Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

çok teşekkür ettim @Edebiye 006 :)
tartı günü cuma mı ?

19 mart
Sabah:
1 yumurta
Domates salatalık, peynir, 1 dilim tb ekmeği
Ara: şekersiz türk kahvesi, 1 küçük hurma
Oglen: 3 adet küçük köfte bulgur pilavı yoğurt
Ara: 3 adet cips (kanıma girdiler)- ananasli yeşilçay ve kayısılı bitki cayi
Aksam: kıymalı bezelye salata, yarim dilim tb ekmeği
Yemekten sonra papatya, kiraz sapı ve adaçayını karsitip bitki çayı içtim.
Spor;
35 dk yürüyüş
10 dk eliptik
380 adet squat, mekik vs vs ortaya karisik

@Gulumse25 merhabalar
Ben 32 yaşındayım
5 aylık bebeğim var
Kilom 83
Boy 158 cm
1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım , izinliyim .
Zayıflamak istiyorum :)

Ben de burada yeni olduğum için güncel grupta kimler var , nasıl öğrenebilirim .kuralları okudum yediğimiz içtiğimiz yaptigimiz seyleri yazıyoruz . Peki bir gün geriden dimi ? Toplu olarak yazmak icin .

Yalnız ben takım menüleri listesi vs onları göremedim ? Ayrı bir sayfada mı acaba ?

Bu sporların puanları da ilk sayfada var. Oradan bakıp puanlayarak yazıyoruz.

Rabbim sabır versin abla bende çok kötü oldum okuyunca. Türlü türlü imtihanlar var.. Allah beterinden saklasın

Ya 2 hafta sonra bişi yapmadın güle güle denmesin diye panik yaptım
Hepimiz anlattıkta bölük pörçük oldu diğer arkadaşlarda okur bunu.

-aktiflik sadece menü ve spor yazmak değildir. Burdaki etkileşimde değerlendirmeye dahildir.
-haftada toplam 250 puanlık spor yapılması zorunludur
- menüler o gün akşam yediklerimiz bittiğinde paylaşılır hem ilk sayfadaki ilk linkte hem burda.
-menü yazmanız gecikebilir sonraki günde yazılabilir bazı durumlarda.
- menüye öğünün saati menünün tarihi içilen su miktarı ve yediklerimizin miktarı eklenmelidir.
-aynı linkte her akşam spor listesini biri başlatır ve her spor yapan önceki listeyi kopyalayıp altına kendini ekleyip paylaşılır.
- spor listesinde adet dakika ve sn cinsinden sporlar hesaplanır. Puanlar ilk sayfadaki ilk paylaşımda tablo olarak vardır.
-sporunu SADECE menü altına yazan spor listesine eklemeyen spor yapmamış sayılacaktır.
-spor sonraki gün sabah 11e kadar eklenebilir. 11den sonra önceki günü eklemek yazak.
-Menüsünü SADECE buraya yazan menü paylaşmamış sayılır.
-menü ve spor kontrolleri ilk sayfadaki ilk linkten yapılmaktadır.

Slm kizlar benle aynı kilo ve boyda olan var mı. Yarışalım 1,58 boy kilo,73 civari

@Gulumse25 merhabalar
Ben 32 yaşındayım
5 aylık bebeğim var
Kilom 83
Boy 158 cm
1-2 ay içinde çalışmaya başlayacağım , izinliyim .
Zayıflamak istiyorum :)
Canım hoşgeldin. Umarim Kisa surede hedefine ulasirsin. Ayrintili bilgilendirme 1. Sayfada. bulutungokyuzu arkadimiz 7393. Sayfada anlatmiş mevzunun özetini. Ikisini de okursan her şey tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…