Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar birsey soylicem de beni sakin yanlış anlamayın. Beni de tanıdınız az çok. Zaten menu veriliyor menünü n altına sporuda ekleyip yazilsa ayrı ayrı bir yerlere eklemeye gerek kalmaz.yine not edilir cezalar verilir.yine siz bilirsiniz tabi ama bence öyle daha iyi gibi

Yeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor mu Anka ?
Aslında okumuştum ama birazdikkatsiz mi davrandım acaba. Açıkçası yapılan yorumlarda menü yazılan metnin altında yapılan spor yazılınca bende öyle devam ettim öyle sandım canm

Csnım niye yanlış anlayalim. Yanlış anlasilacak birbşey yok fakat sporlar menunun altina yazilirsa eğer liste yapan arkadaşa çok zor olur düsünsene . Spor için teker teker tum listelere bakmasi gerekecek. Bu şekilde daha kolay oluyor bence.tek yapmamiz gereken menumuzu yazdiktan sonra liste varsa oraya yazmak yoksa da kendimiz liste oluşturacaz

Tarihi bile olmayan menülerin altındaki sporu acaba bu hangi günün sporu bu hangi günün menüsü.
Birde sporu gece yapıp menüyü sabah yazarsanız yandık anam çözemem kalırım öyle

Yaptigimiz sporu nereye yazacağım. Ben yeni üyeyim.menülerini altına spor yazıldığını görünce bende öyle yazdım. Yardımcı olur musunuz ?

Yeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor mu Anka ?
Bilgisayrım olmayınca düzenleyemiyorum orayı çok karışıyor kuralları da değiştirmek istiyorum ama telefondan çok zor

Selam kızlar menümü yaziyimm ;

19 Mart Pazartesi ;
Sabah 09.00;ılık limonlu elma sirkeli su

Kahvaltı 10.00;
Yulaf ,süt,6 çiğ badem ,küçük muz

Ara ;2 kuru meyve, 1 sade türk kahvesi, 1 sade soda, 2 ceviz

Öğlen 14.00;bir kase bakla yemeği

Ara 17.30;yeşil çay, armut

Akşam 19.30;
Bir tabak etli türlü
2 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa

Ara21.30;
Beyaz çay, 6 badem

Uyku ;01.30

Bu hafta 4/12 yim.

Him anladım canım.düzenleme açısından diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…