- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Yarın sabah bakacağım, yarın söylesem olma mıBacim makarna fazla olur gibi. Bi de sen kilonu söyledin mi?liste yapacam da bacim
Ekmek yemedimmmmbunların ölçüleri önemli çorba bir kase
makarna max 4 yk tavuk sotede 4 5yk yiyebilrsin ama ekmek yok cunku makarna ve çorba var
Çorba ekmeğe eş değer mi? Çorbayı çıkarmalı mıyım o zaman bi müddet hayatımdan?Çırba zaten ekmeğe eş değer. O yüzden ya çorba ya makarna ye. 7 kaşık tavuk sote bol salata ohh miss afiyet olsun
bende acıktım ama daha cok susadim petekleri yaktim usuyorum mutfak daginik ama halim yokcokkk acıktım cokkk
D vitamini çok mu etkiliymiş, o sıkıntı bende de varhoşbulduk :)
şuanda 67 kiloyum
hedefim 55 olmak
boyum 165 cm
offf çok heyecanlıyım
bu arada kilolarım yeni değil 1 yıl önce 55 kg dım.
d vitaminim çok düşük çıktı. çarşamba onkoloğumla görüşeceğim takviye vereceğini düşünüyorum. araştırdım kilo vermekte çok etkiliymiş
hayir cikarmayacaksin dengeleyeceksin onuda burda ogrenecenYarın sabah bakacağım, yarın söylesem olma mı
Ekmek yemedimmmm
Çorba ekmeğe eş değer mi? Çorbayı çıkarmalı mıyım o zaman bi müddet hayatımdan?
Makarnadan zaten 3 yk yedim.
Akşam da lahana çorbası yiyeceğim, 2 tabak yerim ama çok seviyorum çünküüü neyse ki düşük kalorili bi çorba. Bir de yoğurt yerim.
Ara öğünde de bi avuç leblebi ve armut yedim. Akşam 2 saat yürüyüş var.
türk kadınının en büyük sıkıntısı benceD vitamini çok mu etkiliymiş, o sıkıntı bende de var
Sizden öğreneceğim çok şey varrhayir cikarmayacaksin dengeleyeceksin onuda burda ogrenecen
ayy geçmiyo da namussuz kolay kolay ilaç takviyesi iletürk kadınının en büyük sıkıntısı bence
Sende cok az yemişsin ya.. hurma yeseydin keşke o tok tutuyomuş baya ben yiyemiyorumcokkk acıktım cokkk
Rakip cosmussun bu hafta cumadan sonra. Ben de dikkat ettim ama 100 gr gitmis. Ona da sukur ne diyim. Ama kacisi yok yenecegim seniicokkk acıktım cokkk
Bacım çorbayi cıkarma kabizlik yapar. Sen makarna pilav ve ekmeği çıkar diyetinden. Ben söyleyim listelerde hiç pilav makarna olmuyo burdaki kızlardaYarın sabah bakacağım, yarın söylesem olma mı
Ekmek yemedimmmm
Çorba ekmeğe eş değer mi? Çorbayı çıkarmalı mıyım o zaman bi müddet hayatımdan?
Makarnadan zaten 3 yk yedim.
Akşam da lahana çorbası yiyeceğim, 2 tabak yerim ama çok seviyorum çünküüü neyse ki düşük kalorili bi çorba. Bir de yoğurt yerim.
Ara öğünde de bi avuç leblebi ve armut yedim. Akşam 2 saat yürüyüş var.
Hep bu bahar havalarindan diyecem ama sizin orda bahar havası da yokmuş kiRakip cosmussun bu hafta cumadan sonra. Ben de dikkat ettim ama 100 gr gitmis. Ona da sukur ne diyim. Ama kacisi yok yenecegim senii
Yedim canim ama 1 tane yedim. 25 dk kaldi neyse artik bir saha sahura kalkar iyice yerim.Sende cok az yemişsin ya.. hurma yeseydin keşke o tok tutuyomuş baya ben yiyemiyorum
Yen benii bekliyorum unutma cuma günü kim daha az verdiyse o kazanir :) birazdan ezan okunacak ve ben saldiracagim umarim o kilolari almam :))Rakip cosmussun bu hafta cumadan sonra. Ben de dikkat ettim ama 100 gr gitmis. Ona da sukur ne diyim. Ama kacisi yok yenecegim senii
Yen benii bekliyorum unutma cuma günü kim daha az verdiyse o kazanir :) birazdan ezan okunacak ve ben saldiracagim umarim o kilolari almam :))
Sabah
Bir bardak süt, 6/7 adet çiğ kabuklu fıstık,3 adet kuru incir
Öğlen sonrası
7/8 adet çiğ köfte,marul, bir bardak ayran,bir porsiyon salata, bir adet tuzlu kurabiye
Akşam yok....
Çiğköfte çok yiyince kendimi ffrenledimAkşam niye yok gözüme az geld benim baya..
Acıkırsan yoğurt ye bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?