dur kızın biberonundan hesap edeyimBir klasik su bardagi 150 ml galiba. Bu hesaptan 1.5 lt ediyor
Tamam denerim inşallah yapabilirimAlıntı yapıp quateleri sil ekle canım. Ya da erkendeb sporunu yap sen başlat listeyi
Ben su içmeyi sevmediğim için büyük bardak aldık 425 ml su alıyordur kızın biberonundan hesap edeyim
Tercüme etsene ne yazdın150 yapıyormuş 200 mi bu bardak şu ediyor @Edebiye 006
Tebrikler kizlarVeeeee kızlarrrrr bu hafta yine hunharca spor yaparakelifff_9595 birinci oldu ve tacını kimseye kaptırmadı
Hemen arkasından dabulutungokyuzu peşinden geldi ve ikinciliği kaptı
Tebrik ediyorum kızlar çok iyisiniz zaten verdiğiniz kilolarla takımı sonunculuktan kurtardınız
pardon ya bu klavye ye sinir oluyorum benim evdeki bardak 200 ml alıyor normal klasik bardak onu anlatmaya çalıştım becerememisimTercüme etsene ne yazdın
Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
@gulenyuzumsunsen @Gulumse25 @florence_Nsoffty deyno @tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Ewwet bacım lisedeyim ben. Bir ara gönullu olarak ortaokul öğrencilerine ders verdim ama bu tarz şeyler duymadim hiç. Gerçi şimdi bizim okula da çesitli oyunlar alıniyor sürekli. İnsallah faydali olur ne diyim?Sen lise öğretmeni miydin? Bunlar proje galiba bilmiyorum. Satranç gibi zeka oyunları
Slm canim hosgeldin.Bende katılabilirmiyim
Bacım yanlıs biliyomuşum demek ki. 200 ediyodur doğrudur. Bizim ewdeki bardaklar da ya çok büyük ya cok kücük ortasi yok. Biberonla ölçmek aklima gelmemisti sağol. Ben de ölceyim hemenpardon ya bu klavye ye sinir oluyorum benim evdeki bardak 200 ml alıyor normal klasik bardak onu anlatmaya çalıştım becerememisim
hoşbuldum :)Slm canim hosgeldin.
hoşbuldum :)Slm canim hosgeldin.
Veeeee kızlarrrrr bu hafta yine hunharca spor yaparakelifff_9595 birinci oldu ve tacını kimseye kaptırmadı
Hemen arkasından dabulutungokyuzu peşinden geldi ve ikinciliği kaptı
Tebrik ediyorum kızlar çok iyisiniz zaten verdiğiniz kilolarla takımı sonunculuktan kurtardınız
Hoş geldin canım. Kaptanımız gelince sorarız yer varsa tabi ki katılırsın.Büyük ihtimal vardır heralde. Kendini tanitıp ilk sayfadaki kuralları okuyarak başlaybilirsin kaptanimiz gelene kadarBende katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?