- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Bizde makine boşaltma işi eşimde o yüzden gönül rahatlıgiyla ağzına kadar bulaşık dolduruyomMakine dolunca boşaltmaya üşeniyorum
Bilmiyordum teşekkürlerArkadaşlar menu topiginde bazı menülerin altında spor gördüm. Spor listesine eklemelisiniz. Menunun altına değil.
Yeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor muBilmiyordum teşekkürler
Aslında okumuştum ama birazdikkatsiz mi davrandım acaba. Açıkçası yapılan yorumlarda menü yazılan metnin altında yapılan spor yazılınca bende öyle devam ettim öyle sandım canmYeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor muAnka ?
Csnım niye yanlış anlayalim. Yanlış anlasilacak birbşey yok fakat sporlar menunun altina yazilirsa eğer liste yapan arkadaşa çok zor olur düsünsene . Spor için teker teker tum listelere bakmasi gerekecek. Bu şekilde daha kolay oluyor bence.tek yapmamiz gereken menumuzu yazdiktan sonra liste varsa oraya yazmak yoksa da kendimiz liste oluşturacazKızlar birsey soylicem de beni sakin yanlış anlamayın. Beni de tanıdınız az çok. Zaten menu veriliyor menünü n altına sporuda ekleyip yazilsa ayrı ayrı bir yerlere eklemeye gerek kalmaz.yine not edilir cezalar verilir.yine siz bilirsiniz tabi ama bence öyle daha iyi gibi
Kaptanım istemesem istemiyorum derim zor değil zorlaştırılmasa. Demek istediğimi anladığını düşünüyorumZor oluyorsa yapmana gerek yok aslında gönüllüsün diye verdim.
Yazcam kız uyumadım daha burdada görün spor yapıyom ben demek istedim
Bilgisayrım olmayınca düzenleyemiyorum orayı çok karışıyorYeni gelen arkadaşlara bu menü ve spor işini de hatırlatmak gerekli demek ki. Bilmemen doğal canım. Uzun zamandır 1. Sayfayı okumadım, bu menü ve spor işinin ayrı liste olacağı yazıyor muAnka ?
Him anladım canım.düzenleme açısından diyorsunuzCsnım niye yanlış anlayalim. Yanlış anlasilacak birbşey yok fakat sporlar menunun altina yazilirsa eğer liste yapan arkadaşa çok zor olur düsünsene . Spor için teker teker tum listelere bakmasi gerekecek. Bu şekilde daha kolay oluyor bence.tek yapmamiz gereken menumuzu yazdiktan sonra liste varsa oraya yazmak yoksa da kendimiz liste oluşturacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?