- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Mükemmelliyetçilik çok illet. Diyorum keşke bu kadar olmasaydım. Ama elimde değil bendensinİnşallah canım:)
Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyorbiraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)
Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?
Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..
17 mart menum
Kahvaltı
Yulaflı fındıklı yaban mersinli 1 kase yoğurt
Ara öğün 10-15 badem
Akşam yemeği
Yarım gözleme
Ayran
DoymadımDoydunmu kız sen
Olsun çok azdı menün iyi yapmışsında geç oldu yani yanına salatada yiyebilirdin. Birşey doyurmuyor ama fazlası kaloriliyse doyuran kalorisi daha az şeyle dengelersin yoğurt salata gibi. Çorbada doyuruyor benceDoymadımyazdıktan sonra dayanamayıp gözlemenin kalanını yedim aralarda badem atıştırıyorum ama
Peki bunlrı yazan benim menüme birde bak. Şimdi gel bana deki bana diyene bakOlsun çok azdı menün iyi yapmışsın da geç oldu yani yanına salatada yiyebilirdin. Birşey doyurmuyor ama fazlası kaloriliyse doyuran kalorisi daha az şeyle dengelersin yoğurt salata gibi. Çorbada doyuruyor bence
Anladim canim. Bende dedim aile genisse cok fazla hediyeden mi sIkildinİnşallah canım:)
Ya gıba geldi derken cok sıkıntıya sokuyorum kendimi..beğenenene kadar ben baya bi vaktimide alıyorbiraz mükemmelliyetcilik varda bende...bide beğenirmi beğenmezmi diye düşünüyorum falan filan...
En önemliside artık herkeste herşey var kim neyle mutlu olur bilemiyosun:)
Olur kaptanımm..senin ceza verdiklerini kontrol edicem doğru anladım demi.
Nasıl bildircem kaptanım özelden yazamıyorum galiba?
Bu arada teşekkür ederim...spora baya alıştım şükür kendimide daha iyi hissediyorum inşallah kiloları verdikten sonrada devam ederim..
Ben yattığım yerde bacakla mekik çekiyom ama hesaplamadıgım için yazmıyom ama pazartesi cardio ya başlıycam sıkı bir diyet beni bekliyo yarın nişan var akşam 19dan 23 kadar oturmadan halay çekicem ahdım var kaç senedir dügün yüzü gördüğüm yokEllerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
@gulenyuzumsunsenGulumse24 @florence_N @soffty @deyno @tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. Gulumse24 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size @asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Canim masallah ya iki ogun nasil dayandim. Ben ara ogunsuz hic yapamiyorum. Bir ara karatay yapiyordum ama kendi usulumle 5 6 ogun17 mart menum
Kahvaltı
Yulaflı fındıklı yaban mersinli 1 kase yoğurt
Ara öğün 10-15 badem
Akşam yemeği
Yarım gözleme
Ayran
Cek canim bizim yerimize de eglen yarinBen yattığım yerde bacakla mekik çekiyom ama hesaplamadıgım için yazmıyom ama pazartesi cardio ya başlıycam sıkı bir diyet beni bekliyo yarın nişan var akşam 19dan 23 kadar oturmadan halay çekicem ahdım var kaç senedir dügün yüzü gördüğüm yok
Kız yemeklerim lezzetli değil niye diyosun. Bence o birazda elinin tadı güzel derler ya o yüzden.Anladim canim. Bende dedim aile genisse cok fazla hediyeden mi sIkildinBen genelde kendi behendigim seyleri alirim hediye olarak . Mukemmelciligin yanindan bile gecmem ama cok ozenirim oyle insanlara. Esim birsey yaparken cok ustune duser ne olursa olsun. Neden bilmem ben herseyi yapayim da bitsin edasiyla ve pek kendimi yormadan yaparim. Ondan galiba yemeklerim pek lezzetli olmuyor. Esimin ev temizligi benimkinden uyi oluyor. Ama elimde degil cok cabuk SIKILIyorum herseyden. Ugrasimi hemen degistirmek istiyorum.
Ben çok geç uyandım bugün ya ondan oldu birazda kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün dayanabiliyorumCanim masallah ya iki ogun nasil dayandim. Ben ara ogunsuz hic yapamiyorum. Bir ara karatay yapiyordum ama kendi usulumle 5 6 ogun
İyileştin dimi ama sen yine zorlama kendiniBen yattığım yerde bacakla mekik çekiyom ama hesaplamadıgım için yazmıyom ama pazartesi cardio ya başlıycam sıkı bir diyet beni bekliyo yarın nişan var akşam 19dan 23 kadar oturmadan halay çekicem ahdım var kaç senedir dügün yüzü gördüğüm yok
İyileşecegi yok kuzum senelerdir çekiyom ben bu agrıyı misafir gelince üzerine basamıyom akşamı seke seke yürüyom alıştım artık napimİyileştin dimi ama sen yine zorlama kendini
Dayanabiliyorsan ne guzel canimBen çok geç uyandım bugün ya ondan oldu birazda kahvaltıyı geç yapınca 2 öğün dayanabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?