Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 Mart Öğle yemeği menüm:
Bir porsiyon ton balıklı ve peynirli salata ve yarım dilim tahıllı ekmek
Yemek sonrası Filtre Kahve içtim yanında bir lokum kaçamağım oldu ama
Ben begendim olur o kadar. Tabi 1 taneyse ve kücukse. Menünü akşam toplu yaz cnm toplu yorumlariz. Teker teker uğrasma boyle.

20 Mart Öğle yemeği menüm:
Bir porsiyon ton balıklı ve peynirli salata ve yarım dilim tahıllı ekmek
Yemek sonrası Filtre Kahve içtim yanında bir tanecik lokum kaçamağım oldu ama
Olsun o kadar alışma evresinde yavaş yavaş bırakırsın. Herşeyi bi anda bırakınca beyin noluyor yaa deyip kriz gönderiyor.

Kızzz amma merak ettim ha seni kilonu. Tartil artik çatliycam bak. Ha bi de listeye yazacam. tahminin ne ? Kaç çıkarsin sence? Söyle artık çatliycamnbak yoksa
Aaa ben hiç aralık vermedim mii 75 diye tahmin ediyorum ortalama olarak. Allahımm ömründe çıktığım en yüksek sayı bu, ben kendime ne yapmışım

Aaa ben hiç aralık vermedim mii 75 diye tahmin ediyorum ortalama olarak. Allahımm ömründe çıktığım en yüksek sayı bu, ben kendime ne yapmışım
Ben de 75 le başladım diyete canım. 57 ye düştüm şimdi 63 kiloyum. Sen de verirsim üzülme. Sağlıklı beslen spor yap gerisi gelir merak etme

Ben begendim olur o kadar. Tabi 1 taneyse ve kücukse. Menünü akşam toplu yaz cnm toplu yorumlariz. Teker teker uğrasma boyle.
1 tane normal bir lokum büyüklüğü. Tamam akşam toplu yazayım, benim de kafa karışıyor ne yazdığımı da unutuyorum.
Olsun o kadar alışma evresinde yavaş yavaş bırakırsın. Herşeyi bi anda bırakınca beyin noluyor yaa deyip kriz gönderiyor.
Imm evet di mi ya Böyle gidersem birkaç haftaya yaşam tarzım olur herhalde tatlıya karşı soğukluk

Ewet bacım çok az sen uyma bana bi delilik yaptim. Arti getirdim ya ben. Kaptandan dayak yemeyim diye oyle
Heaa tamam o zaman. Ceza payı
Ben de 75 le başladım diyete canım. 57 ye düştüm şimdi 63 kiloyum. Sen de verirsim üzülme. Sağlıklı beslen spor yap gerisi gelir merak etme
Ne kadar sürer ki acaba sen ne kadar sürede verdin şişko dobişkoluktan ne zaman kurtulurum acaba

Var canım var hoşgeldin
çok sevindim biraz yabancı kalıcam aranıza ama zamanla beni de seversiniz belki. ilk sayfayı okudum atladığım şeyler olursa uyarırsanız çok sevinirim. ve nerden nasıl başlamalıyım? ayrıca bi sorum daha diyetisyene gidiyor olmam gruba katılmama engel olur mu?
ben sibel 28 yaşındayım 3 yaşında kızım var ve bütün gün oturduğum yerden çalışıyorum. aslında ayın 15 inde 70 kilo ile başladım diyete :)

Diyetisyene gitmen engel degil kuzum. Sen yine diyetisyenin verdigi listeyi uygularsin. Güncel kilonu hedef kilonu ve boyunu da yazar misin cnm? Tekrar hoşgeldin

Severiz canım neden sevmeyelim
Diyetisyene gitmen daha iyi öğrendiklerini bizimle paylaşırsın bizlere de faydası olur bu günkü kilon önemli bizim için. Takıma kaydını alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…