Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasılsın napıyosun son zamanlarda cok aktif değilsin sanki:)
Biraz bogazim agriyor canim. Gecen hafta kilo aldim ya moralim bozuldu biraz. Is/okul/ev/cocuk/es arasi gidip geliyorum. Hava buzz gibi burda. Insallah biraz isinsin sporuma geri donecegim.
Senin masallahin var

Aslinda =menun cok guzel neden arti ciktin ki? Adet donemin yaklasti demissin ya insallah ondandir canim.
Aa sen de orucsun allah kabul etsin canim

Gun icicnde ancak isten vaktim olunca girebildim canim. Yogun geciyor gunler. 1 ay sonra bir sertifika sinavim var biraz da pahali tekrar odemek istemiyorum bir kerede geceyim diye ne zaman vakit bulursam ona calisiyorum.
Insallah basarili olursun bacım. Bu siteyi ne kadar boşlarsan o kadar kilo aliyorsun ben onu anladim gecen hafta. Bundan sonra buralardayim insallah bi aksilik cikmazsa. Ben de senin gibi artilardayim. Hatta bugün yine arti çiktim düne göre. Gittikçe kilo verecegime aliyom yine. Acilen toparlamam gerek benim de. Kendimize gelelim bacım. Gerçi sen benden 10 kilo eksiksin amabenim durum çok vahim

Menun de sporun da supper

selam canim. Sabah biraz fazla kh olmus ama gun icinde khyi az aldigin icin denghelemissin bence. Sporuna ve suyuna masallah

Hayırlı akşamlar kızlar.benim menum corbaya döndü bugün ya.yarın alışveriş yapmam gerekiyor halsizdim bugün çıkamadım diye menum saçma sapan oldu
Sebze varsa sebze yeseydin canim peynir filan. Bakarim birazdan menune nasilmis

Canim ya sen su diyet biskuvilerini cok yiyorsun. Tabi senin fikrin ama bana kalsa onlari tam tahilli ekmekle degistirsen daha saglikli olur gibi

Allah kabul etsin cnaim da. Yaa kusura bakmayin ben google a baktim ramazan mi acaba diye. Hayirdir takimda oruclu sayisi artti.
Ramazan mayistaymis ogrenmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…