Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende iyiyim nolsun bakiyim yarın gideyim kan aldırayım öğrenicem iyiniymişim
Aldır tabi. İnşallah herşeyin normal cikar canim. Ben de nasil yorgun dustum bugun. Orucumu actum yoğurt mayaladim mutfagi topla camasir yika ders calis(haftasonu aof sinavim var) ve sonunda yatak mod :)) simdi pert vaziyette uyurum

19.03.2018 pazartesi

Sabah 12.30
3-4 dilim kızarmış patates
2 dolu yk ıspanak kavurma
1 etimek
1 yulaflı diyet bisküvi
2 tatlı kaşığı çikolata (dolu dolu değildi)

Akşam 20.30 (geç oldu )
2 dolma 1 biber 1 kabak
Salata (iyi yedim)

2lt su içtim.

Sporumuda yazayım. Ayrıca listeyede yazayım.
20dk eliptik
10dk bisiklet
10dk hit cardio
40sn plank
80 squat
145 mekik (45tam 100yarım)
500ip
1310 bölgesel

Aldır tabi. İnşallah herşeyin normal cikar canim. Ben de nasil yorgun dustum bugun. Orucumu actum yoğurt mayaladim mutfagi topla camasir yika ders calis(haftasonu aof sinavim var) ve sonunda yatak mod :)) simdi pert vaziyette uyurum
Yaa allah kabul etsin zor oldu bugün sana birde mesela sürekli tutunca insan alışıyor. Gecede az yedin sen

19 mart menü
sahur 4 30
8 yk mercimekli ispanak
yarım kase yoğurt
1 armutun 4/3
1 dilim ekmek
iftar 19.30
1 kase çorba
6 yk mercimekli ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı (kızımın kahvaltısından kaldi)
ara 21.30
yarım bardak süt
5 hurma

Arkadaşlar menu topiginde bazı menülerin altında spor gördüm. Spor listesine eklemelisiniz. Menunun altına değil.
Yani sürekli bunu söylüyorum fakat cuma günleri bulut yazmamış bulut görmemiş oluyor. Bir kural var liste yapılıyor herkes listeye yazmak zorunda. Ben şimdilik aklımda bulunsun diye menümğde yazdım. Zaten ben yapıyorum listeyi. Biraz duyarlı olalım arkadaşlar

Yeni arkadaşların alışması zaman alacak illaki. Eskilerden hala yapan varsa onlara kızmak lazım ama yeni gelen arkadaşlarımız zamanla alışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…