- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
Kuralları okudum bileeHoşgeldin cnm.yer varsa inşallah kaptNımız donecektir sana. Kendini tanıtarak ve ilk sayfadaki kuralları okuyarak başlayabilirsin şimdilikAnlat bakalım kimsin kimlerdensin?
Anladım cnm insallah hedefine ulasirsin. Şimdiki Kilonu boyunu ve hedef kilonu da söyler misin?Kuralları okudum bileeUmarım yer vardır
Gerçek ismimi çok kullanmak istemiyorum ama adım Ela. İstanbulda yaşıyorum, çalışıyorum ve lisansüstü eğitimime devam ediyorum. Çanakkale memleket. Eylül'de nişanım var aciill kilo vermem lazım ama iradesizliğim zirve yapmış. Bir de yeni vücuduma bedenime alışamadım kilo aldıktan sonra. Nişan da iyi denk geldi beniz zorlayıcı etken olur diye
Tamam canım yardımların takımdaki emeklerin için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bakGünaydın kızlar
Mutlu huzurlu hafta sonları ,
Ve 3 aylarınız da hayır olsun inşallah
Ben bi süre müsade istemek için geldim ,
6 aydır çok şükür burdayım güzel güzel kiloları da verdim
2 aydır sabit gitmesinden hevesim kırılıyor sanırım buraya gelmeyi katılım yapmayı spor da falan iyice boşladım .
Tam katılım yapmayınca huzursuzluk çekiyorum içim de , aklımda hep bi takıntı oluyor ,ben biraz izne ayrılıp bu içimde ki huzursuzluktan kurtulmak biraz diyet sıkıntısına girmeden devam etmek istiyorum .
Her Cuma gelirim sanırım sonuçlarınızı merak ederim
@mrv2855
Sana da tekrar çok geçmiş olsun canım .
Hepinize bu zorlu yolda bol sabır ve bol eksi diliyorum
Allah yardımcınız olsun kızlar
Yine görüşmek dileğiyle
Hoşgeldin canım. düzenli beslenme ve spor ile hem fazlalıklarını verirsin hem de çok fit vücudun olur. İstersen yaparsın canım biz de sana yol gösteririzBeni de aranıza alır mısınız kızlar? Son 2 yılda hızla kilo aldım 15 kilo kadar ve 5 ay sonraki nişanıma kadar hepsini vermek istiyorum.
Ya aslında ben çoktandır tartıya çıkmıyorum. Çünkü göreceğim sayılardan korkuyorum.Anladım cnm insallah hedefine ulasirsin. Şimdiki Kilonu boyunu ve hedef kilonu da söyler misin?
Yaa çok teşekkür ederimm inşallah veririm yaa şişkocuk kalmak istemiyorumHoşgeldin canım. düzenli beslenme ve spor ile hem fazlalıklarını verirsin hem de çok fit vücudun olur. İstersen yaparsın canım biz de sana yol gösteririztakımda yer var tabii hogeldin tekrar
Boş ver bozma moralini en geç 3 aya hiç biri kalmayacak. Sabır ve azimle hepsi gidecekYa aslında ben çoktandır tartıya çıkmıyorum. Çünkü göreceğim sayılardan korkuyorum.Boyum 173 cm ve hedefim 58. Güncel kiloma cesaretimi toplayım yarın sabah bakabilecem umarım
Kaptanim kaptanım canım kaptanim
3 lahmacun nedir gitmesin bakalım saçından tutup meydanda sürürüm seniKaptanim kaptanım canım kaptanimyimemiştim de şimdik yedim sanirım. Gider onlar gider panik yapmayalım
Ayy daha ne isterim kii beeennnBoş ver bozma moralini en geç 3 aya hiç biri kalmayacak. Sabır ve azimle hepsi gidecek
Canım sanki şerbetli tatlı çok tüketiyorsun gibi geldi . Ama anlıyorum da seni bebişe anne sütü veriyorsun. .ben o dönemde gece uyanıp birşey bulamazsam reçeli açıp yiyiyordumBen nerde hata yapıyorum acaba
Öğlen salata ile 4/5 sıkım yenilebilir diye düşünüyorum ve ayran.Kızlar dün canm çiğ köfte çekti. Akşam geç olduğu içn yugurmadim bugün düşünüyorum. Ne kadar yiyebiliyorum. Emzikliyim buararda
Evet haklısın. Evde tatliyibayabir süre yasakladım canm. Ben bazen sitresten mi bagimliliktan mi çok aycekirdegi tüketir oldum. Hemn hemn hergün bir kaseye yakın tüketiyorum. Ama dün yemedim. Kendimi tuttum. Ondan daolabilir diye düşünüyorum.Canım sanki şerbetli tatlı çok tüketiyorsun gibi geldi . Ama anlıyorum da seni bebişe anne sütü veriyorsun. .ben o dönemde gece uyanıp birşey bulamazsam reçeli açıp yiyiyordum
Daha az kalorili tatlılar olabilir senin için cnm
Sinirlenme kaptancım3 lahmacun nedir gitmesin bakalım saçından tutup meydanda sürürüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?