- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
11 çıktı canım,hoşgeldinnn öncelikle aramıza. sağlıklı beslenerek ve düzenli sporla emin ol verirsin. ben karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum ve benim de d vitaminim 7 çıktı damla kullanmaya başladım. senin d vitaminin kaç?
Sagol canım aminRabbim yardımcısı olsun inşallah
Sagol kuzum benimYaa üzüldüm Allah yardımcıları olsun
rabbim yardımcınız olsun acil sifalar versin o acıyı çok iyi bilirim okuyunca o güne gittim resmenGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar akşam geç geldim eve nişandan menümü yazamadım yataga zor attım kendimi birazdan hastaneye gidicem bugünde gelemem eltim hamile bebekte kalp atışı yokmuş kürtaj olacak yanına gidicem menümü yazıp çıkıyorum dua edin
Bende yarın nihayet kadın hastalıklarına gidicem.
Hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum ama şeyde yaparmı kadın hastalıkları tam kan tahlili çekap mı neyse ondan
Öylemi ama bü sefer normal kan testim normal çıkmaz ki. Nasıl olucak o acaba. Bakaydı iyiydi yakadın doğum hormon için adetin 3. günü kan vermeni istiyor diye biliyorum. benden öyle istemişti.
Dikkat et . Sadece kilo açısından değil şekerin de yükselir.evet başladım.sabah akşam içiyorum.o konuştuğumuz günün ertesi gününe gittim dahiliyeye.d vit de verdi.ama dün bir tatlı krizi tuttu doymak nedir bilmedim engel olamadım kendime
Hoşgeldin aramıza canım. Geçmiş olsun. Evet d vitamini eksikliği bende de vardı ve araştırırken görmüştüm. Kanseri tetikliyormus.11 çıktı canım,
biliyorsundur o kadar çok sorun yaratıyorki vücutta kansere kadar. hatta kanser olmamı tetikledi mi diye düşünüyorum. çünkü onkoloğum ölçüm yapmamı istedi. demekki kanserle gerçekten ilişkisi var.
sen ne zamanda ne kadar kilo verdin?
hoşbulduk :)Hoşgeldin aramıza canım. Geçmiş olsun. Evet d vitamini eksikliği bende de vardı ve araştırırken görmüştüm. Kanseri tetikliyormus.
Bir kaç ay önce baktırdımm ve 2 ampul kullandım 1 ay arayla. 3 ayda bir kontrol dedi aile hekimim. O dönem diyete ara vermiştim. Ama şimdi d vitamini sebebinden mi yoksa verdiğim ara nedeniyle mi kilo vermem başladı. Çok uzun süre sabit çıktım o dönem.hoşbulduk :)
d vitamini seviyeniz şimdi nasıl kilo verme sürecinizi etkiledi mi?
Hiç yoga yapan olmadı canım platesle aynı puan olabilir sanırım.arkadaşlar yoga sayılmıyor mu ? her cuma 1 buçuk saat yoga ya gidiyorum
Terletiyor muarkadaşlar yoga sayılmıyor mu ? her cuma 1 buçuk saat yoga ya gidiyorum
11 çıktı canım,
biliyorsundur o kadar çok sorun yaratıyorki vücutta kansere kadar. hatta kanser olmamı tetikledi mi diye düşünüyorum. çünkü onkoloğum ölçüm yapmamı istedi. demekki kanserle gerçekten ilişkisi var.
sen ne zamanda ne kadar kilo verdin?
kilonuz çok değil ama kendi çevremden biliyorum yakınlarım ne zaman kilo verdilerse hamile kaldılar. inş allah gönlüne göre versin. gayet iyi vermişsin bence :)geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. ben 2 şubatta 71.6 ile geldim buraya.ondan öncede 2 kilo vermiştim. 45 günde 4 kilo verdim işte :) şu anda 67.5im ben de yavaş veriyorum bayağı. d vitaminim benim 7 çok düşük o zaman ben de kadın doğuma gittiğimde farkettim. benim sebepsiz infertilitem var. bebek istiyoruz. herşey normal bir tek d vitaminim ciddi yetersiz çıktı.
Benim de 4 tü çok ampul kullandım ama yükselmiyor en fazla 17 çıkmıştı en son bayadır bıraktım ampulü degeçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. ben 2 şubatta 71.6 ile geldim buraya.ondan öncede 2 kilo vermiştim. 45 günde 4 kilo verdim işte :) şu anda 67.5im ben de yavaş veriyorum bayağı. d vitaminim benim 7 çok düşük o zaman ben de kadın doğuma gittiğimde farkettim. benim sebepsiz infertilitem var. bebek istiyoruz. herşey normal bir tek d vitaminim ciddi yetersiz çıktı.
hereketlerine göre değişiyor ben aşırı terlemiyorum normalde de çok terlemem. ama tüm kaslarımın çalıştığını ve esnediğini hissediyorum. bitince arkasından gelen rahatlama hissi hatta bazen ağlama oluyor... o duyguyu hiç bir şeye değişmem :)Terletiyor mu
oleyyy, çünkü fırsat buldukça yapıyorum 1 gün dışarıda uzman desteği alıyorum. hafta da 3 falan da evde kendim yapıorumHiç yoga yapan olmadı canım platesle aynı puan olabilir sanırım.
Ben de çok yapmak isyorum ama evde kendim başlamaya cesaret edemedimoleyyy, çünkü fırsat buldukça yapıyorum 1 gün dışarıda uzman desteği alıyorum. hafta da 3 falan da evde kendim yapıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?