- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
ben de her gün 6 damla kullanıyorum. hep te kullanacağım sanırım yükselene kadar. mecbur canım. yazın 13tü benim kışın 7ye düşmüş.Benim de 4 tü çok ampul kullandım ama yükselmiyor en fazla 17 çıkmıştı en son bayadır bıraktım ampulü de
bende öyleydim yıllardır erteledim hatta.Ben de çok yapmak isyorum ama evde kendim başlamaya cesaret edemedim
Damla değil de ampul daha çok işe yarıyor. Damlyı 60 damla kullandım ben 6 çok az değil miben de her gün 6 damla kullanıyorum. hep te kullanacağım sanırım yükselene kadar. mecbur canım. yazın 13tü benim kışın 7ye düşmüş.
ayy şaka gibi herkesin düşük ve kilo vermek isteyen herkesin bu sorunu var. ben hastalanmadan önce yeni evlilik sebebiyle 4-5 kg almıştım. ne yaptıysam kilo veremiyordum ayy ne uğraşmıştım yaaaa. sonra da hastalığım çıktı ortaya vs. belki o zaman da bu yüzden veremiyordum hiç ölçüm yaptırmamıştım ki.ben de her gün 6 damla kullanıyorum. hep te kullanacağım sanırım yükselene kadar. mecbur canım. yazın 13tü benim kışın 7ye düşmüş.
Bir ara ben de rahatlamak için yapayım dedim uygulama indirmiştim ama başlamadan bitti bu hikaye.iyi geliyorsa devam et cnm. Kilo vermeye yardımci olur mu, kalori yaktirir mi bilemiyecembende öyleydim yıllardır erteledim hatta.
sonra dedim bi cesaret. youtube da elvinim diye bi kanal var onun başlangıçlarıyla yapmaya başladım. hatta hala başlangıçlardayım ama ilk güne göre güçlendim. şimdi gittiğim merkezde daha çok nefes ve meditasyon gibi başladık ama zamanla ilerleyeceğiz sanırım. ben yoganın böyle bişey olduğunu bilseydim hiç zaman kaybetmezdim.
bencede ampul ile boş olan depoları doldurup sonra damlayla günlük ihtiyacınızı karşılamanız lazım. ama damlanın kaçlık olduğu önemli.Damla değil de ampul daha çok işe yarıyor. Damlyı 60 damla kullandım ben 6 çok az değil mi
uzun vade de ideal kilomuza inmemize yardımcı oluyormuş. elbette kalori yaktırıyodur ama çok değil. bence kaslar uzadığı için sıkılaşıp incelirizBir ara ben de rahatlamak için yapayım dedim uygulama indirmiştim ama başlamadan bitti bu hikaye.iyi geliyorsa devam et cnm. Kilo vermeye yardımci olur mu, kalori yaktirir mi bilemiyecem
Öylemi ama bü sefer normal kan testim normal çıkmaz ki. Nasıl olucak o acaba. Bakaydı iyiydi ya
Hayır canım. Çocuklarda sadece açlık şeker bakilacaksa isteniyor.florence_N bişey sorucam sana 1 yaşında ki bebe için kan tahlili yaptıracam kan sayımı d vitamini gibi aç tok fark ediyormu bu yaş icin
tamam sağol ona göre randevu alicam şimdiHayır canım. Çocuklarda sadece açlık şeker bakilacaksa isteniyor.
Damla değil de ampul daha çok işe yarıyor. Damlyı 60 damla kullandım ben 6 çok az değil mi
Damlaya göre değişiyormuş sanırım yeni gelen arkadaş öyle yazmış ama. Benimki devit 3 tüvalla 6 dedi doktor az mı acaba
Kalk açık havaya çık canım iyi gelir belki. Ya da abdest al bikızlar nasılsınız?ben çokk mutsuzum sebebini bilmiyorum ama ağlamaklıyım hiç enerjim yok
annem babam için yasin okudum namazımı kıldım...ama çok mutsuzum başımı zor kaldırıyorum.kilom yüzünden aynaya bakmak istemiyorum.yine dağıldım benKalk açık havaya çık canım iyi gelir belki. Ya da abdest al bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?