- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Bahar havaları geldi ya klasik bi halsizlik mutsuzluk yorgunluk geliyo hemen. Ben de aynı durumdayım vallaÇok halsizim canım ya bende anlamıyorum hiç dün 20 dk evin için de yürüdüm hızlı hızlı ama oturduğum yerden bile başım dönüyor
Allahım şifa versin bebeeemm. Kazasız belasız atlatirsin insallah ameliyatiniHyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....
bizde evdeyim bacım bizim borcumuzda yok ama gezdirecek adam yok bi pazar klasiği bizim evde oluşumuzSelam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem
Normal normal. Benim bu haftam biraz da ondan berbat oldu. 10 günü geçmişti gecikme. Sonra da zaten 100 gr verdimBende evdeyim bugüün....
Adetimi bekliyorum 31 gün oldu moralim yerlerde
İştahım açıldı sanki bide doymuyomuyum ne anlamadım.
Normalmi adet öncesi?
Ben de pazar pazar okuldayim canimPazar pazar çalışanlarda bir ben varım sadece dimi. ..pazar çalışma fazla geliyor insana ..Yarın diyete başlayalı tam 15. Gün olacak hayırlısı ile . Adet dönemindeyim bende ara ara kriz gelmedi desem yalan olur .
Diyetten de öte doğru beslenmeyi öğrenirsem ne mutlu bana ..
Kizz ev kredisiyle eve girio girmemenin ne alakasi var. Bizim de kredi anladim alakayiSelam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem
Allahim o bahar havalarini Polonyaya da gonder totisim donuyor valla. Heryer buz kar ayakta tpluklular dusecem diye odum kopuyorBahar havaları geldi ya klasik bi halsizlik mutsuzluk yorgunluk geliyo hemen. Ben de aynı durumdayım valla
Gecmis olsun cnaim. Bugun nasil hissediyorsun kendini? Kiz takim hastaliktan kiriliyor ya@anka_misali Kaptan ben rahatsızdım ya 3 gün, o yüzden spor yok. Menüyü de cenaze evine gittiğim gün unutmuşum sanırım.
Canim ameliyat sonrasi lutfen bana yaz., Benim tas baya buyuk 1 santimi geckin de doktorum olma ameliyat dedi olmadimHyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....
Ohh ne guzel canim. Tertemiss oldunuz desenemutlu pazarlar herkese kızçeler.biraz geç kaldım ama...yürüyüşümü yaptım oğluşu yıkadım yatırdım sonra ben duş aıp çıktım ılık limonlu suyumu içiyorum.siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?