Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin cnm.yer varsa inşallah kaptNımız donecektir sana. Kendini tanıtarak ve ilk sayfadaki kuralları okuyarak başlayabilirsin şimdilikAnlat bakalım kimsin kimlerdensin?
Kuralları okudum bilee Umarım yer vardır
Gerçek ismimi çok kullanmak istemiyorum ama adım Ela. İstanbulda yaşıyorum, çalışıyorum ve lisansüstü eğitimime devam ediyorum. Çanakkale memleket. Eylül'de nişanım var aciill kilo vermem lazım ama iradesizliğim zirve yapmış. Bir de yeni vücuduma bedenime alışamadım kilo aldıktan sonra. Nişan da iyi denk geldi beniz zorlayıcı etken olur diye

Anladım cnm insallah hedefine ulasirsin. Şimdiki Kilonu boyunu ve hedef kilonu da söyler misin?

Tamam canım yardımların takımdaki emeklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak çok uzatma arayı

Beni de aranıza alır mısınız kızlar? Son 2 yılda hızla kilo aldım 15 kilo kadar ve 5 ay sonraki nişanıma kadar hepsini vermek istiyorum.
Hoşgeldin canım. düzenli beslenme ve spor ile hem fazlalıklarını verirsin hem de çok fit vücudun olur. İstersen yaparsın canım biz de sana yol gösteririz takımda yer var tabii hogeldin tekrar

Anladım cnm insallah hedefine ulasirsin. Şimdiki Kilonu boyunu ve hedef kilonu da söyler misin?
Ya aslında ben çoktandır tartıya çıkmıyorum. Çünkü göreceğim sayılardan korkuyorum. Boyum 173 cm ve hedefim 58. Güncel kiloma cesaretimi toplayım yarın sabah bakabilecem umarım

Hoşgeldin canım. düzenli beslenme ve spor ile hem fazlalıklarını verirsin hem de çok fit vücudun olur. İstersen yaparsın canım biz de sana yol gösteririz takımda yer var tabii hogeldin tekrar
Yaa çok teşekkür ederimm inşallah veririm yaa şişkocuk kalmak istemiyorum Hoşbulduuummmm

***12. Takım Pazartesi kontrol***

Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/
soffty(59.5
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (73.2/
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(

Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01
[/QUOTE]

Ben nerde hata yapıyorum acaba

Kızlar dün canm çiğ köfte çekti. Akşam geç olduğu içn yugurmadim bugün düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyorum. Emzikliyim buararda

Ben nerde hata yapıyorum acaba
Canım sanki şerbetli tatlı çok tüketiyorsun gibi geldi . Ama anlıyorum da seni bebişe anne sütü veriyorsun. .ben o dönemde gece uyanıp birşey bulamazsam reçeli açıp yiyiyordum
Daha az kalorili tatlılar olabilir senin için cnm

Evet haklısın. Evde tatliyibayabir süre yasakladım canm. Ben bazen sitresten mi bagimliliktan mi çok aycekirdegi tüketir oldum. Hemn hemn hergün bir kaseye yakın tüketiyorum. Ama dün yemedim. Kendimi tuttum. Ondan daolabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…