesine bazıları menü sonuna yazmış ben pek fazla menü sonlarına dikkat etmedim liste yapılıyor diye. Bir düzen otuttururuz insallah bu hafta sporla ilgili takımımızın düzeni yok çünkü zor oluyor benim içinde
Diyetisyenler genelde ara öğünlerde veriyor aslında kuru kayısı .Kuru kayısı kan şekerini çok hızlı yükseltip düşürür. Kısa süre sonra kan şekerin normal düzeyin altına düşmese bile çok hızlı düştüğü için acıkmış hissedersin. Diyette tüketmek çok doğru değil sanırım
Afiyet olsun canım :)sabah
2 yumurtalı domatesli omlet (1 tk z.yağı ile)
salatalık
1.5 kk light peynir
akşam
1 tabak bol limonlu haşlanmış brokoli ve karnabahar
2 yk light yoğurt
gece 1 sb kefir ve iki salatalık(10 gibi yenecek)
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım :)
Sende ekmek tüketmiyorsun sanırım.
Yeşil çay falan içmiyor musun?
Ara öğün de göremedim ama.
tsbi 1.5 ysdina 22 kilo baya bir tombik bebis olmussunAy ben 1.5 yasında 22 kiloymuşum lise sonuna kadar anca zayıflayabildim şimdi birden kilo alında korktum daha fazla almadan vereyim diyorum
Bence sonrayi bosver dedigin kurabiler gayet guzel fikirKız ama benim doğum günü geç sklıma geldi yarın doğum günü ama almadım sonra alıcam aceleye gelmesin
Oyy ne der senin dillerin o zaman hurma da oyledir. Ayy kotuymus ya ben severim ikisini deKuru kayısı kan şekerini çok hızlı yükseltip düşürür. Kısa süre sonra kan şekerin normal düzeyin altına düşmese bile çok hızlı düştüğü için acıkmış hissedersin. Diyette tüketmek çok doğru değil sanırım
Çok iyi gidiyorsunyok ekmek yiyorum 1-2 dilim ama evde kalmamıştı
yeşilçay vs içiyorum ama gün içinde pek takip etmiyorum zaten sürekli oyalanmak için çay kahve bol su içiyorum
ara öğün yapmadım bugun sürekli dısarıda aklıma gelmedi eski menülerime bakarsan yiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?