Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok valla halaya da cekmemisim halam hic usenmez manti filan acar. Ben genelde sipsak ne kolayima gelirse girerim mutfaga en gec 30 dakikaya yemek, corba, salata , pilav hepsi hazir haa karin doyuruyor mu evet. Ama soyle ugrasli yemeklere hiic gelemiyorum ya yapanlara imreniyorum ama beni boguyor bir isle biraz fazla ugrasmak. Istede ayniyim hic sevmem yarina filan is birakmayi hersey olup bitecek pek detayci degilimdir yani. Bazi durumlarda ise yariyor bu cabukluk ama bazen de ozenmen gereken isler oluyor o zaman hoop esime hemen O da olmayaymis ne yapardim bilmem

Hosgeldin Mervecim. Amaan suyu bol ic canim

Canim benim telefonuna alarm yap her 30 dakikada kalk su ic, olmaz bak emziriyorsun. 1.5 senin icin az

Guzeller sabah 8 da dersim var ben gidip yatayim uyumasam da dinleneyim. Iyi geceleer

Banada ne ağırsın derler. Eşimde yok benim ama genelde böyle şipşak kadınlar her işini bitirir eli çabuktur falan daha nolsun

Kız başla artık bencede pilates topu seni bekleye bekleye bi hal olduuu
Maşallah ne guzel veriyosun işte gecen kasım ayında 66 yı görmüştüm bende o zaman dikkat etseydim malesef şimdi bu halde olmazdım

Ay yok niye öyle diyosun..mükemmelliyetcilikde iyi bişey değil aslında hele aşırısı hem kendine hem etrafına zarar.
Ne güzel eşinle birbirinizi dengeliyosunuz o zaman :)

Spor olarak da pilates yaptım 40dk ebru şallının 3k (kol karın kalça) videosunu yapmaya çalıştım video daha uzun da 40 dk dayanabildim

Canım pilates yaparken hafif olandan başla 5-6 gün hafif yap sonra arttır. İnsana ağır geliyor vucut alışınca rahat yapıyosun:)

17 mart menü

Sabah tereyagli omlet
4 zeytin
1 dilin beyaz peynir
Domates salatalik

Öğle
1 kase pulbiberli yogurt
1 elma

Aksam
Yarim kase domates çorbası
3 kasik et sote
Salata

gine araya bi kurabiye sikismis

17 mart mrnu
sabah
kahvaltıda smothie yaptım
muz yulafkepegi hurma kakao tarçın süt
ara 5 badem 2 hurma
öğlen
karnibahrli brokoli haslamisndan salata
ara bir portakal 2 tam ceviz 1 şişe maden suyu+limon suyu
akşam
sebze corbasi 2 kase 1 dilim c ekmek
ara 3yk yoğurt tarcin

zaten bu mervvenin kahvaltilarini bide senin annenin mantı ve içli köylerini çok merak ediyorum ha bide kurabiyeleri bulutungokyuzu
Kız kuraniyeler benden mantı hazır annem uğraşırmı mantıya içli köftede annem yapmıyor sağolsun anneannem gitmeden vitaminsiz kalıyorum diye yaptı buzluğa attık canım isteyince çıkarıp hsşlıyorum

annane ne zaman gelecek çok oldu içli köfte yemeyeli

gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N tomrs

Kaptanım ceza dediklerinden sporunu göremediklerim...
Bugün baktım ama yarındanmı başlıcaktım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…