Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

11 çıktı canım,
biliyorsundur o kadar çok sorun yaratıyorki vücutta kansere kadar. hatta kanser olmamı tetikledi mi diye düşünüyorum. çünkü onkoloğum ölçüm yapmamı istedi. demekki kanserle gerçekten ilişkisi var.
sen ne zamanda ne kadar kilo verdin?

rabbim yardımcınız olsun acil sifalar versin o acıyı çok iyi bilirim okuyunca o güne gittim resmen

Bende yarın nihayet kadın hastalıklarına gidicem.
Hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırmak istiyorum ama şeyde yaparmı kadın hastalıkları tam kan tahlili çekap mı neyse ondan

kadın doğum hormon için adetin 3. günü kan vermeni istiyor diye biliyorum. benden öyle istemişti.

Hoşgeldin aramıza canım. Geçmiş olsun. Evet d vitamini eksikliği bende de vardı ve araştırırken görmüştüm. Kanseri tetikliyormus.

hoşbulduk :)
d vitamini seviyeniz şimdi nasıl kilo verme sürecinizi etkiledi mi?
Bir kaç ay önce baktırdımm ve 2 ampul kullandım 1 ay arayla. 3 ayda bir kontrol dedi aile hekimim. O dönem diyete ara vermiştim. Ama şimdi d vitamini sebebinden mi yoksa verdiğim ara nedeniyle mi kilo vermem başladı. Çok uzun süre sabit çıktım o dönem.

geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. ben 2 şubatta 71.6 ile geldim buraya.ondan öncede 2 kilo vermiştim. 45 günde 4 kilo verdim işte :) şu anda 67.5im ben de yavaş veriyorum bayağı. d vitaminim benim 7 çok düşük o zaman ben de kadın doğuma gittiğimde farkettim. benim sebepsiz infertilitem var. bebek istiyoruz. herşey normal bir tek d vitaminim ciddi yetersiz çıktı.

kilonuz çok değil ama kendi çevremden biliyorum yakınlarım ne zaman kilo verdilerse hamile kaldılar. inş allah gönlüne göre versin. gayet iyi vermişsin bence :)

Benim de 4 tü çok ampul kullandım ama yükselmiyor en fazla 17 çıkmıştı en son bayadır bıraktım ampulü de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…