Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

elifff_9595 sen görev istemiştin dimi al sana görev her gün ceza alanların sporunu kontrol edeceksin yapmayanı ertesi gün 11 den sonra bana bildireceksin ne dersin yapar mısın

Tebrikler kizlar

17 mart menum
Sabah: 1 yagda yumurta. 2 dilim ekmek. 1 dilim peynir. 1 yk kadar aci biberli sos. Domates.
Ara: 2 fincan sekersiz kahve. 2 hurma. 7fistik
Oglen: 1 dilim ekmek. Yesillik. Tavuk cigeri. 1 bira
Aksam: 3 kofte. 4 yk pirinc haslama. Kereviz salatasi.

Su: 2lt

ben yaptım zaten ama listenin altına yazmışım sadece

Sen lise öğretmeni miydin? Bunlar proje galiba bilmiyorum. Satranç gibi zeka oyunları
Ewwet bacım lisedeyim ben. Bir ara gönullu olarak ortaokul öğrencilerine ders verdim ama bu tarz şeyler duymadim hiç. Gerçi şimdi bizim okula da çesitli oyunlar alıniyor sürekli. İnsallah faydali olur ne diyim?

pardon ya bu klavye ye sinir oluyorum benim evdeki bardak 200 ml alıyor normal klasik bardak onu anlatmaya çalıştım becerememisim
Bacım yanlıs biliyomuşum demek ki. 200 ediyodur doğrudur. Bizim ewdeki bardaklar da ya çok büyük ya cok kücük ortasi yok. Biberonla ölçmek aklima gelmemisti sağol. Ben de ölceyim hemen

Burda konularım var aslında eve 88 kiloyla geldim doğumdan sonra vs buraya 65 kiloyken geldim 3 ayda 13 kilo verdim vs.. Derken şu an fit olma aşamasındayım ..buraya girmek zor oluyor aslında bir kaç kişi watsap grubu kursak anında foto ile sporlarımızı felan atsan isteyenler bana mesaj atsınlar arkadaşlar. Şu anda ben jilian yapıyorum 17. Günümü yaptım bugün...ama sağlıklı beslenmiyorum galiba onu düzenlemek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…