Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vaaayyybu ne güzel bir menü kız. Afiyet olsunhiç kacamak yok ne güzeeeelll

Afiyet olsun yWrugüzel menü

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilmak istiyorum.vermem gereken yaklaşık 9-10 kilo var.şu an 65 kiloyum ama 56 olmak istiyorum.bana da yardımcı olur musunuz acaba gruba dahil olabilir miyim
Özlem hoş geldin canımkendini tanıtmakla başlayabilirsin. Haaa bir de 1. Sayfada kurallarımız var canım onları da okuman gerekiyor beybi.Kaptanımız gelince son kararı o veriyor tabisi

Spor süresini uzatamıyorum kızlar ya bugün de 30 dk step yapabildim su da çok az içiyorum bunları düzeltebilsem zayıflıcam ama (

Yawrular menüm şöyle:
18 MART PAZAR MENÜ
09.00
1 haslanmiş yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Maydonoz/çeri domates

12.30
1 fincan turk kahvesi
3 kare bitter

18.00
3 lahmacun
1 kase yayla çorbasi
1 kase salata

Kızz neetttin sen 3 lahmacun muuuu
Yarın pzt sıkı bi şekilde başla tekrardan gr gr da olsa kilolarımız gideceeek :)

18 mart menü

Kahvaltı saat 11.10

1 tabak kısır (dün akşam misafir için yapılmıştı artmış dayanamadım yedim valla hamurişide vardıda kısırla kurtarmaya çalıştım )
4 çiğ badem
Biraz ceviz

Ara saat 15.00

1 tarcınlı muz
2 kuru incir
2 avuc beyaz leblebi

Akşam saat 17.30

1 tabak mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Ara öğün fazla oldu sanırım ama iştahım açıldı acayip bi adet olaydım iyidiii..
Yarın bende oruç tutucam inşallah sahur normal iftarı hafif geçirmeyi düşünüyorum..

Spor süresini uzatamıyorum kızlar ya bugün de 30 dk step yapabildim su da çok az içiyorum bunları düzeltebilsem zayıflıcam ama (
Bende de var 30 dk leslie yapabildim . cardio falan da yapayım dedim. Ama içinden gelmiyor. Vitamin eksikliği mi var acaba

Kızlargece gece azıcık yoğurtla 1 dilim ekmek yedim regl olcam sanırım çok yiyesim var durduramıyorum kendimi

Kenim kısaca tanıtıyim kızlar .Adım özlem 29 yaşındayim.2 tane kızım var.Ev hanımıyim.malum başa bela doğum kilolarından kurtulmak istiyorum.Aslında geçen sene bu zamanlar 56 kiloydum.Ama sonra verdiğim bütün kiloları geri aldım.Yani en başa döndüm.Demek ki bır yerlerde yanlış yapmışım ki geri kilo aldım.Şimdide vermek istesem veremiyorum.Bır türlü motive olamıyorum.Gruba dahil olarak hem yaptigim yanlışlarımi öğrenmek hem de sizinle birlikte motive olmak istiyorum.

canım benim atlatırsın Allahın izniyle

Rabbim şimdiden şifalar versin canım
Çabuk atlatırsın inşallah

Allahım şifa versin bebeeemm. Kazasız belasız atlatirsin insallah ameliyatinikız dügünde oynaya oynaya düşürmedin mi sen o taşları

mrv2855 canım çok geçmiş olsun rabbim dr ilacını rast getirsin hiç olmamışa cevirsin

mrv2855 canım şimdiden geçmiş olsun. .Allah yardımcın olsun ..

mrv2855 Mervecim simdiden cok cok gecmi solsun. Insallah hersey yolunda gider. Saglikla evine ailene donersin canim

Hepinize coook tesekkur ederim..dualarinizi eksik etmeyin ...ins ameliyattan sonra haber verebilirsem veririm..hayirli gecelee heoinize..opuldunuz

bulutungokyuzu kızayım sanaa...SEN O PLATES SETİNİ SÜS OLARAK DURSUN DİYEMİ ALDIN
Hemen başlıyosun bugünn hiç bir bahane kabul edilmezzz
O son bi haftadır yediğin kurabiyeleri erit bakalımm
Kız ben eve geleli bir bucuk saat oldu biliyomusun. O kadar üzüldümki eve gelip yapamadığım için korku evine gittik ama o adranalin o koşuşuturma 9bin doşarda binde içerde adım attıysam artık bu gün için özür dilerim ama yarın biraz daha spora ağırlık vericem

18.03.2018 pazar

Sabah 11.00
3dolu yk ıspanak kaburma
1 simit
4-5 keçi peyniri
2zeytin
3-4 fincan çay

Öğle 15.30
Küçücük bir dilim pasta (yarısı kremşantiydi)
2ince dilim elma ve iki çilek (pasta meyveliydi)
3 sıkım mercimek köfte
1 kurabiye
1çb çay

Akşam 20.00
1 bisküvi (ağzım kokmasın diye mecbur yedim )
1 tuzlu çubuk kıraker

Hoşgeldin özlem abla bende elif:)
İnşallah burda vereceksin kilolarını anca berabet kanca beraber:)

bulutungokyuzu tamam canım yarın kontrol edicem yine ona göree :)

mrv2855 merve abla geçmiş olsun şimdiden inşallah kolayca sıkıntısız atlatırsın..

Kızlargece gece azıcık yoğurtla 1 dilim ekmek yedim regl olcam sanırım çok yiyesim var durduramıyorum kendimi
bak öyle oldugu vakit yoğurt üzerine tarçın serp ye ekmek yeme hale hele gece vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…