Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bacım çorbayi cıkarma kabizlik yapar. Sen makarna pilav ve ekmeği çıkar diyetinden. Ben söyleyim listelerde hiç pilav makarna olmuyo burdaki kızlardabak çullanırız tepene
Makarna mı o da nee
Bugün tam anlamıyla başladım kızlar diyetime, ama gece erkek arkadaşımda kaldığım için sabah kiloma bakamadım.
20 Mart sabahı;
4 çatal peynir, 5 tane zeytin ve haşlanmış 1 tane yumurta yedim. Ekmek yok.
Birazdan bi avuç leblebi yerim beni öğle arasına kadar götürür ve yeşil çay yapacam şimdi ofisimde

Anka kaptanım dün spor yapmayanlar..

@gulenyuzumsunsen ( izne ayrıldı heralde etiketlememe gerek yok artık) Gulumse24 soffty @deyno
Dün benim yaptıgım sporu kim yapmış bacı gece 11.de hastaneden geledim neler gördü bu gözler eltim kürtaj oldu yanımızdaki kadın 16haftalık düşük yaptı bende 16haftalık düşük yapmıştım ama bebek klozete düşmüştü görmemiştim cinsiyetini bile ögrenememiştim ama akşam gördüm kız bebekti benimkide o kadardı demekki kadın öyle agladı ki hemşirelere bebegi vermedi parçalayın istemiyorum ben onu gömecem dedi hem agladı hem wc temizledi o kadar agladım ki o günleri tekrar yaşadım sanki benimde o kadardı ama görmemiştim dokunamamıştım bile kolları bacakları incecikti çok sarsıldım hala kendine gelemiyorum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada kızlar yine menümü yazmadım onu yazayım

19mart pazartesi
Sabah kahvaltım saat 11.00
2dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1çk ayva reçeli
1bardak sallama çay

Öglen yemegi hastanedeydim saat 15.
1küçük paket çubuk kraker

Akşam yemegi hastanede saat 18.00
1kepçe et sote
1kepçe mercimekli bulgur pilavı
Salata
1bardak ayran

Ara ögün saat 23.30
1tane portakal yedim yattım

2litre su

Eltine geçmiş olsun. O kişiye de sabır versin zor tabii. Ama elif de bana listede adını yazmayanları yazmakla sorumlu.

okuyunca dona kaldım bende 10 haftaki iken kalbi durdu diye kürtaj olmuştum beterin beteri varmış o gunu hayatım boyunca unutmam sen kürtaj için bekliyon yandaki masada doğum için rabbim sabır versin tez zamanda göbüşünü doldursun tüm isteyenleride bekletmesin

Amin kuzum benim inş herşeyin hayırlısı ı nasip etsin Rabbim ama bugün hiç kafam yerinde degil yaa

Yeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor mu Anka ?

Tarihi bile olmayan menülerin altındaki sporu acaba bu hangi günün sporu bu hangi günün menüsü.
Birde sporu gece yapıp menüyü sabah yazarsanız yandık anam çözemem kalırım öyle

Yaptigimiz sporu nereye yazacağım. Ben yeni üyeyim.menülerini altına spor yazıldığını görünce bende öyle yazdım. Yardımcı olur musunuz ?

arkadaşlar günaydın hepimize bol eksiler,
1) öncelikle dün konuşulan ama netleştirilmeyen bir konu var. ben ve benim gibi yeni olanlar anlayamadı sanırım, ya da bi tek ben anlamadım
her günün sonunda ya da ertesi gün 11 e kadar 1. sayfadaki takım menülerimizin olduğu linkten yediğimiz içtiğimiz, gezdiğimiz gördüğümüz yaptığımız sporu yazıyoz dimii baktım herkesler öyle yapmış ben de öyle yaptım. ayrıca bura da da paylaşmalı mıyız?
2) sporu ayrı bi tabloda paylaşmaktan bahsetmişsiniz ama öyle bir tabloyu ben göremedim var ise!!
3) yeni katılanların takibi olacak mı? olacaksa ne zaman olacak? yani listeye girecek miyiz? ben adımı göremedim de :)
hepinize sevgiler, güzel günler :)

Çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin

çok ama çok geçmiş olsun, çok üzüldüm

1. Takım menüleriminz linkinde spor listesi var cnm ordan yaziyoruz. Spor sadece oraya yaziliyor. Menü hem buraya hem oraya. Orda yorumlayamadigimiz için burda yorumluyoruz listeleri.

2.spor icin ayri liste var takim menulerimiz kisminda.

3.15 gün deneme süreniz olacak cnm asil listeye o zmn gireceksiniz. Simdi de listede adiniz olacak ama ortalamaya 15 gun sonra dahil olacaksiniz.15 gun boyunca duzenli menü spor paylasimi yapin yine de. Listede olmak olmamak çok farkettirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…