- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
bu çok nadir olan bir menüydü. normalde akşam 7 gibi sağlıklı bir yemek yiyorum ama çay içerken yanında yediklerim beni mahvediyor. eşim yemek istiyor ve sigarayı yeni bıraktığı için kuru yemişe çok dadandı. şuan onun da üstüne gidemiyorum. sigaradan iyidir diye. ama benim asla yememem lazımaslında listeye baktiginda çok değil ama gevrek yerin tam buğday çavdar olsa daha iyi o yağlı bişey boşuna yağ alıyor bide ne yağı olduğu belli değil muz yemişti onu yarım tutup yanına bi tam ceviz ayda 5 6 badem ekleyebilirsin akşama deginmiyorum biliyorsun zaten ama 17 de yetişsin yatmadan 2 saat öncede yoğurt ayda süt icebilirsin
çoook teşekkür ederim inşallah hep birlikte sağlıkla mezun olucaz buradan :)Çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha göstermesindüşük kalorili beslenmene gerek yok canım sağlıklı beslenince gidiyor zaten kilolar spor da serbestmiş madem verirsin sen
Yok bunları özelden bir mesaj açalım hep o mesajdan. Gelen oldukça ekleyelim olur mu.***12. Takım Pazartesi kontrol***
Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/
soffty(59.5/59.1)
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (71.8/71) -800
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01
Yeni üyeler
S shameless35 güncel 67/hedef 55/boy 165
ICanDoThis guncel kilo ??/hedef 58/ boy 173
O ozlemm89 . Güncel kilo?? /hedef? /boy?
Sana dicektimki bak bakta verenlerden örnek al sonra dedimki bulut tut dilini sen kim bilir ne durumdasınKızlar en güncel listeyi almısımdir umarim. Alamadiysam sorryy.bulutungokyuzu bulutum kuzum sen daha paylaşmadin mi kız kilonu? Ben çok merak ediyodum seni
Yok canım kilo aldı galiba yazmadındahaKızlar en güncel listeyi almısımdir umarim. Alamadiysam sorryy.bulutungokyuzu bulutum kuzum sen daha paylaşmadin mi kız kilonu? Ben çok merak ediyodum seni
Yaz kız kilonuSana dicektimki bak bakta verenlerden örnek al sonra dedimki bulut tut dilini sen kim bilir ne durumdasın
Bebegim ilk sayfadaki linke tıkla. Menüler ve sporlar orda bacimkızlar sayfaları inceliyorum geriye doğru ama kimler ne spor yapıyor genellikle. ben pek göremedim kimse spor yapmıyor mu :)
hoşbulduk :)
şuanda 67 kiloyum
hedefim 55 olmak
boyum 165 cm
offf çok heyecanlıyım
bu arada kilolarım yeni değil 1 yıl önce 55 kg dım.
d vitaminim çok düşük çıktı. çarşamba onkoloğumla görüşeceğim takviye vereceğini düşünüyorum. araştırdım kilo vermekte çok etkiliymiş
1. sayfada link var canım takım menülerimizi yazdığımız sporları da oraya yazıyoruz. Oradan inceleyebilirsin.kızlar sayfaları inceliyorum geriye doğru ama kimler ne spor yapıyor genellikle. ben pek göremedim kimse spor yapmıyor mu :)
Hoşgeldin abla bu aradakızlar sayfaları inceliyorum geriye doğru ama kimler ne spor yapıyor genellikle. ben pek göremedim kimse spor yapmıyor mu :)
Yaa üzüldüm Allah yardımcıları olsunGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar akşam geç geldim eve nişandan menümü yazamadım yataga zor attım kendimi birazdan hastaneye gidicem bugünde gelemem eltim hamile bebekte kalp atışı yokmuş kürtaj olacak yanına gidicem menümü yazıp çıkıyorum dua edin
Ben dün çok erken yemek yedim 3de falan ondan bu kiloda çıktım @Edebiye 006 bende senin gibiydim bu hafta malesef***12. Takım Pazartesi kontrol***
Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/66,2/0,5)
soffty(59.5/59.1)
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (71.8/71) -800
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01
Rabbim yardımcısı olsun inşallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar akşam geç geldim eve nişandan menümü yazamadım yataga zor attım kendimi birazdan hastaneye gidicem bugünde gelemem eltim hamile bebekte kalp atışı yokmuş kürtaj olacak yanına gidicem menümü yazıp çıkıyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?