- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Biraz bogazim agriyor canim. Gecen hafta kilo aldim ya moralim bozuldu biraz. Is/okul/ev/cocuk/es arasi gidip geliyorum. Hava buzz gibi burda. Insallah biraz isinsin sporuma geri donecegim.Nasılsın napıyosun son zamanlarda cok aktif değilsin sanki:)
Aslinda =menun cok guzel neden arti ciktin ki? Adet donemin yaklasti demissin ya insallah ondandir canim.19 mart menü
Sahur saat 5.00
Ispanaklı yumurta
1 avuc ceviz leblebi karışımı
İftar saat 19.30
1 tabak maydanozlu havuclu salata
3 yemek kaşığı kadar taze fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt
Su 2 lt
Ben bugün +1 çıktım moralim bozuldu
Adet bekliyorum inşallah ondandır..
Gun icicnde ancak isten vaktim olunca girebildim canim. Yogun geciyor gunler. 1 ay sonra bir sertifika sinavim var biraz da pahali tekrar odemek istemiyorum bir kerede geceyim diye ne zaman vakit bulursam ona calisiyorum.DeryaOnDiet eveet bu günde hiç yoktun
gecmis baya saat. Off ya ben de eve donene kadar saat cok gec oluyor. Ben ondan hep iste yemeye calsiyorum.Ben daha eve gidip akşam yemeyi yiycem vay diley diley
Insallah basarili olursun bacım. Bu siteyi ne kadar boşlarsan o kadar kilo aliyorsun ben onu anladim gecen hafta. Bundan sonra buralardayim insallah bi aksilik cikmazsa. Ben de senin gibi artilardayim. Hatta bugün yine arti çiktim düne göre. Gittikçe kilo verecegime aliyom yine. Acilen toparlamam gerek benim de. Kendimize gelelim bacım. Gerçi sen benden 10 kilo eksiksin amaGun icicnde ancak isten vaktim olunca girebildim canim. Yogun geciyor gunler. 1 ay sonra bir sertifika sinavim var biraz da pahali tekrar odemek istemiyorum bir kerede geceyim diye ne zaman vakit bulursam ona calisiyorum.
Menun de sporun da suppersabah
1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
söğüş
1.5 kk light süzme peynir
yeşilçay
ara
200 ml laktozsuz süt
2-3 beyaz leblebi
akşam
yarım kase sade mercimek çorbası
az söğüş
1 yk light yoğurt
kalori hesabı da yapıyorum bugun yediklerim çok az geldi akşam 1 küçük yeşil elma veya iki küçük salatalık yerim
spor 1 saat yürüyüş
30 ağırlıklı squat
100 ip
selam canim. Sabah biraz fazla kh olmus ama gun icinde khyi az aldigin icin denghelemissin bence. Sporuna ve suyuna masallah19 Mart menum
Sabah 8:30
Ilık limonlu şu
saat 10:00 kahvalti:
1 dilim tulum peynir
2 küçük dilim kaşar
1 tane haşlanmış yumurta
6 dilim patates
küçük 1 dilim gözleme
şekersiz çay
Ara 1:
Meyve ve badem
Ara 2:
Yeşil cay
öğlen 15:00
1 kase tarhana çorbası
bol salata
Ara:
Şekersiz Türk Kahvesi
Aksam 19:00
1 kase çorba
8-9 kaşık zeytinyağlı barbunya
salata
3 lt śu ve 30 dakika yuruyus
Sebze varsa sebze yeseydin canim peynir filan. Bakarim birazdan menune nasilmisHayırlı akşamlar kızlar.benim menum corbaya döndü bugün ya.yarın alışveriş yapmam gerekiyor halsizdim bugün çıkamadım diye menum saçma sapan oldu
Amanin rakibim sen baya uzunmussun ya. Kiz benim biy 159Benim boyum 171 aslinda 60 olunca nasil olurum bilmiyorum su an bile iyi duruyorum ve halimden cok memnunum:)) ama durmak yok:))
Afiyet olsun, allah kabul etsin rakip.19 mart menü
Orucluydum
1 bardak sut 1 avuc cig kuruyemis yeyip yattım.
Akşam : 1 kase domates corbasi
4 adet lahana sarmasi
Bol salata
3 tane kucuk izgara kofte:)
Bolca su
Ben begendim canim gayet guzel olmus. Afiyet olsun19 mart menüm
08.30
1 bardak tarcinli süt
1 salatalik
12.30
2 kase yayla corbasi
17.30
1 kase kısır
18.00
2 kaşik yogurtlu şehiyeli tavuklu salata
1 dilim börek
Bulutum aldirdin mi kanini?Bende iyiyim nolsun bakiyim yarın gideyim kan aldırayım öğrenicem iyiniymişim
Insallah rakibimDeryaOnDiet deryacim bu hafta ikimizden de iyi eksiler bekliyorum ona gore :)
Canim ya sen su diyet biskuvilerini cok yiyorsun. Tabi senin fikrin ama bana kalsa onlari tam tahilli ekmekle degistirsen daha saglikli olur gibi19.03.2018 pazartesi
Sabah 12.30
3-4 dilim kızarmış patates
2 dolu yk ıspanak kavurma
1 etimek
1 yulaflı diyet bisküvi
2 tatlı kaşığı çikolata (dolu dolu değildi)
Akşam 20.30 (geç oldu)
2 dolma 1 biber 1 kabak
Salata (iyi yedim)
2lt su içtim.
Sporumuda yazayım. Ayrıca listeyede yazayım.
20dk eliptik
10dk bisiklet
10dk hit cardio
40sn plank
80 squat
145 mekik (45tam 100yarım)
500ip
1310 bölgesel
Oyy kuzum benim. Nasil peki evde var mi o tur oyunlar oynuyor muusunuz bol bol? puzzle filan veya diger oyunlardanSelam kızlar benim oğlan yarışmada kataminoyu yapamamış morali bozuldu onla ilgilendim. Bakalım kimse yapamamış
Herşey var canım. Kataminoyu falan 2 yıl oldu alalı. 10 dan fazla zeka oyunu var puzzle zaten kutu kutu ama bizimki YouTube dan kafasını kaldırıp oynamıyor kiOyy kuzum benim. Nasil peki evde var mi o tur oyunlar oynuyor muusunuz bol bol? puzzle filan veya diger oyunlardan
Allah kabul etsin cnaim da. Yaa kusura bakmayin ben google a baktim ramazan mi acaba diye. Hayirdir takimda oruclu sayisi artti.19 mart menü
sahur 4 30
8 yk mercimekli ispanak
yarım kase yoğurt
1 armutun 4/3
1 dilim ekmek
iftar 19.30
1 kase çorba
6 yk mercimekli ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı (kızımın kahvaltısından kaldi)
ara 21.30
yarım bardak süt
5 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?