- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
günaydınn
bütün gece rüyamda yemek yedim kaçamak sayılır mı
Hiç fark etmez sen bakmaya başlamışsında onlar yapmaya başlamamış henüz hafta sonu tatil modugulenyuzumsunsen Gulumse24 florence_N tomrs
Kaptanım ceza dediklerinden sporunu göremediklerim...
Bugün baktım ama yarındanmı başlıcaktım bilmiyorum
Bilinç altın doymamış kıyamam sana
Doğru canım tamam teşekkür ederimgulenyuzumsunsen Gulumse24 florence_N tomrs
Kaptanım ceza dediklerinden sporunu göremediklerim...
Bugün baktım ama yarındanmı başlıcaktım bilmiyorum
Sana 5 mil o zamanHiç fark etmez sen bakmaya başlamışsında onlar yapmaya başlamamış henüz hafta sonu tatil modu
Ben mesela tatil modunda ilk önce 400gram verdim sonra 500gram aldım.
Bende ceza istiyorum benide etiketle elif de ki daha neyi bekliyosun acaba saat kaç olmuş de büyük harflerle kız bana
Ben sporumu akşam yapsam olmazmı akşam 19.dan 23 kadar
Iste sizin gibi incelik detay isteyen isleri de biz yapamiyozBanada ne ağırsın derler. Eşimde yok benimama genelde böyle şipşak kadınlar her işini bitirir eli çabuktur falan daha nolsun
Kız başla artık bencede pilates topu seni bekleye bekleye bi hal olduuu
Maşallah ne guzel veriyosun işte gecen kasım ayında 66 yı görmüştüm bende o zaman dikkat etseydim malesef şimdi bu halde olmazdım
Ay yok niye öyle diyosun..mükemmelliyetcilikde iyi bişey değil aslında hele aşırısı hem kendine hem etrafına zarar.
Ne güzel eşinle birbirinizi dengeliyosunuz o zaman :)
Canım pilates yaparken hafif olandan başla 5-6 gün hafif yap sonra arttır. İnsana ağır geliyor vucut alışınca rahat yapıyosun:)
Ohh anneanneye bak ya icli kofte mi yapip gitti, ohh ellerine saglikHahahah koz sen benle dalga mı geçiyon
Anneannem adıyamanda köydeler. Kışın geldiğinde stok yaptık hahaha biticek diye korkumdan yemiyorum
canım benim atlatırsın Allahın izniyleHyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....
Iıııııı
Iıııııı
Ben hiç senin kafana vurmazdım hiç üzmezdin noldu sana gulumse25 mi kaçtı içineIıııııı
Şey
Iıııı
Rabbim şimdiden şifalar versin canımHyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....
Çok halsizim canım ya bende anlamıyorum hiç dün 20 dk evin için de yürüdüm hızlı hızlı ama oturduğum yerden bile başım dönüyorBen hiç senin kafana vurmazdım hiç üzmezdin noldu sana gulumse25 mi kaçtı içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?