- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Gözüm yükseklerde diyosuuunniyileştin dimi sen
Bende iyiyim nolsun bakiyim yarın gideyim kan aldırayım öğrenicem iyiniymişimEvet canim evet iyilestim şükür. Sen nasılsın
Aldır tabi. İnşallah herşeyin normal cikar canim. Ben de nasil yorgun dustum bugun. Orucumu actum yoğurt mayaladim mutfagi topla camasir yika ders calis(haftasonu aof sinavim var) ve sonunda yatak mod :)) simdi pert vaziyette uyurumBende iyiyim nolsun bakiyim yarın gideyim kan aldırayım öğrenicem iyiniymişim
Yaa allah kabul etsin zor oldu bugün sana birde mesela sürekli tutunca insan alışıyor. Gecede az yedin senAldır tabi. İnşallah herşeyin normal cikar canim. Ben de nasil yorgun dustum bugun. Orucumu actum yoğurt mayaladim mutfagi topla camasir yika ders calis(haftasonu aof sinavim var) ve sonunda yatak mod :)) simdi pert vaziyette uyurum
ay ne sporu akşam ezanindan beri mutfak topla kızı yedir kustu üst değiştir oldu bu saatHani nerde 12.takım canlanın gençler yoksa gizli gizli spor mu yapıyosuunuuzzz
Anne dertleriay ne sporu akşam ezanindan beri mutfak topla kızı yedir kustu üst değiştir oldu bu saat
benimde öyleydi bi makine doldu yani düşün topladım çok şükürŞimdi dağ gibi olmuş bulaşık beni bekler
AA geçen gün ne güzel düzenli gidiyordun, su koyvermissin.Şimdi dağ gibi olmuş bulaşık beni bekler
Yani sürekli bunu söylüyorum fakat cuma günleri bulut yazmamış bulut görmemiş oluyor. Bir kural var liste yapılıyor herkes listeye yazmak zorunda. Ben şimdilik aklımda bulunsun diye menümğde yazdım. Zaten ben yapıyorum listeyi. Biraz duyarlı olalım arkadaşlarArkadaşlar menu topiginde bazı menülerin altında spor gördüm. Spor listesine eklemelisiniz. Menunun altına değil.
Makine dolunca boşaltmaya üşeniyorumAA geçen gün ne güzel düzenli gidiyordun, su koyvermissin.
Yeni arkadaşların alışması zaman alacak illaki. Eskilerden hala yapan varsa onlara kızmak lazım ama yeni gelen arkadaşlarımız zamanla alışacaktırYani sürekli bunu söylüyorum fakat cuma günleri bulut yazmamış bulut görmemiş oluyor. Bir kural var liste yapılıyor herkes listeye yazmak zorunda. Ben şimdilik aklımda bulunsun diye menümğde yazdım. Zaten ben yapıyorum listeyi. Biraz duyarlı olalım arkadaşlar
Zor oluyorsa yapmana gerek yok aslında gönüllüsün diye verdim.Ha varsa ben herkesin herşeyini tek tek inceler listeyi yaparım diyen buyursun
Sinirlenme fıstığımHa varsa ben herkesin herşeyini tek tek inceler listeyi yaparım diyen buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?