Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem

Selam kızlar yaa. Takım çok sessiz bu ara. Girip girip cıkıyom valla.Ben sıpardırmenimi uyutuyom... ewdeyim yine yine yeniden. Şu ew borcu bi bitsin ewe girmeyecem
bizde evdeyim bacım bizim borcumuzda yok ama gezdirecek adam yok bi pazar klasiği bizim evde oluşumuz

Bende evdeyim bugüün....

Adetimi bekliyorum 31 gün oldu moralim yerlerde
İştahım açıldı sanki bide doymuyomuyum ne anlamadım.
Normalmi adet öncesi?

Bende evdeyim bugüün....

Adetimi bekliyorum 31 gün oldu moralim yerlerde
İştahım açıldı sanki bide doymuyomuyum ne anlamadım.
Normalmi adet öncesi?
Normal normal. Benim bu haftam biraz da ondan berbat oldu. 10 günü geçmişti gecikme. Sonra da zaten 100 gr verdimöyle oluyo insan doymuyo sanki. Sen cıvıtma ama

Ben de pazar pazar okuldayim canim
Senin masallahin var diyetin gayet guzel gidiyor masallah

Hyirli oazarlar kizlar...cok heyecanliyim..
Yarin ameliyat olucam..dualarinizi bekliyorum..
Allahin izni ile su taslardan da kurtulayim
.sonra devam....
Canim ameliyat sonrasi lutfen bana yaz., Benim tas baya buyuk 1 santimi geckin de doktorum olma ameliyat dedi olmadim

mutlu pazarlar herkese kızçeler.biraz geç kaldım ama...yürüyüşümü yaptım oğluşu yıkadım yatırdım sonra ben duş aıp çıktım ılık limonlu suyumu içiyorum.siz napıyorsunuz?
Ohh ne guzel canim. Tertemiss oldunuz desene

Slm guzeller derste son 2 saatim artik eve gidince umariim birsey yemem bugun biraz fazla yedim disarda ama onu gec yedim ve o yuzden oglen arti aksama saycam. Yazayim menumu

18 Mart Menusu
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1 domates
ara: 1 elma, 2 ceviz, 1 fincan kahve
ara: 1 muz, 2 ceviz , 1 fincan kahve
ara: 1 fincan kahve, 2 kare cikolata (okuldan arkadas teklif etti hayir diyemedim karnim da acti
oglen-aksam: 15:30 - kuzu biryani (1 tabak pilav icinde kemikli kuzu etleri), 1 kuck kase yogurt, 1 bardak mango lassi (mangolu ayran gibi)

su: 2,5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…