- 8 Temmuz 2015
- 263
- 230
- 103
1. Takım menüleriminz linkinde spor listesi var cnm ordan yaziyoruz. Spor sadece oraya yaziliyor. Menü hem buraya hem oraya. Orda yorumlayamadigimiz için burda yorumluyoruz listeleri.
2.spor icin ayri liste var takim menulerimiz kisminda.
3.15 gün deneme süreniz olacak cnm asil listeye o zmn gireceksiniz. Simdi de listede adiniz olacak ama ortalamaya 15 gun sonra dahil olacaksiniz.15 gun boyunca duzenli menü spor paylasimi yapin yine de. Listede olmak olmamak çok farkettirmiyor
1. sayfada canım, link de bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/takim-menulerimiz.1015962/page-149Yalnız ben takım menüleri listesi vs onları göremedim ? Ayrı bir sayfada mı acaba ?
Bu sporların puanları da ilk sayfada var. Oradan bakıp puanlayarak yazıyoruz.19 mart
Sabah:
1 yumurta
Domates salatalık, peynir, 1 dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz türk kahvesi, 1 küçük hurma
Oglen: 3 adet küçük köfte bulgur pilavı yoğurt
Ara: 3 adet cips (kanıma girdiler)- ananasli yeşilçay ve kayısılı bitki cayi
Aksam: kıymalı bezelye salata, yarim dilim tb ekmeği
Yemekten sonra papatya, kiraz sapı ve adaçayını karsitip bitki çayı içtim.
Spor;
35 dk yürüyüş
10 dk eliptik
380 adet squat, mekik vs vs ortaya karisik
listeye geçerken puanladım :)Bu sporların puanları da ilk sayfada var. Oradan bakıp puanlayarak yazıyoruz.
Hoş buldum :) liste nerde :) kimler var nasıl görebilirim1. sayfada canım, link de bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/takim-menulerimiz.1015962/page-149
aramıza hoşgeldin :)
Dün benim yaptıgım sporu kim yapmış bacı gece 11.de hastaneden geledim neler gördü bu gözler eltim kürtaj oldu yanımızdaki kadın 16haftalık düşük yaptı bende 16haftalık düşük yapmıştım ama bebek klozete düşmüştü görmemiştim cinsiyetini bile ögrenememiştim ama akşam gördüm kız bebekti benimkide o kadardı demekki kadın öyle agladı ki hemşirelere bebegi vermedi parçalayın istemiyorum ben onu gömecem dedi hem agladı hem wc temizledi o kadar agladım ki o günleri tekrar yaşadım sanki benimde o kadardı ama görmemiştim dokunamamıştım bile kolları bacakları incecikti çok sarsıldım hala kendine gelemiyorum
Pazartesi kontrol tartısi var. Asil tarti günu cuma. Cuma gunku tartilar yarışmada hesaplaniyor.çok teşekkür ettim @Edebiye 006 :)
tartı günü cuma mı ?
Kız ne bu heyecan yavaş yavaş bizide izleyerek yaparsınHoş buldum :) liste nerde :) kimler var nasıl görebilirim
Ya 2 hafta sonra bişi yapmadın güle güle denmesin diye panik yaptımKız ne bu heyecan yavaş yavaş bizide izleyerek yaparsın
Sen bu 2 hafta içinde düzenli kilo verir, menü ve spor paylaşır, sohbetlere katılırsan neden gönderelim?Ya 2 hafta sonra bişi yapmadın güle güle denmesin diye panik yaptım
Hepimiz anlattıkta bölük pörçük oldu diğer arkadaşlarda okur bunu.Ya 2 hafta sonra bişi yapmadın güle güle denmesin diye panik yaptım
Canım hoşgeldin. Umarim Kisa surede hedefine ulasirsin. Ayrintili bilgilendirme 1. Sayfada.@Gulumse25 merhabalar
Ben 32 yaşındayım
5 aylık bebeğim var
Kilom 83
Boy 158 cm
1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım , izinliyim .
Zayıflamak istiyorum :)
Hedefini de yazar misin canim?@Gulumse25 merhabalar
Ben 32 yaşındayım
5 aylık bebeğim var
Kilom 83
Boy 158 cm
1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım , izinliyim .
Zayıflamak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?