Kızzz amma merak ettim ha seni kilonu. Tartil artik çatliycam bak. Ha bi de listeye yazacam.tahminin ne ? Kaç çıkarsin sence? Söyle artık çatliycamnbak yoksa
Var canım var hoşgeldinmerhaba ben yeni üye oldum hala gruba girme şansım var mı
Ben begendim olur o kadar. Tabi 1 taneyse ve kücukse. Menünü akşam toplu yaz cnm toplu yorumlariz. Teker teker uğrasma boyle.20 Mart Öğle yemeği menüm:
Bir porsiyon ton balıklı ve peynirli salata ve yarım dilim tahıllı ekmek
Yemek sonrası Filtre Kahve içtim yanında bir lokum kaçamağım oldu ama
Olsun o kadar alışma evresinde yavaş yavaş bırakırsın. Herşeyi bi anda bırakınca beyin noluyor yaa deyip kriz gönderiyor.20 Mart Öğle yemeği menüm:
Bir porsiyon ton balıklı ve peynirli salata ve yarım dilim tahıllı ekmek
Yemek sonrası Filtre Kahve içtim yanında bir tanecik lokum kaçamağım oldu ama
Aaa ben hiç aralık vermedim miiKızzz amma merak ettim ha seni kilonu. Tartil artik çatliycam bak. Ha bi de listeye yazacam.tahminin ne ? Kaç çıkarsin sence? Söyle artık çatliycamnbak yoksa
Ben de 75 le başladım diyete canım. 57 ye düştüm şimdi 63 kiloyum. Sen de verirsim üzülme. Sağlıklı beslen spor yap gerisi gelir merak etmeAaa ben hiç aralık vermedim mii75 diye tahmin ediyorum ortalama olarak. Allahımm ömründe çıktığım en yüksek sayı bu, ben kendime ne yapmışım
1 tane normal bir lokum büyüklüğü. Tamam akşam toplu yazayım, benim de kafa karışıyor ne yazdığımı da unutuyorum.Ben begendim olur o kadar. Tabi 1 taneyse ve kücukse. Menünü akşam toplu yaz cnm toplu yorumlariz. Teker teker uğrasma boyle.
Imm evet di mi yaOlsun o kadar alışma evresinde yavaş yavaş bırakırsın. Herşeyi bi anda bırakınca beyin noluyor yaa deyip kriz gönderiyor.
Sen ne kadar sürede verdin kilolari kaptanim. Ne zmn mezun oldun?Ben de 75 le başladım diyete canım. 57 ye düştüm şimdi 63 kiloyum. Sen de verirsim üzülme. Sağlıklı beslen spor yap gerisi gelir merak etme
Heaa tamam o zaman. Ceza payıEwet bacım çok az sen uyma bana bi delilik yaptim. Arti getirdim ya ben. Kaptandan dayak yemeyim diye oyle
Ne kadar sürer ki acaba sen ne kadar sürede verdin şişko dobişkoluktan ne zaman kurtulurum acabaBen de 75 le başladım diyete canım. 57 ye düştüm şimdi 63 kiloyum. Sen de verirsim üzülme. Sağlıklı beslen spor yap gerisi gelir merak etme
çok sevindim biraz yabancı kalıcam aranıza ama zamanla beni de seversiniz belki. ilk sayfayı okudum atladığım şeyler olursa uyarırsanız çok sevinirim. ve nerden nasıl başlamalıyım? ayrıca bi sorum daha diyetisyene gidiyor olmam gruba katılmama engel olur mu?Var canım var hoşgeldin
Diyetisyene gitmen engel degil kuzum. Sen yine diyetisyenin verdigi listeyi uygularsin. Güncel kilonu hedef kilonu ve boyunu da yazar misin cnm? Tekrar hoşgeldinçok sevindim biraz yabancı kalıcam aranıza ama zamanla beni de seversiniz belki. ilk sayfayı okudum atladığım şeyler olursa uyarırsanız çok sevinirim. ve nerden nasıl başlamalıyım? ayrıca bi sorum daha diyetisyene gidiyor olmam gruba katılmama engel olur mu?
ben sibel 28 yaşındayım 3 yaşında kızım var ve bütün gün oturduğum yerden çalışıyorum. aslında ayın 15 inde 70 kilo ile başladım diyete :)
Ben uzun sürede verdim canım ya. Hastalık ameliyat taş düşürme falan derken baya engel çıktı karşıma.Sen ne kadar sürede verdin kilolari kaptanim. Ne zmn mezun oldun?
Teşekkürederim hoşbuldum:) 170 boyum 68.7 kg şuanda . hedefim 60 İnaşallahDiyetisyene gitmen engel degil kuzum. Sen yine diyetisyenin verdigi listeyi uygularsin. Güncel kilonu hedef kilonu ve boyunu da yazar misin cnm? Tekrar hoşgeldin
Olsun sonuc mikemmelBen uzun sürede verdim canım ya. Hastalık ameliyat taş düşürme falan derken baya engel çıktı karşıma.
Severiz canım neden sevmeyelimçok sevindim biraz yabancı kalıcam aranıza ama zamanla beni de seversiniz belki. ilk sayfayı okudum atladığım şeyler olursa uyarırsanız çok sevinirim. ve nerden nasıl başlamalıyım? ayrıca bi sorum daha diyetisyene gidiyor olmam gruba katılmama engel olur mu?
ben sibel 28 yaşındayım 3 yaşında kızım var ve bütün gün oturduğum yerden çalışıyorum. aslında ayın 15 inde 70 kilo ile başladım diyete :)
Insallah cnmTeşekkürederim hoşbuldum:) 170 boyum 68.7 kg şuanda . hedefim 60 İnaşallah
75 kiloysan ve dikkat edip sporla desteklersen ramazan bayramında 60-63 arası olursun kesin canımHeaa tamam o zaman. Ceza payı
Ne kadar sürer ki acaba sen ne kadar sürede verdin şişko dobişkoluktan ne zaman kurtulurum acaba
çok teşekkür ederimSeveriz canım neden sevmeyelim
Diyetisyene gitmen daha iyi öğrendiklerini bizimle paylaşırsın bizlere de faydası olurbu günkü kilon önemli bizim için. Takıma kaydını alıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?