- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sarmisak ve zencefil mi yeniyor? Yoksa suya konup suyu mu iciliyor cnaim?bu sarımsak zencefil ne oldu başlayan vardı sanki
işe yarıyor mu?
Sarmisak ve zencefil mi yeniyor? Yoksa suya konup suyu mu iciliyor cnaim?
Slm biliyorum farkındayım yapamadım. Birhaftadir iki kızım çok kötü hastalandım. Dünde misafirim var di yemekli. Bugün ins@gulenyuzumsunsen @Gulumse25florence_N tomrs
Kaptanım ceza dediklerinden sporunu göremediklerim...
Bugün baktım ama yarındanmı başlıcaktım bilmiyorum
Kızlarım çok hastaydı birhaftadir. Dünde misafirim vardı yemekli. Ben cezaya raziyimEllerine sağlık canım. Zeynepazra ababab zinnia yo takip etmene gerek yok onlar çıktı sanırım yoklar.
@compeng sen kaldın nerde kuzum menülerin niye pylaşmadın hepsini.
@gulenyuzumsunsen @Gulumse25florence_N @soffty deyno tomrs hani kızlar spor. Niye spor yapılmıyor. Her gün en az 20 dk spor mecbur. bu hafta ceza olarak 30 dk yürüyüş veya 2 mil leslie mutlaka yapılacak. @Gulumse25 sen de ayağını zorlamayacak bir spor mutlaka yapacaksın canım ceza kızlar size @asya_01 sen free mi takılıyorsun canım. Ne menülerde ne sporlarda adın yok.
Çok sağol Allah razı olsun. Haberdar ettik ama geldiler. İnş iki yaş çocukları hasta olmzCok gecmis olsun canim. hasta oldugunu duyunca gelmezler yani. Gelmesinler zaten hem cocuklar dinlensin iyiliessin hem de misafir icin de kotu kendileri de hasta olurlar snra
Cuma toparlandım çok şükür. Şimdi iyiyim. Sağol.Gecmis olsun cnaim. Bugun nasil hissediyorsun kendini? Kiz takim hastaliktan kiriliyor ya
Yawrum òyle bir alakası var ki bilemezsinKizz ev kredisiyle eve girio girmemenin ne alakasi var. Bizim de kredi anladim alakayi
Ahh süslüm benimAllahim o bahar havalarini Polonyaya da gonder totisim donuyor valla. Heryer buz kar ayakta tpluklular dusecem diye odum kopuyor
Nasil oldu canim kizlarin daha iyiler mi?Slm biliyorum farkındayım yapamadım. Birhaftadir iki kızım çok kötü hastalandım. Dünde misafirim var di yemekli. Bugün ins
aa aslinda hasta cocuk varken gelmemeleri laizmdi ama ne diyelim. Ins senin kizlar kisa surede iyilessin onlarin cocugu da hasta olmainÇok sağol Allah razı olsun. Haberdar ettik ama geldiler. İnş iki yaş çocukları hasta olmz
Pat küt öksürük var ama çok şükür daha iyiler.cok sağol canmNasil oldu canim kizlarin daha iyiler mi?
Himm anladimYawrum òyle bir alakası var ki bilemezsinpara yok paraaaa birimizin maaşı krediye gidiyor. Digerimizinki de ancak geçinmeye ve kredi kartlarına
Yaa deme oyle kisin mont filan pot koyu renk corap kilo cok belli olmuyor. Ayy yaz mi geliyor dedin dur gece uyumayim da ders bitince spor yapayimAhh süslüm benimtotiş önemli dikkat et bu sene de burda doğru düzgün kış olmadı ya sen de soğukları yolla buraya. Daha kiloları veremeden yaz gelecek
Canim menu guzel de su cook az. Yapma yaa ic. Icine cilek at, salatalik at ne seviyorsan onu at ve ic.18 mart menüm
--Kahvaltı
1 kase fındıklı yulaflı yaban mersinli yoğurt
--öğle
2 adet köfte
3-4 kaşık yumurtalı ıspanak
3 dilim ekmek
--akşam
1 tabak yumurtalı ıspanak
2 dilim ekmek
4 tane kornişon turşu
Su içemiyorum kızlar daha 1 lt bile olmadı
amaniin o ne kizz 3 lahmacun muYawrular menüm şöyle:
18 MART PAZAR MENÜ
09.00
1 haslanmiş yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Maydonoz/çeri domates
12.30
1 fincan turk kahvesi
3 kare bitter
18.00
3 lahmacun
1 kase yayla çorbasi
1 kase salata
Ay ben su konusunda çok kötüyüm asla susamıyorum bıraksanızhaftada toplam 1lt anca içerim.Canim menu guzel de su cook az. Yapma yaa ic. Icine cilek at, salatalik at ne seviyorsan onu at ve ic.
Afiyet olsun cnm18 Mart Menusu
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar peyniri, 1 domates
ara: 1 elma, 2 ceviz, 1 fincan kahve
ara: 1 muz, 2 ceviz , 1 fincan kahve
ara: 1 fincan kahve, 2 kare cikolata (okuldan arkadas teklif etti hayir diyemedim karnim da acti
oglen-aksam: 15:30 - kuzu biryani (1 tabak pilav icinde kemikli kuzu etleri), 1 kuck kase yogurt, 1 bardak mango lassi (mangolu ayran gibi)
su: 2,5 lt
Bitter ...bayılırım.. .Yawrular menüm şöyle:
18 MART PAZAR MENÜ
09.00
1 haslanmiş yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Maydonoz/çeri domates
12.30
1 fincan turk kahvesi
3 kare bitter
18.00
3 lahmacun
1 kase yayla çorbasi
1 kase salata
Yawrular menüm şöyle:
18 MART PAZAR MENÜ
09.00
1 haslanmiş yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Maydonoz/çeri domates
12.30
1 fincan turk kahvesi
3 kare bitter
18.00
3 lahmacun
1 kase yayla çorbasi
1 kase salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?