- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yok valla halaya da cekmemisim halam hic usenmez manti filan acar. Ben genelde sipsak ne kolayima gelirse girerim mutfaga en gec 30 dakikaya yemek, corba, salata , pilav hepsi hazirKız yemeklerim lezzetli değil niye diyosun. Bence o birazda elinin tadı güzel derler ya o yüzden.
.
Ben şanslı doğmuşum mesela kız halaya çeker dedikleri çektiğim halamın ve annemin eline yemek konusunda kimse su dökemez herkeste bilir
Hosgeldin Mervecim. Amaan suyu bol ic canimSelam selam selam kizcelee..dunun yorgunlugunu anca attim diyebilirim..hazirliklar ordan oraya kostur birde yakinin olunca hepten bi telasa..ama olsun cokkk guzeldi..
Dun iki ogun beslendim..
Ne yedigimi tam hatirlamiyorum acikcasi :))
Ama ogle vakti disarda oldugum icin doner yedim ...
Aksamda cerezle atistirdim..birde hazor ayran ictim ikitane..eve geldigimde cok gecti..bir bardak sut ictim..
Canim benim telefonuna alarm yap her 30 dakikada kalk su ic, olmaz bak emziriyorsun. 1.5 senin icin az17 mart cumartesi
Sabah(9:30)
Bir bardak meyve suyu
İki dilim sandivic ekmek ile tost
Salatalio ve havuc birer tane
Bir tk pekmez
Ara
Turk kahvesi
Oglen
İkitane biber dolmasi
Bir kase yogurt
Ara
Rezene cayi
Findik yarim avuc
Ceviz 5 tane
Aksam
Firinda sebzeli patates yarim porsiyon.
Ayran iki bardak
Su:1.5 litre
Su icemiyorum artik niyeee!!!
Yaa ne olacak öyleİyileşecegi yok kuzum senelerdir çekiyom ben bu agrıyı misafir gelince üzerine basamıyom akşamı seke seke yürüyom alıştım artık napim
Banada ne ağırsın derler. Eşimde yok benimYok valla halaya da cekmemisim halam hic usenmez manti filan acar. Ben genelde sipsak ne kolayima gelirse girerim mutfaga en gec 30 dakikaya yemek, corba, salata , pilav hepsi hazirhaa karin doyuruyor mu evet. Ama soyle ugrasli yemeklere hiic gelemiyorum ya yapanlara imreniyorum ama beni boguyor bir isle biraz fazla ugrasmak. Istede ayniyim hic sevmem yarina filan is birakmayi hersey olup bitecek pek detayci degilimdir yani. Bazi durumlarda ise yariyor bu cabukluk ama bazen de ozenmen gereken isler oluyor o zaman hoop esime hemen O da olmayaymis ne yapardim bilmem
hadi iyi geceler bende uyiyimGuzeller sabah 8 da dersim var ben gidip yatayim uyumasam da dinleneyim. Iyi geceleer
17.03.2018 cumartesi
Sabah 13.00 (krep yapcam diye geç kaldı kahvaltı)
2.5 sebzeli krep orta boy
3-4 fincan çay
2zeytin
Akşam 19.00
1 kepçe sulu köfte
2 yk ıspanak kavurma
Arada 21.00 gibi
1 kurabiye bakam dedim nasıl olmuş tadı
1 tatlı kaşığı da çikolata yedim
Kurabiye yapcam diye bahane edip kendimi şişirmişsim gibi olmuş gerçekten.
Daha kötü bir menü olamazdı.
Birde o çikolata başımı döndürdü ağrıttı.
Yemez olaydım.
Yarında ince bir dilim pasta kesin yerim yedirirler bari bunu ye diye.
Akşam eve geldiğimde artık pilatese başlayayım yarın yaparım öbür gün yaparım diye diye ertelediğim yeter bence.
66.3 çıktım sabah işte aç gözlülük sanki filinta gibi olmuşumda krepte yap kurabiyede ye köfteleride ye. ye ha ye
Anladim canim. Bende dedim aile genisse cok fazla hediyeden mi sIkildinBen genelde kendi behendigim seyleri alirim hediye olarak . Mukemmelciligin yanindan bile gecmem ama cok ozenirim oyle insanlara. Esim birsey yaparken cok ustune duser ne olursa olsun. Neden bilmem ben herseyi yapayim da bitsin edasiyla ve pek kendimi yormadan yaparim. Ondan galiba yemeklerim pek lezzetli olmuyor. Esimin ev temizligi benimkinden uyi oluyor. Ama elimde degil cok cabuk SIKILIyorum herseyden. Ugrasimi hemen degistirmek istiyorum.
Spor olarak da pilates yaptım 40dk ebru şallının 3k (kol karın kalça) videosunu yapmaya çalıştım video daha uzun da 40 dk dayanabildim
gine araya bi kurabiye sikismis17.03.2018 cumartesi
Sabah 13.00 (krep yapcam diye geç kaldı kahvaltı)
2.5 sebzeli krep orta boy
3-4 fincan çay
2zeytin
Akşam 19.00
1 kepçe sulu köfte
2 yk ıspanak kavurma
Arada 21.00 gibi
1 kurabiye bakam dedim nasıl olmuş tadı
1 tatlı kaşığı da çikolata yedim
Kurabiye yapcam diye bahane edip kendimi şişirmişsim gibi olmuş gerçekten.
Daha kötü bir menü olamazdı.
Birde o çikolata başımı döndürdü ağrıttı.
Yemez olaydım.
Yarında ince bir dilim pasta kesin yerim yedirirler bari bunu ye diye.
Akşam eve geldiğimde artık pilatese başlayayım yarın yaparım öbür gün yaparım diye diye ertelediğim yeter bence.
66.3 çıktım sabah işte aç gözlülük sanki filinta gibi olmuşumda krepte yap kurabiyede ye köfteleride ye. ye ha ye
Kız kuraniyeler benden mantı hazır annem uğraşırmı mantıyazaten bu mervvenin kahvaltilarini bide senin annenin mantı ve içli köylerini çok merak ediyorum ha bide kurabiyeleribulutungokyuzu
Ellerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
B bibliyofil_k sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty deyno tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size @asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Hahahah koz sen benle dalga mı geçiyonannane ne zaman gelecekçok oldu içli köfte yemeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?