Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bacim makarna fazla olur gibi. Bi de sen kilonu söyledin mi?liste yapacam da bacim
Yarın sabah bakacağım, yarın söylesem olma mı
bunların ölçüleri önemli çorba bir kase
makarna max 4 yk tavuk sotede 4 5yk yiyebilrsin ama ekmek yok cunku makarna ve çorba var
Ekmek yemedimmmm
Çırba zaten ekmeğe eş değer. O yüzden ya çorba ya makarna ye. 7 kaşık tavuk sote bol salata ohh miss afiyet olsun
Çorba ekmeğe eş değer mi? Çorbayı çıkarmalı mıyım o zaman bi müddet hayatımdan?
Makarnadan zaten 3 yk yedim.

Akşam da lahana çorbası yiyeceğim, 2 tabak yerim ama çok seviyorum çünküüü neyse ki düşük kalorili bi çorba. Bir de yoğurt yerim.

Ara öğünde de bi avuç leblebi ve armut yedim. Akşam 2 saat yürüyüş var.

D vitamini çok mu etkiliymiş, o sıkıntı bende de var

hayir cikarmayacaksin dengeleyeceksin onuda burda ogrenecen

***12. Takım Pazartesi kontrol***

Gulumse25(75.2/
bulutungokyuzu(66,7/
soffty(59.5
mrv2855(73.1/
compeng ( 68.3/67.5/0.8)
elifff_9595 (70.6/
Edebiye 006 (79.4/79.6)
deyno (73.2/
tomrs (73,1), (73,2)
hayrisfatih(90)
karamelli_turta ( 57,3/57,2/0,1)
Umayyy123(

Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.9/69.6/0.3)
deryaondiet(68.9/68.8/0.1)
Florence_N(75/74.8/0.2)
Asya01

Bacım çorbayi cıkarma kabizlik yapar. Sen makarna pilav ve ekmeği çıkar diyetinden. Ben söyleyim listelerde hiç pilav makarna olmuyo burdaki kızlardabak çullanırız tepene

Rakip cosmussun bu hafta cumadan sonra. Ben de dikkat ettim ama 100 gr gitmis. Ona da sukur ne diyim. Ama kacisi yok yenecegim senii
Hep bu bahar havalarindan diyecem ama sizin orda bahar havası da yokmuş kiben de artı getirdim bu pazartesi. Kaptan gebertecek beni cumaya kadar toparlamam lazım

19 mart menum

Sabah 9:30
1 kase karışık salata
1 porsiyon lor
1 haşlanmış yumurta
3 YK domates biber kavurması
1 dilim ekmek

Ara yarım elma

Akşam 17:45
400 Gr ızgara tavuk
1 sigara böreği (fırında pişmiş)
1 bardak ayran

Rakip cosmussun bu hafta cumadan sonra. Ben de dikkat ettim ama 100 gr gitmis. Ona da sukur ne diyim. Ama kacisi yok yenecegim senii
Yen benii bekliyorum unutma cuma günü kim daha az verdiyse o kazanir :) birazdan ezan okunacak ve ben saldiracagim umarim o kilolari almam :))

Sabah

Bir bardak süt, 6/7 adet çiğ kabuklu fıstık,3 adet kuru incir

Öğlen sonrası

7/8 adet çiğ köfte,marul, bir bardak ayran,bir porsiyon salata, bir adet tuzlu kurabiye
Akşam yok....

Sabah

Bir bardak süt, 6/7 adet çiğ kabuklu fıstık,3 adet kuru incir

Öğlen sonrası

7/8 adet çiğ köfte,marul, bir bardak ayran,bir porsiyon salata, bir adet tuzlu kurabiye
Akşam yok....

Akşam niye yok gözüme az geld benim baya..
Acıkırsan yoğurt ye bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…