Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Mükemmelliyetçilik çok illet. Diyorum keşke bu kadar olmasaydım. Ama elimde değil bendensin

17.03.2018 cumartesi

Sabah 13.00 (krep yapcam diye geç kaldı kahvaltı)
2.5 sebzeli krep orta boy
3-4 fincan çay
2zeytin

Akşam 19.00
1 kepçe sulu köfte
2 yk ıspanak kavurma

Arada 21.00 gibi
1 kurabiye bakam dedim nasıl olmuş tadı
1 tatlı kaşığı da çikolata yedim

Kurabiye yapcam diye bahane edip kendimi şişirmişsim gibi olmuş gerçekten.
Daha kötü bir menü olamazdı.
Birde o çikolata başımı döndürdü ağrıttı.
Yemez olaydım.
Yarında ince bir dilim pasta kesin yerim yedirirler bari bunu ye diye.
Akşam eve geldiğimde artık pilatese başlayayım yarın yaparım öbür gün yaparım diye diye ertelediğim yeter bence.
66.3 çıktım sabah işte aç gözlülük sanki filinta gibi olmuşumda krepte yap kurabiyede ye köfteleride ye. ye ha ye

Doymadım yazdıktan sonra dayanamayıp gözlemenin kalanını yedim aralarda badem atıştırıyorum ama
Olsun çok azdı menün iyi yapmışsında geç oldu yani yanına salatada yiyebilirdin. Birşey doyurmuyor ama fazlası kaloriliyse doyuran kalorisi daha az şeyle dengelersin yoğurt salata gibi. Çorbada doyuruyor bence

Olsun çok azdı menün iyi yapmışsın da geç oldu yani yanına salatada yiyebilirdin. Birşey doyurmuyor ama fazlası kaloriliyse doyuran kalorisi daha az şeyle dengelersin yoğurt salata gibi. Çorbada doyuruyor bence
Peki bunlrı yazan benim menüme birde bak. Şimdi gel bana deki bana diyene bak gülsemmi ağlasammı

Anladim canim. Bende dedim aile genisse cok fazla hediyeden mi sIkildin Ben genelde kendi behendigim seyleri alirim hediye olarak . Mukemmelciligin yanindan bile gecmem ama cok ozenirim oyle insanlara. Esim birsey yaparken cok ustune duser ne olursa olsun. Neden bilmem ben herseyi yapayim da bitsin edasiyla ve pek kendimi yormadan yaparim. Ondan galiba yemeklerim pek lezzetli olmuyor. Esimin ev temizligi benimkinden uyi oluyor. Ama elimde degil cok cabuk SIKILIyorum herseyden. Ugrasimi hemen degistirmek istiyorum.

Ben yattığım yerde bacakla mekik çekiyom ama hesaplamadıgım için yazmıyom ama pazartesi cardio ya başlıycam sıkı bir diyet beni bekliyo yarın nişan var akşam 19dan 23 kadar oturmadan halay çekicem ahdım var kaç senedir dügün yüzü gördüğüm yok

17 mart menum
Kahvaltı
Yulaflı fındıklı yaban mersinli 1 kase yoğurt
Ara öğün 10-15 badem

Akşam yemeği
Yarım gözleme
Ayran
Canim masallah ya iki ogun nasil dayandim. Ben ara ogunsuz hic yapamiyorum. Bir ara karatay yapiyordum ama kendi usulumle 5 6 ogun

Cek canim bizim yerimize de eglen yarin

Kız yemeklerim lezzetli değil niye diyosun. Bence o birazda elinin tadı güzel derler ya o yüzden.
.
Ben şanslı doğmuşum mesela kız halaya çeker dedikleri çektiğim halamın ve annemin eline yemek konusunda kimse su dökemez herkeste bilir

İyileştin dimi ama sen yine zorlama kendini

Sabah kahvaltım saat 12.00
1kase yogurda chia keten tohumu guji berry katıp yedim

Ara ögün saat 14.20
1tane portakal

Akşam yemegi saat 17.00
3kaşık kıymalı sac kavurma
3kaşık boncuk makarna
1bardak ayran

Nişanda ikramlık olarak 1ince dilim dışı pandispanya içi dondurma pasta dagıttı lar onu yesim saat 21.30civarıydı

2litreye yakın su

Selam selam selam kizcelee..dunun yorgunlugunu anca attim diyebilirim..hazirliklar ordan oraya kostur birde yakinin olunca hepten bi telasa..ama olsun cokkk guzeldi..
Dun iki ogun beslendim..
Ne yedigimi tam hatirlamiyorum acikcasi :))
Ama ogle vakti disarda oldugum icin doner yedim ...
Aksamda cerezle atistirdim..birde hazor ayran ictim ikitane..eve geldigimde cok gecti..bir bardak sut ictim..

17 mart cumartesi
Sabah(9:30)
Bir bardak meyve suyu
İki dilim sandivic ekmek ile tost
Salatalio ve havuc birer tane
Bir tk pekmez
Ara
Turk kahvesi

Oglen
İkitane biber dolmasi
Bir kase yogurt

Ara
Rezene cayi
Findik yarim avuc
Ceviz 5 tane

Aksam
Firinda sebzeli patates yarim porsiyon.
Ayran iki bardak

Su:1.5 litre
Su icemiyorum artik niyeee!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…